Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Jack Sparrow Perş. Haz. 26, 2008 1:51 pm | |
| Ad & Soyad :Jack Sparrow Okul (Mezun) :Drumstrang Rp Konusu (Başlığı) :Orclarla Çatışma Örnek RP : Kılıcı kanla kaplanmıştı. Ancak bu kan siyah ve soğuk orc kanıydı.Etrafında duran onlarca çirkin görünüşlü orc dakikada bir ölüyordu. Aragorn hepsinin ortasında soğukkanlı bir şekilde savaşıyordu. Orcları orada durdurmalıydı. Yanındaki arkadaşları da onunlaydı. Legolas , uzun boyuyla bir kayanın üstüne çıkmış oklarını boyarcasına orc kanına buluyordu. Gimli kayanın önünde durup, Legolas' a yaklaşan orcları öldürüyordu.
O anda iki orc önünde duruyor, iki goblinse aniden arkasında belirmişti. Aragorn En önde ve kayadan on adım ilerde orc kanıyla buluyordu kılıcını. İstese oradaki tüm orcları beş dakikada yok edecek ölü ruhların karanlık güçlerini çağırabilirdi ; ancak onları en zor durumlarda kullanmalıydı. Tam orcların kanını yere dökmüş ve bir goblini de parçalamıştı ki son goblin onun bacağına saldırdı. Gondor'un soyunun kızıl kanının yere düşmesiyle birlikte Aragorn bağırdı :
''Ölülerin lanetli ruhları kalkın ve bana düşmanımı yenmemde yardım edin. Ben de size bir kez daha sözünüzde durduğunuzu söyleyeyim. ''
Bu sözler ağzından çıktığında yer titremeye başladı. Legolas ve Gimli etraflarına bakıyorlardı. Orclar da onlara uymuş olanları anlamaya çalışıp birbirlerinin çirkin yüzlerine bakıyorlardı. Bir anda doğruldu bir ölü ruh. Bu bir işaretmiş gibi korkan orclar geri kaçmaya başladılar ama onlarca ruh daha kalkıp öldürdü onları. Yerler ruhların yeşil parlayan izeri ve orcların kara kanıyla kaplanmıştı .Aragorn yaralı bir şekilde dostlarının yanına öndü. Biraz önce önlerinde duran orclardan geriye sadece birkaç parçaları ve yeri boyayan kara kanları kalmıştı. Legolas biraz uzakta duran atlarını almaya giderken geldi ruhların lideri ve söyledi Aragorn'a bu sihirli sözleri :
''Biz bir kez daha sözümüzü tuttuk ve bizi bir daha çağırana kadar gidiyoruz. ''
Aragorn onlar giderken :
'' Rahat dinlenin ruhlar bugün sözünüzü tekrar tuttunuz. ''
Legolas atlarla beraber gelmişti. Aragorn kahverengi atına binerken Legolas, koyu sarı Gimli ise simsiyah atına bindi ve Minas Tirith'e doğru at sürdüler...... Out: Başka bir sitede yazdığım örnek rplerimdendir.O siteye uygun olarak Aragorn adıyla yazmıştım | |
|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Jack Sparrow Perş. Haz. 26, 2008 1:55 pm | |
| Bu Frp yanlız.. Ben bunu değerlendirirsem senin FRp düzeyini değerlendirmiş olurum.. Hp-Rp hazırlaman gerekiyor!.. | |
|
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Jack Sparrow Perş. Haz. 26, 2008 1:57 pm | |
| Tamam yazıp bu konuya koyarım daha sonra | |
|