Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tonks Walker

2 posters
YazarMesaj
Tonks Walker
Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Tonks Walker

Kadın
Nerden? : Antakya xD
Rp Sevgilim : Chris Evans
Savaş Tarafım : zAy
Yaşım(Rp\'de) : 20
Asam : Baykuş Uçuşu
Kan Saflığı : Melez
En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası...
Ruh haliniz : Tonks Walker Boupi31rp5of8

Kişi sayfası
Büyü Gücü Büyü Gücü:
Tonks Walker Imgleft50/100Tonks Walker Emptybarbleue  (50/100)
Rp Gücü:
Tonks Walker Left_bar_bleue75/100Tonks Walker Empty_bar_bleue  (75/100)

Tonks Walker Empty
MesajKonu: Tonks Walker   Tonks Walker Icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 3:54 pm

Ad & Soyad :Tonks Walker
Okul (Mezun) :Gryffindor

Rp Konusu (Başlığı) :Bitmeyen Aşk
Örnek RP :

Tonks o gün çok yorulmuştu Dersi için hazırlık dükkan derken saat epey ilerlemişti.Çalışmayı seviyordu çünkü acılılarını unutuyordu çalışırken…Johnny’yi unutuyordu onun gözlerini,ayrıldığını ve ona karşı hissettiklerini..

Saatine bakınca saatin 21.00 olduğunu gördü ve akına kuzeniyle okulda buluşması gerektiği geldi. .Kuzeni kendisiyle ormanda buluşanı istemişti.İşi vardı ama kuzeni acil olduğunu söyleyince hemen ormanın yakınlarında bir yere cisimlendi.Orman her zamanki gibi karanlık ve ürkütücüydü.Kocaman ağaçlar görüşünü kapatıyordu..İçinde nedenini bilmediği bir heyecan vardı.Yavaşça yürürken bir ses duydu.Bu onun sesiydi…Eski sevgilisinin…Sesini duyduğunda onu ne kadar özlediğini bir kez daha anladı…Hızla sesin geldiği yere doğru ilerledi,oradaydı işte karşısında duruyordu.Hala eskisi gibiydi at kuyruğu yapılmış siyah uzun saçları,yanağının kenarındaki kesiği ve her zaman giydiği siyah deri ceketiyle karşısındaydı.Bir den koşup boynuna sarılmak istedi ama yapamazdı yapmamalıydı.Onu incelerken gözü yanağındaki kesiğe takıldı ve aklına o kesiğin nasıl olduğu geldi.Savaş zamanıydı ve bir anlık dalgınlığı yüzünden asası elinden düşmüştü.Hiç kimse bunu görmemişti bir kişi dışında Johnny…Tonks’un asası düşünce kendini Tonks’un üzerine gelen lanetin önüne atmış ve bir daha hiç geçmeyecek o iz oluşmuştu yanağında… Tonks bunu hatırlayınca tekrar hüzünlendi zaten bitirmek çok zor gelmişti.

Bunları düşündükten sonra yavaş yavaş Johnny’ye doğru ilerledi ve olabildiğince doğal bir ses tonuyla;

"Merhaba Johnny,nasılsın?”

Johnny birdenbire onu karşısında görmenin şaşkınlığı atıp;

"İyiyim Tonks,gördüğüm kadarıyla sende çok iyisin.Zaman güzellik konusunda çok cömert davranmış.”

Tonks Johnny’nin bu iltifatı üzerine çok sevinmişti.Belki o da Tonks’u unutamamıştı.Belki Johnny’de Tonks’u hala seviyordu.Çünkü-çünkü Tonks onu çok seviyordu.Her be kadar bu ilişkiyi bitiren taraf olsa da Johnnysizlığe alışması çok uzun sürmüştü…

"Teşekkür ederim Johnny ama zaman bana ne kadar cömert davranmışsa sana da o kadar cömert davranmış.Hala çok yakışıklı ve kibarsın…”

Uzun süre ikisi de bir şey söylemedi,bakıştılar.Tonks ona baktıkça eski günleri hatırlıyordu,mutlu oldukları günleri…Aslında her zaman mutluydular.Pek tartışmazlardı,kavga etmezlerdi…Johnny öyle biriydi ki her zaman orta bir yol bulurdu.Bunları düşünürken Johnny’nin onu ilgiyle izlediğini fark etti,hemen toparlandı.Johnny ona bakıp gülümsedi;

"Eeee ne yapıyorsun son zamanlarda?”

Tonks son zamanlardanın ayrıldıktan sonraki süreç olduğunu anladı.Ama gerçeği sölemeyemezdi, söylememeliydi…

“Ne yapıyım işte dondurmacıyla ev arasında mekik okuyorum…Sen ne yapıyorsun?Günlerin nasıl geçiyor?”

