James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Tüketici Hakları Cuma Haz. 27, 2008 12:50 am | |
| WordPerfect (Bilmeyenler icin yaziyorum, bilgisayari -elektrikli- daktilo gibi yapan bir programin yapimcisi)... Bu sirketin musteriye yardim hattinda banda alinmis bir telefon konusmasini okuyacaksiniz:
Bu konusma sonrasi WordPerfect gorevlisi isindenkovuluyor. Kovulan gorevli WordPerfecti kendisini Gerekcesiz isten cikardigi icin mahkemeye veriyor. Iste bu konusmanin desifresi.
-WordPerfect yardim hatti, buyrun, nasil yardimci olabilirim. -WordPerfect`te bir sorun oldu. -Nasil bir sorun? -Yazi yaziyordum, birden butun kelimeler gitti. -Gitti mi? -Yokoldu! -Ekranda su anda ne goruyorsunuz? -Hic bir sey. -Hic bir sey mi? -Yazdigim hic bir sey ekrana cikmiyor. -Hala WordPerfect programinda misiniz yoksa programdan ciktiniz mi? -Bunu nereden bileyim. -Ekranda bir C harfi goruyormusunuz? -Bir hece mi.. -Bosverin. Ekranda yanip sonen bir cizgi var mi? -Soyledim ya hic bir sey yazmiyor. -Monitor ustunde yanan bir lamba var mi? -Monitor ne? -Ekrani olan yer, televizyon gibi.. Calistigini gosteren kucuk bir lamba var mi? -Bilmiyorum. -Monitorun arkasina bakin, oraya bir elektrik kablosu giriyor olmasi lazim. Gorebiliyor musunuz? -Evet. -Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektrige bagli mi bana soyleyin. -Bagli. -Harika. Monitorun arkasina bakinca bagli olan tek kablo mu gordunuz, yoksa iki tane mi? -Gormedim. -Tekrar bakar misiniz, ikinci bir kablonunda bagli olmasi lazim. -Evet buldum. -Tamam, simdi onu takip edin bilgisayara bagli mi diye bakin. -Kabloya ulasamiyorum. -Ulasmayin, bagli mi diye bakabilir misiniz? -Olmuyor. -Bir seyden destek alip egilip bilgisayarin arkasina baksaniz... -Egilmek dert degil, karanlik oldugu icin bakamiyorum. -Karanlik? -Ofisin isiklari kapali, pencereden gelen isik yetmiyor. -Ofisin isiklarini yakin. -Yanmaz. -Neden? -Elektrikler kesik. -Elektrikler mi kesik. Tanrim..! (kisa bir sessizlik) Bilgisayarin kutusu, kitaplari herseyi duruyor mu? -Evet dolapta. -Simdi bilgisayari sokun, aynen aldiginizdaki gibi paketleyin ve aldiginiz dukkana iade edin. -Durum bu kadar kotu mu? -Korkarim oyle! -Peki tamam. Onlara ne diyecegim? -Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalim diyeceksiniz. | |
|
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |