Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32Nerden? : ParisRp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 22Asam : Kedi PençesiKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : ParanoyaklığıRuh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
Konu: Radcliffe Malikanesi Ptsi Tem. 07, 2008 11:00 am
Aile Kurucusu : Daniel Radcliffe Aile Soyadı : Radcliffe Aile Özellikleri : Safkandırlar ancak fazla önemsemezler. İyi taraftadırlar. Birçoğu savaşta en ön saflarda olabilmek için seherbaz olmuştur. Ailenin Yaşadığı Yer : İngiltere/Londra
Not:Alımlardan Daniel sorumlu..
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29Nerden? : Londra(gerçekte İzmir)Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD)Yaşım(Rp\'de) : 20Asam : Sonsuzluğun SonuKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : SadıkRuh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Ben katılmak istiyorum, Dan'de isterse kız kardeşi olmak istiyorum
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30Nerden? : TortugaRp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:]Yaşım(Rp\'de) : 15Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]::Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelmeKayıt tarihi : 04/05/08
Ben de ailesiz dolaşıyodum Ben de katılmak istiyorum Dan'in kuzeni olarak
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 22Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı::Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : AsiRuh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29Nerden? : Londra(gerçekte İzmir)Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD)Yaşım(Rp\'de) : 20Asam : Sonsuzluğun SonuKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : SadıkRuh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
"Canım Kardeşim Dan Radcliffe!" diye ekliyorum o zmn
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34Nerden? : RusyaRp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ]Yaşım(Rp\'de) : 17Asam : Kurtadam HaykırışıKan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
Adam Brody Durmstrang/ Firentoad 5.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 34Nerden? : diyagon yoluRp Sevgilim : aranıyo isteyen pm atsın Savaş Tarafım : ölüm yiyenYaşım(Rp\'de) : 11Asam : Eğlencenin GücüKan Saflığı : SAFKAN!!!!!!!! En Belirgin Özelliği : cesaretKayıt tarihi : 01/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
Konu: Geri: Radcliffe Malikanesi C.tesi Ağus. 23, 2008 11:43 am
bende katılmak istiyorum
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 22Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı::Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : AsiRuh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)