| İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) | |
|
+18Albus Dearborn Cho Weasley William Ravenous Emma Binns Tom Riddle Mabelle Nerissa Radcliffe Claire Weasley Tonks Walker Melyssa Nelly Dearborn Rachel Summer Bilson Paul Walker Jake G. Potter Hermione Granger Gülçin E. Walker Keira K. Walker Bonnie Kathleen Weasley A. Ramona Melanie Lavigne Sirius Black 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Haz. 30, 2008 12:25 am | |
| Tamam yaa sen git sefgülünle tabi bizim yok hava atıyon demi seni çakal senii:70: | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Haz. 30, 2008 11:53 am | |
| Vayyyyyy tebrükler valla hee ben tek gidiyom kimseyi istemiyom... ÖZGÜR ÇOCUK olcam ben... | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Salı Tem. 01, 2008 7:38 pm | |
| kendine de bi nil bulursun oralarda XD | |
|
| |
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Çarş. Tem. 02, 2008 12:46 am | |
| Ne Nil'i ya ben bi gidimde Nil benim peşimden koşar artık...Bi gitsem herkes beni bekliyo Londra ve Berlinde Paris ve Hollanda var bide (ablam gittide herksi tanıyom ordan) kesin kesin ben özgür çocuk olcam belki Vampirlerin yanınada uğrarım ordan Mısırı istiyoım ama tırsyom mumy falan işim olmaz yerler beni abovvvv kaçtım bn ablam geldi o yiycek beni şimdi..... :P | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Çarş. Tem. 02, 2008 3:16 pm | |
| Ben fasgeçtüm sütçü veya çöpçü olcam :81: | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Çarş. Tem. 02, 2008 5:15 pm | |
| Dumam cicim xD Olll... x) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Çarş. Tem. 02, 2008 5:17 pm | |
| hemen kaynatmasanız olmaz hee bide admin olacaksınız :P | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Çarş. Tem. 02, 2008 5:18 pm | |
| Ne alakası var !? Serbest Oda hem burası... | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Perş. Tem. 03, 2008 11:27 am | |
| Ya şimdi annem izin vberse iş imkanı olsa Antropoloji(mesleğe bak diyosunuz ama)şu an ilk.öğretim matematik ve her hangi bir öğretmenlik.Tarihçim tarih diyo ama alan olduğu için iş imkanı az...Rehberlik öğretmeni olsammı düşünüodum bir ara ama insanları rahatlatamam.Avuklar zaten olamam çene lazım millete laf yetiştiremem...Yani seneye öss ye gircem ama hala kafamda belli bişi yok.Var ama hiçbirini kendime yakıştıtramıyorum çevremdekielrse beni bir ton mesleğe yakıştırıyo...Durum vahim yani :cry: | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Perş. Tem. 03, 2008 11:34 am | |
| Bana da buldssana durum vahim gördüğün gibi | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Perş. Tem. 03, 2008 11:37 am | |
| hehe çırakk bi çay kap gel bakalım demli olsun sonra benim malzemeleri temizle had, hadi bak hala duruyosun burda :P | |
|
| |
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Perş. Tem. 03, 2008 11:39 am | |
| O çayı varya.......... :evil: Avriil şu sefgülünün ipini tıut yoksa artık bir sefgülünü olmayacak | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Perş. Tem. 03, 2008 9:42 pm | |
| KaYnaq Yoq ArkidiŞler ßn İş ßuldum....Kusu ßis SenNen Mini Cluß İşLetceZ Yhaa :P Şhaka FlN İqi Paya Vr Hea | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Tem. 07, 2008 9:02 am | |
| Ben tiyatro ve müzikle ilgileniyorum. Birde resim. Ama bunların hiçbirini meslek olarak seçmeyi düşünmüyorum. Hobi olarak devam edicem tabi bunlara. 1-2 sene öncesine kadar hedefim Gazi üniversitesinde muhasebe öğretmenliği okumaktı. Şimdi farkettimki bunun cazip gelen tek yanı Türkiye'de sadece o okulda var. Şimdi işletme okumayı düşünüyorum. Severek yapacağım bir iş olacağından da endişeliyim çünkü hava fotoğrafçısı olmak muhteşem olurdu. Benim asıl hayalim bu. Dur hazır hayal kuruyoruz onun yanındada psikolojiyle ilgilenebilirim. En kötü ihtimalle bi Felsefe öğretmeni de olabilirim.
