| FİNALLERDEYİZZ | |
|
+10Keira K. Walker Sean F. Walker Drake Bell Helen Beatrice Tyler Jack Sparrow A. Ramona Melanie Lavigne Jake G. Potter Tonks Walker Paul Walker Hermione Granger 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 5:33 am | |
| Milleeettt finallerdeyiz, Almanya'yla karşılaşıcaaaaz haydi konuşalıımm Ben maçı canlı canlı izleyemedim, çok üzgünüm bu yüzden ama sırf maçın tekrarını izlemek için tüm gece uyumadım. İyiki de uyumamışım, değdi.119. dakikada Hırvatlar 1-0 öne geçti ben kendimi kaybediyorum Son dakikadayız 120+2'deyiz ben ölüyorum, nerede bu goller... Ana bi de baktım Semih! al sana 1-1... Ama nerede 3 gol... Maç bitti, penaltılara geçtiler. Biz saydırıyoruz ve maç 4-2 bitti şükür XP Yani Nihat'ım olmadığı halde, penaltılarda geçtik, Üstelik, Semih hayatında penaltı kullanmamış insan, o attı yaa :P [pek bişey bildiğimden değil, spiker söyledi XP]Neyse ben çok mutluyum millet, bıraksanız susmam konuşurum, sizden naber? | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 4:00 pm | |
| Ya anlatılmaz, yaşanır diye buna derim ben. Ben böyle maç görmedim... Herkes gibi bende, 118. ya da 119. dakika yediğimiz golden sonra umutlarımı yitirdim diyebilirim. Ama maçı kapatmadım izlemeye devam ettim. Zaten dün yeterince gerilmiştim birde maç beni iyice gerdi. Hırvatlar gol sevincini 1 dakika kadar yaşadılar. Hakemde bize 1 dakika ekledi. Ve Semih... O bence golü sinirlendiği için attı. Belkide rastgele ama gol oldu. Nasıl zıpladığımı hatırlamıyorum. Zaten Hırvatlar psikolojik olarak çöktüler o golden sonra. Hatta iptal edilmesini filan istediler ama hakem ilk defa akıllık yapıp kabul etmedi. Penaltılara geçildi. Bir golü Rüştü kurtardı, hakkını yememek lazım ama diğerleri dışarıya gitti. Ve biz hepsini attık, muhteşem bir duyguydu. Bugün teknik direktörün şu yorumunu okudum:"Herife bak ne gol attı !" Kesinlikle çok hoşuma gitti. Zaten soluğu dışarda aldım, 3.00'e kadar filan sokaklarda "Türkiye, Türkiye " diye bağırdım bayraklar filan... Mükemmel bir gündü. Fazlasıyla şanslıydık... Tekrar diyorum anlatılmaz yaşanır ;) | |
|
| |
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 6:32 pm | |
| Bu mutluluk anlatılmaz yaşanır zaten golün ardından hakemin ağzı düdükteyken attığımız gol adamları sarstı penaltı atamadılar. Tek isteğim var bu maçtaki gibi yüreğimiz ağzımıza gelmeden şu almanları da yenmek ama çoooook zor Arda ve Tuncay cezalı Servet sakat vb. | |
|
| |
Helen Beatrice Tyler 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Nerden? : Floransa/ İtalya Savaş Tarafım : Zümrüdüanka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Cesaretin Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yardım severliği Kayıt tarihi : 28/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 6:57 pm | |
| Biz futbol oynamıyoruz biz futbolun tarihini yeniden yazıyoruz arkadaşlar. Bugün bütün dünya bizden bahsediyor. Maçı kaybetseydik çok üzülürdüm bu oynadığımız en iyi futboldu bütün şampiyona boyunca. Umarım bundan sonrada böyle devam eder. Ayrıca Semih'in attığı golü mutlaka izlemişsinizdir defalarca zaten sahada da hırvat oyuncular sadece izlediler kalecileri bile topa atlamamış, sadece bakmış. Almanya şimdi bizden korksun biz gol yediğimiz zaman o golden daha fazlasını atmayı ve maçı son saniyesine kadar oynaya bilen bir ekibiz. | |
|
| |
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 6:59 pm | |
| Evet yemeden atamıyoz (Son 3 maç kanıtladı) :D:D:D:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ C.tesi Haz. 21, 2008 7:58 pm | |
| Bu almanların karşısında hiç bi silahımız kalmadı yha ona yanıyorum..Şuna bak herkes cezalı ve sakat |
|
| |
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
| |
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ Paz Haz. 22, 2008 12:18 am | |
| ya baksanıza almanyaya yenılsek bile 3.luk macı oynıyacaz | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ Ptsi Haz. 23, 2008 12:35 am | |
| yaa ama ben çok üzgünüm yaa... Abicim Basel'e, Nihat'ımsız Emre[m] Belözoğlu'suz Servet'siz Arda'sız Tuncay'sız Emre Güngör'süz gidiyoruz... Ne yapıcaz yaa :cry: :cry: :cry: Bi Semih var bide Semih var neetcez biiizz ... | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ Ptsi Haz. 23, 2008 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ Ptsi Haz. 23, 2008 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ Ptsi Haz. 23, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: FİNALLERDEYİZZ Salı Haz. 24, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Gülçin E. Walker Sihirli Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 29 Nerden? : EyfeL kuLesnden Rp Sevgilim : JosH Holloway geLse =) Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : BayanLaRa Yaş SoRuLmaz Asam : YıLan SaLdıRısı Kan Saflığı : Safkanın Leyn En Belirgin Özelliği : Rock Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
| |
| |
| FİNALLERDEYİZZ | |
|