| Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. | |
|
+24Ashley Walker Gabriel Valéria Florian Victor Krum Willhelmina Jane E. Black Eva Hayley Dearborn Samara Queen Simpson Remus Umit Lupin Ignotus Walker Jennifer Love Dearborn Mabelle Nerissa Radcliffe Mia Any Giovanna Tom Voldemort Claire Weasley William Ravenous Melyssa Nelly Dearborn Rachel Summer Bilson Ashlee Simpson Keira K. Walker Milo Ventimiglia Bonnie Kathleen Weasley James Voldemort Paul Walker Sirius Black Hermione Granger 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Perş. Tem. 17, 2008 11:40 am | |
| - Keira K. Walker demiş ki:
- Şuanda bugünkü bölüm çok acıklıydı diye düşünüyorum xP
hangi dizi diye düşünüyorum.Acaba tahmin ediyomuyum diye düşünüyorum. | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Perş. Tem. 17, 2008 8:23 pm | |
| Şu anda rp yapmayı çok özledim diye düşünüyorum xS | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Perş. Tem. 17, 2008 8:28 pm | |
| Şu anda midem niye bulanıyor acaba diye düşünüyorum ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Perş. Tem. 17, 2008 8:29 pm | |
| Şuanda Ahmet'in midesi neden bulanıyor acaba diye düşünmeye başladım.. | |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Cuma Tem. 18, 2008 12:48 am | |
| Şu anda acaba yatıp uyusammı diye düşünüyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Cuma Tem. 18, 2008 9:44 am | |
| Galiba sinüzütüm yine başladı diye düşünüyorum ... | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Cuma Tem. 18, 2008 3:40 pm | |
| spora gitsem mi diye düşünüorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. C.tesi Tem. 19, 2008 12:08 pm | |
| Şu anda beklediğim kişiler acaba bugün girmeyek mi diye düşünüyorum ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. C.tesi Tem. 19, 2008 5:25 pm | |
| Şu anda yarınki şenliğin aslında yarın ki şenlik olmadığını düşünüyorum. Çünkü bugün yarın değil olsaydı bile şenlik şenlik değildi =)=)=) çokı açıklayıcı oldu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Paz Tem. 20, 2008 10:49 pm | |
| Şu anda Rp'nin konusu ne olsa ??? diye düşünüyorum
[edit:] Bu şenlik bizim akrabanın nişanıydı...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Paz Tem. 20, 2008 11:23 pm | |
| bakıcaz acelemiz yok diye düşünüyorum ;)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Salı Tem. 22, 2008 8:21 am | |
| İyidir acele etmek diye düşünüyorum. Şeytan burnunu sokmazsa tabii | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Salı Tem. 22, 2008 5:45 pm | |
| bilgisayarım ne zaman düzelicek diye düşünüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Salı Tem. 22, 2008 6:07 pm | |
| - Anahi Giovanna demiş ki:
- bilgisayarım ne zaman düzelicek diye düşünüyorum
sanırım paylaşım bölümünde teknik servis diye bir konu açtım bilgisayarının derdini orda açıklarsan belki bi çözüm bulabiliriz. | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 3:15 pm | |
| Neredeyse on beşinci defa dinlediğim şarkıyı ne zaman değiştirsem acaba diye düşünüyorum. | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 3:34 pm | |
| Kendimi hazır hissettiğim zaman ilk Ekin*me söyleyeceğim diye düşünüyorum..
En son Jennifer Love Hewitt tarafından Çarş. Tem. 23, 2008 3:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 3:35 pm | |
| Şuanda Duygu neden bana ısrarla söylemiyor diye düşünüyorum:( | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 3:36 pm | |
| Keşke sitede "hatta" olan herkes AKTİF olsa diye düşnüyorum ayrıca bir yandanda Duygu ya takıldı aklım :P
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 3:55 pm | |
| aa aa ben senin bildiğin büyücülerden değilim XD ZAY olmadan takılamam XD
Acaba müziğin sesini çokmu açtım yukarıdan niye güm güm sesler geliyo diye düşünüyorum :scratch: | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 4:13 pm | |
| Acaba bu deli oğlan şarkısını yazmak için hadise çok mu düşündü diye düşünüyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. Çarş. Tem. 23, 2008 4:17 pm | |
| Orlando'yu delirtmek üzereyim diye düşünüyorum... xD | |
|
| |
| Şu Anda ....... Diye Düşünüyorum. | |
|