| Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. | |
|
+7Remus Umit Lupin Samara Queen Simpson Rose Diana Gaunt Mia Any Giovanna Allegra Lilith Walker Sirius Black Keira K. Walker 11 posters |
Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. | Sevmek ne kelime bayılıyorum | | 19% | [ 3 ] | Seviyorum | | 13% | [ 2 ] | Sevmiyorum | | 19% | [ 3 ] | İğreniyorum | | 38% | [ 6 ] | Tanımıyorum | | 13% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 16 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Ptsi Tem. 14, 2008 3:21 pm | |
| Sevmiyorum.Saçını tavana kadar dikip,oranı buranı delmekle olmuyor iş. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Çarş. Tem. 16, 2008 4:12 pm | |
| - Keira K. Walker demiş ki:
- Ay beni iyice kıl eden herkes[özellikle bu sene] Tokio Hotel fanı oldu.. Resmen bir şarkıya meşur oldular..
adın galiba ekindi yanlış ilmiyosam ama bnce 1 şarkıyla ünlü olduklarına göre demekki çok iyiler açıkcası bn sevyorum tarzları bni ilgilendirmiyo ama güzel müzik yapıyolar ayrıca şimdiki göründükleri gii yani dövmeleri rastaları vs şeleri ünlü olmadan önce yaptırmışlar yani bu onların endi halleri ayrıca müzklari çok hoş tabi bna göre | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Çarş. Tem. 16, 2008 4:16 pm | |
| Herşeye rağmen bi şarkıyla ünlü olunmaz ama.. Bu yıllardan beri bu işe emek veren insanlara resmen haksızlık olur.. | |
|
| |
| |
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Perş. Tem. 17, 2008 7:38 pm | |
| tamam ben bazı yerlerede aynı yazmıştım ama bilmiyodum ondan bundan sonra düzgün yazarız... | |
|
| |
Rose Diana Gaunt Astronomi Prof./Kırtasiye Dükkanı Sahibi/Unicornwit Baş Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Nerden? : İzmir Rp Sevgilim : yokk Savaş Tarafım : Tarafsızz Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Dostluk Eli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki ve asi olması Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (10/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Ptsi Tem. 21, 2008 11:00 pm | |
| sevmek ne kelime bayılıyorum.. ben onları ilk çıktıktları günden itibaren dinlerim valla. | |
|
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Tem. 26, 2008 2:16 pm | |
| İğreniyorum. Afedersiniz ama ben onlar hakkında bi yazı okumustum igrenctii... | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Tem. 26, 2008 9:59 pm | |
| Neymiş neymiş çok merak ettim xP | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Tem. 26, 2008 10:02 pm | |
| Bence farklılıkları yönüyle ilgi çekiyorlar . Hem erkek olmalarına rağmen kıza benziyorlar =S Aşırı dengesizce . Ayrıca iğreniyorum diceğime seviyorum diye işaretledm benim oyumu silerseniz sevinirim . | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Tem. 26, 2008 10:03 pm | |
| Bill ve Tom kız gibi xP Gustav falan normal bence =){Adlarını nerden biliyosun demeyin bazı arkadaşlar sağolsun ezberledim de :s} | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Tem. 26, 2008 10:05 pm | |
| Ben Tiplerii biliyorum şarkılarını dinlemeye gerek olmadığı kanısına varmıştım Dinleyenlere saygı yinede =S | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Tem. 26, 2008 10:07 pm | |
| Tokio Hotel dinlensin ona bişey demem de System OF A Down dinleyicilerine acaip karşıyım . ! | |
|
| |
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. C.tesi Ağus. 02, 2008 8:08 pm | |
| Kesinlikle | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Paz Ağus. 03, 2008 7:46 pm | |
| | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. Paz Ağus. 03, 2008 8:06 pm | |
| - Keira K. Walker demiş ki:
- Tokio Hotel'i seviyor musunuz?..
Şahsen ben iğreniyorum Katılıyorum... | |
|
| |
| Tokio Hotel'i seviyor musunuz?.. | |
|