"Bende bakanlıkla ev arasında gidip geliyorum.Kendime ayıracak çok az vaktim oluyor.Boş vakitlerimi geçirmek için ise çok güzel bir yol buldum.Artık çok güzel birini düşünerek geçiriyorum boş vakitlerimi…”

Tonks çok şaşırmıştı…Yoksa biri mi vardı artık birinden mi hoşlanıyordu..Gözleri artık başkalarına mı bakacak mı…Elleri artık başkalarının elini mi tutacak,saçlarını okşayacaktı…

"O boş vakitlerimde ne yapıyorum biliyor musun? Seni düşünüyorum ,seninle yaşadıklarımızı…Bazen öyle zamanlar oluyor ki o dosyaların başına geçmek istemiyorum.”

Bunlarını duyunca hem çok sevinmişti hem de böyle iyi ve kendisini bu kadar seven birini üzdüğü için kendine çok kızdı.Ona yaklaştı ve bir an boynuna atlamak ona sıkıca sarılmak geldi içinden…

“Ne olur yapma!Bunu senin için yaptım biliyorsun.Eğer beraber olduğumuz anlaşılırsa sende tehlikede olursun.Sana bir şey olmasına dayanamam..”

Bunları söyler söylemez Johnny elini tuttu.Umut dolu bir sesle;

“Beni hala seviyorsun…Evet…Evet...Yoksa beni bu kadar düşünmezdin…”

Bu soruya nasıl cevap vereceğini bilemedi.Hayır demek istiyordu ama boğazına bir şey takılmıştı hayır diyemiyordu.Sonra elinin hala avuçlarında olduğunu hatırladı.Ama bıraktı orda kalsınlar çünkü ait oldukları yerdi orası….

Ayaklarına bakıyordu.Gözlerinin içine bakmaya korktuğu için…Gerçekleri haykırıyordu gözleri…Hala onu çok sevdiğini,başını yastığa koyunca hala onu düşündüğünü haykırıyordu…

"Buna cevap vermek zorunda değilim”

“Zorundasın bana bir açıklama yapmak zorundasın öylece bırakıp gittin beni..Geçerli bir sebep bile göstermeden.Bu kadar çabuk mu vazgeçtin benden,bizden…”

Dayanamıyordu artık daha fazla konuşmamalıydı Johnny…Ve birden kendini onun kollarında buldu.Kendini ona bıraktı çünkü artık dayanamıyordu.Sımsıkı sarıldı ona kokusunu özlemişti…Johnny’nin onu bırakmaya niyeti yoktu.Tonks’a doğru eğildi.Ve bir anda Tonks’un dudakları Johnny’nin dudaklarını buldu...

Not:Uzun olur diye devamını yazamadım

Not2:Başka sitede ki rp dershanesine bıralktığım rpyi uzattım isterseniz adresi verebilirim..
http://goblet-of-fire.foromotion.net/index.htm
Keira K. Walker
Keira K. Walker

Kadın
Nerden? : Paris
Rp Sevgilim : Paul Walker
Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Yaşım(Rp\'de) : 22
Asam : Kedi Pençesi
Kan Saflığı : Safkan
En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı
Ruh haliniz : Tonks Walker Boupi31rp5of8

Kişi sayfası
Büyü Gücü Büyü Gücü:
Tonks Walker Imgleft100/100Tonks Walker Emptybarbleue  (100/100)
Rp Gücü:
Tonks Walker Left_bar_bleue100/100Tonks Walker Empty_bar_bleue  (100/100)

Tonks Walker Empty
MesajKonu: Geri: Tonks Walker   Tonks Walker Icon_minitimeSalı Haz. 24, 2008 9:08 pm

Değerlendirme~

-Konu hiç fena değil.. Yani güzel beğendim:)
-Betimleme az var.. Olanlar fiziksel betimleme.. Birazda ruhsal betimleme katsan süper olurdu..*
-Uzunluk iyi
-Renklerde iyi
-Yalnız yazı tipi biraz göz yorucu..**

100 üzerinden 85

*Şahsen ben özellikle romantizm içeren rp’lerde ruhsal betimleme kullanırım.. İstersen sende bir dene.. Eminim hoşuna gidecek..[Varsa ve gözümden kaçtıysa çok özür..]

**Sanırım önce taslak olarak Word’de yazmışsın.. Bende uzun rp’leri öyle yapıyorum.. Yazı tipini “Verdana” yaparsan tam sitenin yazı tipi oluyor.. Bu da bi öneri:)

Tonks Walker
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tonks lupin
» Paul Walker
» Ashley Walker
» Ashley Walker