| |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Tem. 07, 2008 5:41 pm | |
| Ben kesinlikle film yönetmeni, senarist, yazar veya oyuncu olmak istiyorum. Ama en çok film yönetmenliğini istiyorum. Ben bu meslekleri 4 senedir planlıyorum ve beni her yönden mutlu edebilecek meslekler olduğunu düşünüyorum(hem maddi hem manevi yönden ). Zaten biz okuldaki arkadaşlarla her yıl film çekiyoruz ve yönetmenlik koltuğunda hep ben oluyorum Deniz Abay'ın kaleminden oluyor ayrıca bu filmler :lol: (Deniz bnm). Oyuncu da olabilirim çünkü ben rol yapma yeteneğime çok güveniyorum. Rol yeteneğim ta küçüklüğüme dayanıyor aslında. Eskiden çok oyun oynarmışım kuzenimle falan Ve ufak bir çocuk olmama rağmen oynadığım oyunlardaki karakterimi çok gerçekçi canlandırırmışım(oyun dediğim evcilik fln he ) Benim bu meslekleri istememe neden olan idollerim var tabi Yönetmenlikte--> Fatih Akın ve Mike Nevel Senaristlikte--> Çağan Irmak(ayrıca yönetmendir kendisi ) Yazarlıkta--> Tabi ki JKR., Jose Mauro de Vasconcelos, Ayla Kutlu(okuduğum ilk romanın yazarı), Muzaffer İzgü, Hilal Dikmen(her ne kdr hp'ye çamur atsa da o ülkemizdeki en genç yazar), Dan Brown...yazarlarımızın çoğunu severim aslında.Oyunculukta--> Platonik olduğuna inanılan aşkım Dan Radcliffe, Josh Holloway, Michael Emerson(favori 2 çünkü o türkçe konuştu ), Ralph Fiennes, Nicole Kidman ...İşte böyle Ama ben müziğe de aşırı ilgi duyarım da sesim berbat Benim aslında en büyük hayalim yurt dışında sinemacılıkla uğraşmak işte. Dan Radcliffe ile tanışmak(ama onunla sevgili olmak falan değil ), onunla arkadaş olmak vs. Öff keşke hayallerim gerçekleşseee | |
|
| |
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Tem. 07, 2008 5:45 pm | |
| İmkansız diye bir şey olmadığına göre olabilir. Dün tv de gözüme takıldı adam hapihanede müebbet yemiş herşey bitmiş artık onun için düşünün yani adamın eskiden hayalleri varmış futbolcu olmak için şu anda ingiltere premier liginde oynuyo(yani dünyanın en prestijli ligi)... | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Tem. 07, 2008 6:04 pm | |
| :P:P benimde büyük hayallerim var insan bir gün gerçekleşeceğine inanınca çok süper oluyo hele bide imkansız denilen şeyleri başaran insanları görünce insan dahada azimle ve inançla kuruyo hayallerini :P | |
|
| |
Tom Riddle Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Savaş Tarafım : ***/Ö.Y./*** Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : kızıl ejder Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : tek başına hareket eder Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) Ptsi Tem. 07, 2008 6:22 pm | |
| ben türkçe öğretmeni olup her gün çocuklara hp okumak istiyorum [dersimde sadece tüykalem ve mürekkep kullandırcam] sonra konservatuarla falan uğraşmayıp inşaatın birine kapağı atıp birinin beni :69: farketmesini istiyorum bkz.ibrahim tatlıses :king: ingiltereye gidip mr.fiennes le tanışmak istiyorum basketbolcu olup nba de oynamak istiyorum :bball: | |
|
| |
| İleride ne olmak sitiyorsun(Hayallerini paylaş) | |
|