Mai Yumi Kuraki Beauxbatons/6. Sınıf Unicornwit Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Nerden? : Japonyaa! Rp Sevgilim : Arıyorum mümkünse çekik gözlü :D Savaş Tarafım : Yokk! Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Almadım daha Kan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Tatlılığı Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Mai Yumi Kuraki x) Cuma Haz. 27, 2008 2:05 pm | |
| Ad: Mai Yumi Soyad: Kuraki Yaş: 11 İstediği bina: Anka Tüyü ya da Tek Boynuzlu Bu binayı istemekteki nedeni: Beğendim resimlerini ondandır. x) En sevdiği şey: Kendim x) Hayvanları ne derce seversiniz?(Lütfen şıklardan birini yazınız) a)onlara aşırı derecede bayılırım -(b)Bazılarını severim(Tavşi, Pandiş, Köpecik ve Cat!) c)Sevmem d)Nefret ederim Ne derece Çalışkanısınız?(Lütfen şıklardan birini yazınız) -(a)Çok (Lafı hemen yerleştiririm. E bide okulda ki notlar x) ) b)Orta c)Değilim Burcunuz?: Yengeç Ve parantez içindeki renklerden birini seçin! (Kırmızı) Ne derece cesursunuz? (Çok cesurum ben!) | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Mai Yumi Kuraki x) Cuma Haz. 27, 2008 2:23 pm | |
| | |
|