| Crookshanks Bi Animagus ... | |
|
+4Jake G. Potter Paul Walker Ronald Bilius Weasley Hermione Granger 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Ptsi Haz. 23, 2008 1:35 am | |
| Ben buna kesinlikle ihtimal vermiyorum . Eğer animagussa mutlaka insana dönüşürdü değil mi ? Yani bir düşünün senin dediğine göre Sirrius'u seviyorsa ve en güvenli yer olan ZAY Karargahındaysa niye insana dönüşmesin ki ? Benim fikrim de bu ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Ptsi Haz. 23, 2008 2:44 am | |
| Öncelikle Ron'um bilgi için çok sağol, ama ben Rowling'e mektup yasıp sorcam bunu :P Haklısın Peter'ın da bi sevgilisi yoktu ama bu çok normal :P Ben olsam bende o sümsüğe bakmazdım... Ve Müdürüm şunu yazmayı unutmuşum; 3'te Rowling'imiz animagus olmanın çok zor ve TEHLİKELİ olduğunu, dönüşümün TAMAMLANAMAYACAĞI ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti. Ben de diyorum ki; Bizim şeker kız pisiye dönüştü ve bir daha geri dönemedi. Hemde hangi şartlarda döndüğünü düşünürsek ne büyük bir şok yaşadığını hayal edersek geri dönüşümünü tamamlayamamasının o kadar da akıl dışı olmadığını anlayabiliriz. eveeett, şimdi inkar edin bakıyım XP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
| |
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Ptsi Haz. 23, 2008 6:02 pm | |
| Ben Hermione'ye katılıyorum...Çünkü kendi dediği gibi o kediyi çok severdi buda kedinin eski sevgilisi alma ihtimalini ortaya koyar ve kedinin bu kadar akıllı olması buda kedinin animagus olma ihtimali olabilir...Ve yinede Sirius gençken o kadar çok yakışıklı ve çapkın olmasına rağmen hiç mi sevgilisi olmamış?İşte bağlar bunlar birleştiği zaman oluşuyor...Elimizde olan verileri değerlendirelim...Hermione'nin dediği gibi Sirius sırf Voldemort için evi terk etmez...Animagus olması,kediye aşırı bi şekilde sahip çıkması,kedinin olağandan fazla zeki ve akıllı olması,Siriusun gençken görünür bir sevgilisi olmaması ve Hermione'nin bir muggle olması sonucu eğer kedi bir animagussa oda muggle oluyor...Safkan birini seçeceğine kendi gibi Muggle birini seçebilir...Ve en son Ron'un söylediği şey...Rowling'in söylediği şey de bariz açık '' Croockshanks animagus değil'' bu aynen ''Ben size Harry Potter'ın 7. kitapta öleceğini neden söyleyim ki '' gibi birşey yani Hermione ben Kehanet Profesör'ü olarak seni tebrik ediyorum.... | |
|
| |
| |
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Salı Haz. 24, 2008 12:22 am | |
| Ay teşekkür ederim XD Tezim kabul edildi XP ama Hermione'nin muggle doğumlu olmasıyla Crookshanks'i alması arasında bi bağ yok o dükkana gittiğinde Crookshanks şak die Ron'un tepesine düşüyo ve Hermione görür görmez Crookshanks'e çok acıyor. Çünkü tezgahtar onun orda çok uzun zamandır bulunduğunu söylüyo. E bu da Hermione'mizin yumuşak gönüllülüğü XP Hermione o kadar parlak zeka olduğu halde kedisinin animagus olmasına ihtimal bile vermiyo ki bence bu da Rowling'in kitabındaki o dikkat çekmek istemediği sırlarından biri ... Bekleyin millet yarına yeni bi kehanetim daha var, ama bunda hepinizden yardım alıcam, çünkü fikri oturtamadım. Ama çok büyük şüphelerim var... | |
|
| |
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Salı Haz. 24, 2008 4:27 pm | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Ben buna kesinlikle ihtimal vermiyorum . Eğer animagussa mutlaka insana dönüşürdü değil mi ?
