| Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] | |
|
+7Willhelmina Jane E. Black Ignotus Walker Aberforth Dumbledore Claire Weasley Hermione Granger Sirius Black Bonnie Kathleen Weasley 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Tem. 02, 2008 1:48 pm | |
| Alttaki üye sen doktor olsan ..............? yani mesela ÖRN1: Alttaki Üye Sen Doktor Olsan Grip Olan Bir Hastaya Ne Derdin? CVP1: Vücudun mikrop kapmış!Git bir hafta sonra geri gel!O zaman iyileşmiş olrsun!İcabına bakarız!! şeklinde.. başlıorum: Alttaki Üye Sen Doktor Olsan İlk Hastana Söyleyeceğin "EN" Saçma Şey Nedir? | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Tem. 02, 2008 3:12 pm | |
| :81: Dr.Oya(Dişçi) Ne için gelmiştiniz hımm anlıyorum tek bir dişiniz kalmış altlar da boş olunca batıyor... Olur onu da biz çekelim:P Alttaki sen doktor olsaydın ne derdin? | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Perş. Tem. 03, 2008 4:04 pm | |
| hmmm...
"Sıradakiiii... Otur! AAA de bakıyım... Bademciklerinizi alıcaz, Tamam geçmiş olsun, Sıradakiiii" [o tahtaların tadı iğrennççç]
sen doktor olsan böbrek taşı düşüren bi hastana ilk ne dersin?
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Perş. Tem. 03, 2008 5:17 pm | |
| bu taşı koleksiyonum için alabilirmiyim ?
EDİT: Soru: Sen doktor olsan sünnet olacak olan bi çocuğu rahatlatmak için ne derdin?
En son Orlando Bloom tarafından C.tesi Tem. 05, 2008 6:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Tem. 09, 2008 1:44 pm | |
| Eyvah beyin kanaması geçiriyor...Aman boşverin sallayın o kanları da alın başka bir ayı kan kaybeder nasıl olsa birazdan ben alışverişe gidiyorum...:P Alttaki acile gelen hastan olsa... | |
|
| |
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] C.tesi Tem. 12, 2008 2:26 pm | |
| Hiiç acımayacak. Karınca ısırır gibi...
Başı dönen hastana? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] C.tesi Tem. 12, 2008 2:33 pm | |
| Mideniz bulanıyomu, kaç aydır başınız dönüyo ve evlimisiniz? :P
Midesi bozulmuş hastaya. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] C.tesi Tem. 12, 2008 2:36 pm | |
| Çok yemek yemişin. İki hafta hiç birşey yeme bişeyciğin kalmaz.
Saçları dökülen kişiye??? | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Ağus. 06, 2008 1:01 pm | |
| çok iyi bir perukçu tanıyorum... kalp krizi geçirene | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Ağus. 06, 2008 2:34 pm | |
| Yakında kalp fiyatları düşer kriz biter merak etme sen
Alttaki doktor olsan sara olan hastana ne derdin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Ağus. 06, 2008 6:13 pm | |
| Sen şimdi eve git annen nane limon kaynatsın geçer
İki saat sonra ameliyatta iki elide kesilecek olan hastana??? | |
|
| |
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Çarş. Ağus. 06, 2008 7:01 pm | |
| Bir şey olmaz zaten elini kesince n'olcak ki?!Ağlama ağlama sadece elin kesilecek :P Kabız olmuş astana :P | |
|
| |
Victor Krum Durmstrang/7.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 32 Nerden? : Bulgaristanın içinden :D Rp Sevgilim : Claire Weasley Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Kurnaz uçuş Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Quidditch Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 3:32 pm | |
| geçer iki üç gün sonra boşuna gelmissin bir daha böyle şeyler için gelme kanser olan bir hastana | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 6:54 pm | |
| Serkan'ı bul kanserini nötr'ler o zaman birşeyin kalmaz
Bir ayağı bir kolu kırılmış tek gözü görmeyen kafası yarılmış hastana ne dersin? | |
|
| |
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 7:28 pm | |
| Oha!Kıracak başka yerini bulamadın mı? AIDS olmuş hastana | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 7:30 pm | |
| Nerden kaptın.. Ben de gidicem.. Hadım edilen hastana ( Hadım : Erkeklik organının kesilmesi ) | |
|
| |
Victor Krum Durmstrang/7.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 32 Nerden? : Bulgaristanın içinden :D Rp Sevgilim : Claire Weasley Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Kurnaz uçuş Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Quidditch Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 9:00 pm | |
| git yenisini bul
delirmiş hastana | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Ptsi Ağus. 11, 2008 9:37 pm | |
| -Adın ne? -Mehmet -Anaaa biz yedi Mehmet adlıdan dalak topluyoruz ver onu bana?
Dilini yuttuğu için sıtmaya yakalanan hastana?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Salı Ağus. 12, 2008 11:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Salı Ağus. 12, 2008 12:25 pm | |
| bademciklerinin iltihapı geçsin diye krem veririm her gün bademciklerine sürer benden hoşlanmasına gelince ne olacak bir eksik bir fazla
başıyla bedenini sadece bir et parçası birlikte tutan hastana ne söylersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] Salı Ağus. 12, 2008 12:29 pm | |
| Getir şu neşteri, ben halederim dam olsun, huzura kavuş..............
Yalın'ın Son Aşkım şarkısını dinlemiş, ölmek üzere sana gelmiş bir hastana ne yaparsın...........?
| |
|
| |
| Sen Doktor Olsan...[Saçmalamaca Gibi:D] | |
|