Leona L. Daly Muggle
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 38 Nerden? : Newcastle Rp Sevgilim : yanlızlığın habercisi...Belki... Savaş Tarafım : Neyaşam Neölüm;) Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Karanlığın Çağrısı~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Dağınık Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Önemli (Ders için Kurgu) Paz Tem. 13, 2008 2:19 pm | |
| Yüksek sınıflar için...
ikinci derslerde başlayacak...
Derslerde zihninizi idare edip edemeyeceğinize dayalı bir kural koymak istiyorum. Çünkü herkes zihnini kapadığını yazacağına eminim.
Lütfen buraya YAZI yada TURA olarak tercihininizi yazınız. Ve yanına KAPALI yada AÇIK yazın. Buna göre ben zihnininizi ne derece kapadığını yazacağım ve sizde kurgunuzu ona göre ayarlayacaksınız...
Doğru yazacağıma emin olun kimseyi aşağılamak veya üstün tutmak niyetinde değilim. Sadece sanşınızda ne varsa...
( Bu sistemin daha önce kullanıldığını görmedim, Eğer bunu ben bulmuştum gibi bir şey aklınızdan geçiyorsa bana pm atabilirsiniz.)
Yapacağınız şey... YAZI~AÇIK TURA~KAPALI TURA~AÇIK yada YAZI~KAPALI gibi ... %25 sanşınız var....
Kurgular Duyurularda.... | |
|
Leona L. Daly Muggle
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 38 Nerden? : Newcastle Rp Sevgilim : yanlızlığın habercisi...Belki... Savaş Tarafım : Neyaşam Neölüm;) Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Karanlığın Çağrısı~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Dağınık Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Önemli (Ders için Kurgu) Paz Tem. 13, 2008 2:22 pm | |
| Bu başlıkta önceden kayıt yaptıranların Kurgusu Duyurular kısmında var... Hiç kurgu sahibi olmayanlar yazsın... | |
|
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Önemli (Ders için Kurgu) Perş. Tem. 17, 2008 6:31 pm | |
| | |
|
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Önemli (Ders için Kurgu) Perş. Tem. 17, 2008 7:10 pm | |
| | |
|