Bencede animagus olma ihtimali var ve profesör bu teziniz yıkılmış olsa bile ben yine açıklama yapmak istiyorum. Kılkuyruk nasıl 12 sene fare olarak kaldıysa bununda kalabilmesi çok normal. Ayrıca Crookshanks pek sevilmeyen bir kedi. Hermione'yi geçelim o zaten Fatmanur'umun dediği gibi "yumuşak gönüllülük" Sirius'un onu sevmesinde ayrı bir neden olabilir. Tabi kendine yardım etmesini göz önünde tutmazsak. =)=)
| |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Çarş. Haz. 25, 2008 12:19 am | |
| bencede böyle bir ihtimal yok ahmete katılıyorum her ne kadar can alıcı noktalardan bir tezde olsa bende şu noktaya dikkat çekmek istiyorum
Felsefe Taşı:Büyücü Aleminin Tanıtımı ağırlıkta harry'i ve diğer karakterleri tanıma extra'dan felsefe taşı ve voldemort
Sırlar Odası:Slytherin binası,voldemort,sihirli yaratık türleri,gryffindorun kılıcı
Azkaban Tutsağı:Voldemort,animagus,azkaban,ruh emiciler,potterların ölümü kehanet
Ateş Kadehi:Turnuva,diğer sihir okulları,Voldemort'un dönüşü,düşünseli
Zümrüdüanka Yoldaşlığı:ZAY,Bakanlık,St Mungo,Büyüceşura,Kehanet,Seçilmiş çocuk,voldemort
Melez Prens:Hortkuluklar,Voldemort'un geçmişi,dumbledore'nin ölümü
Ölüm Yadigarları:Savaş,seçilmiş çocuğun kurtarılması,üçlü ekibimizin seyahati,hortkuluklar,voldemortla son savaş,sevgi ile yapılan koruma büyüsü ve büyük finale dikkat çekilmiş genellikle tabi bazı yan konularda var ve şuna dikkat edelimki yan konuların çoğu çıkartılmış filmlerden sadece bir ana konunun çıkarıldığını tespit ettim.Filmleride baz alırsak Sirius ve kedicik hakkında bir ima yok bir cümle oyunu yok sadece çok küçük bir yan konucuk
Sirius'un kedi sevmesine gelince Rowling'in garip konulara dikkat çektiğini biliris mesela ZAY'da Bakanlık'ın zalim davranışlarını günümüzdeki adalet politika vsyle ilişkilendirmesi voldemort'un sonunun sevgiyle olması harry'nin sevgiyle kurtulması sevginin gücü gibi demek istediğim bir köpek animagus'un bir kediyi çok sevmesi kedi köpek dostluğunada dikkat çekmek olabilir bilirsinizki rowling ilginç bir kişidir
Son olarakda eğer böle bişi olsaydı zati şimdiye açıklanırdı böyle bir ilginç bir bilgi evet buda benim tezim yorumlarınızı bekliyorum | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Perş. Haz. 26, 2008 12:08 pm | |
| bende buna extra yorum yapıyorum :P
Rowling yadigarlardan sonra şöyle bir açıklamada bulundu
"Crooshkans (her neyse kedinin adı) kesinlikle animagus değil" bu kedinin akıllılığına bağlı bence nasıl köpeklere gazeteyi getir deyince getirirse kedinin yaptığıda bence oydu.Ayrıca biliyoruzki hiçbir kitapta Rowling amaçsız kısımlara yer vermez.Gizemli kalan şeylerde zaten hep ilginç şeyler olmuştur.Buda bence bir sır yani şöyle birşey var Sirius öldükten sonra ve Voldemort yok olduktan sonra yada o sıralarda bu kedinin eğer insansa Sirius'u sevdiğini bilen biri olmalıydı.Bununla ilgili bile en küçük şey geçmiyor.Bunu da geçelim Hermione 3. kitapta Lupin'in kurt adam olduğunu çözmüştü zekası sayesinde demekki animaguslarıda çok iyi bilebilir.Bu kadar akıllı bir kız niye o zaman farketmedi? | |
|
| |
Ashlee Simpson 6.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 29 Rp Sevgilim : Aranıyor..! Savaş Tarafım : ~~Ölüm Yiyen~~//Death Angel\\ Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Karanlığın Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çılgındır.Maceraya bayılır... Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Ptsi Haz. 30, 2008 10:48 pm | |
| Hermione seni ayakta alkışlıyorum...Süper bir kehanettt Eyer Rowling'e sorarsan banada haber ver x) | |
|
| |
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Perş. Tem. 03, 2008 4:00 pm | |
| Tabiki o konuda ben de itiraz etmiyorum çok güzel kehanette bulunmuş ama Crookshanks animagus olsaydı eğer dediğim gibi hermonie anlardı yada kitapta 19 yıl sonrada hafif bir belirtme yapılabilirdi.Ya da bilen bir kişi olmalı niye bugüne kadar ortaya çıkmadı ayrıca Rowling defalarca reddetti artık kabullenin bu olay Dumbledore'nin yaşama dönmesi gibi bişi oldu.
