Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Eğer Admin Olsaydınız? Ptsi Tem. 07, 2008 5:25 pm | |
| Eğer admin olsaydınız sitede neyi(neleri) değiştirmek isterdiniz? | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Eğer Admin Olsaydınız? Ptsi Tem. 07, 2008 5:39 pm | |
| Üyeler için haftalık rp ve paylaşım gibi bir kriter oluştururdum her hafta bu konularda en iyi performans gösterenlere bir ödül vs gibi birşey verebilirdim.Böylece üyeler hırslanır ve daha zevkle yaparlar işlerini. | |
|
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Eğer Admin Olsaydınız? Ptsi Tem. 07, 2008 9:11 pm | |
| MabeLLa'm saoL xD MabeLLa hoş isimiş şimdi farkettim xD Aslında öyle bir fikrimiz var, ama yürürlüğe geçmedi xS | |
|
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Eğer Admin Olsaydınız? Perş. Tem. 10, 2008 2:38 pm | |
| Ben admin olsaydım her Haziran ayında sitede bi sınav yapardım..Hp ile ilgili mantık ve yorum soruları sorardım...Tek tek yada grup olabilir...Sonucunda kazanana ödül verilirdi...Mesela herkes 3'er kişilik gruplarla katılır...KAzanan grupa 150 kontür...(kişi başı 50) olurdu...Bu üyeler için çok güzel olurdu... :P | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Eğer Admin Olsaydınız? Perş. Ağus. 21, 2008 6:42 pm | |
| | |
|