Güncelleme:Arkadaşlar internetten araştırma yaptım bu konuda işte açıklanan tüm Crookshanks animagus yalanlamaları ve haberleri
7.Kitap çıkmadan önce: ... - Karakter Bilgisi: * Crookshanks Animagus değil.
* Mrs Norris ve Crookshanks'in animagus olduğu ortaya çıkmayacak. ...
(Bu bir haberdir önceside devamıda vardır.)
Veee Sirius'un aşkı olayını çürütecek son bir açıklama:
Animagus varlıklar gerçek hayvanlarla iletişim kurabiliyor gibi gözüküyor, ancak bunu yapabilmek için Animagus olan bir kişinin o anda Animagus halde olması gerekip gerekmediğini bilmiyoruz. Örnek vermek gerekirse Sirius, Harry’nin üçüncü yılında, Gryffindor kulesinde erkekler yatakhanesinin komodininden giriş şifrelerini çalan Crookshanks ile ortaklık yapacak kadar iyi anlaşabiliyorlarmış gibi gözüküyor… Peter Pettigrew’de farelerle bir bağıntısı var gibi çünkü kendileri gibi küçük hayvanlara ölümcül olan Arnavutluk’da ormanda Voldemort’un saklandığı yeri bu sayede öğrenebilmişti. Bu iletişim her ne şekildeyse de konuşma olmadığı kesin çünkü Harry, Ron ve Hermione, Sirius’a anlatana dek Sirius, Crookshanks’in ismini bilmiyordu ama o vakte kadar aylardır işbirliği yapmaktaydılar.
(Alıntılardır.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... C.tesi Tem. 05, 2008 6:17 pm | |
| Hermione'nin neden farketmediğini söyledim, o Crookshanks'le o kadar yakından ilgilenmiyor yani neden bu böyle diye merak etmiyor, hadi onu geçelim satıcı kadın kedinin son derece sihirsiz olduğunu söyledi. Zaten Hermione'nin Crookshanks'i almasının altında yatan asıl sebep Ron'a gıcıklık edip onu sinirlendirmek... Hermione'nin kediyi çözmek gibi bir meselesi yok ki...
Benim anlatmak isteyip de senin anlamamakta ısrar ettiğin diğer bi konu da şu;
Tamam kitabı Row yazdı ama onun söylemediği şeyleri de okuyucular kafalarında oturtabiliyor... En azında böyle bir hakkımız var. Hem şu da Row'in kendi açıklaması
"Bazı şeyleri bilerek söylemedim. Biraz akıl yürütüp olayları kendilerince yorumlamalarını ve çözmelerini istedim." diyor. E madem öyle biz neden kitapta yazmayan açıklamalara bağlı kalalım ki. Yani neden kalıpları aşmıyoruz..? Bence Crookshanks bir animagus... Herkesin fikri olabilir.
Söyleyecek başka bir şey yoksa başlık kilitlenebilir konu çok uzamasın...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Crookshanks Bi Animagus ... Paz Tem. 20, 2008 11:58 am | |
| ben fikrimi değiştirmedim bence crookshanks animagus değil rowling benim belirttiğim iddiaları kesinlikle yalanlamıştı ancak başka bir mevzu daha var yedinci kitapta dikkatimi çeken crooshanks animagus olmayabilir ama başka bir mevzusu olabilir zaten rowling benim bu gizli fikrimle bağdaşan bir yalanlamada bulunmadı eğer fazla kanıt bulursam yayınlayacağım burada fakat bulamazsam yayınlamıyacağım | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
| Crookshanks Bi Animagus ... | |
|