| Dök İçini Rahatla | |
|
+14Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Ignotus Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Lord Voldemort Tonks Walker Mia Any Giovanna Aberforth Dumbledore Rachel Summer Bilson Keira K. Walker Rachel Hurd Wood Allegra Lilith Walker Sirius Black Paul Walker 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla C.tesi Tem. 19, 2008 11:22 pm | |
| İnsan bazen birilerini tamamen silmiş bile olsa, onu engellese ve kendine ne olursa olsun onunla konuşmayacağım demesine rağmen nasıl oluyorda yine böyle bir şeyi yapabiliyor?Bunun açıklaması nedir? Ben; beni başından savan ve işi düşmediği zaman selam vermeyen birisiyle nasıl dost olabilirim anlamıyorum. Sanırım bunun sebebide yine benim salaklığım(bazılarınıza göre saflıkta olabilir). Ya istemiyorum ama olmuyor.Ben insanlara sırtımı dönemiyorum bu nasıl bir şey ya. | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Paz Tem. 20, 2008 8:15 pm | |
| Tolga , dün bir arkadaşıma aynen bunları söyledim bende . Birisi sana sadece işi düştüğünde selam veriyor . Öyleki artık sen açık açık kullanıldığını hissediyorsun ama yine de o kişiyi kırmamaya çalışıyorsun . Bu salaklık mı bilmem . Bana göre salaklık . Bu duyguyu hissetmenin ne kadar kötü bişey olduğunu bilemessiniz . Gelelim bu aralar kendi hissettiğim şeylere . Bu aralar içimde kendime karşı bir yakınma var . Keşke bazı kişiler gibi kafama estiğinde çekip gidebilsem diyorum . Onlar gibi sonuçlarını , ne olacağını , zararlarını hiç düşünmeden çekip gidebilmek ... Sorumluluklarını , sana bel bağlamış insanları yüzüstü bırakıp da çakip gitmek ... Sonra bunu düşündüğüm için kendime kızmaya başlıyorum . Ben olar gibi değilim diyorum kendi kendime . Sen de böyle yaparsan onlardan ne farkın kalır diyorum tekrar tekrar zihnimde . Sonra şu geliyor aklıma eğer kendine bir hedef koyduysan ve bu hedef büyükse mutlaka sıkıntıları da olacak . Bu sıkıntılı zamanlarda yanında kimler varsa işte gerçek dostların onlardır . Bu düşünce bugünlerde kafamı karanlığa gömen şey aslında . Çünkü kendimi yanlız hissediyorum ... | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Paz Tem. 20, 2008 8:43 pm | |
| bence bunu sen belirliyorsun ahmet,demek istediğim sadece bir iki kişi seni yalnız bıraktı diye sen yalnız sayılmassın eminim çevrende yaşadığın yerde senin dostluğunu hakedecek biri vardır seni fazla tanımıyorum ama bundan eminim | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 7:32 pm | |
| | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 8:00 pm | |
| ya bana Voldy Voldi Voldizımbırtı Kel Voldy bunlar ne arkadaşlar biraz saygı istiyorum gerçek kurguya göre . | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 8:56 pm | |
| Öff ben dünyanın beni rahat bırakmasını ve Tonks'la konuştuğum tüm sıkıntılarımın bitmesini istiyorum tabi mutlu sonla xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 9:34 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 9:51 pm | |
| Herşey demedim sadece bu konu xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 9:55 pm | |
| :81: vala benmi şu halimle bile güldürdün ya helal olsun kardeş.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Salı Tem. 22, 2008 11:00 pm | |
| karmaşık afallamış sinirli kızgın öfkeli her türlü kötü durumda voldy'den farksız durumdayım acımasızım zaten çatı keyfim mahvoldu arkadaş miğdeyi bosdu hastahaneye götürdüler öfff | |
|
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Çarş. Tem. 23, 2008 2:58 pm | |
| John yine keyfimi bozdu. Beni mutlu etmeyi nasıl çok kolay başarıyorsa beni üzmeyi de o kadar kolay başarıyor. Ayrıca bütün arkadaşlarım bir yerlerde eğleniyor ve biri bile benimle vakit geçirmek için gelmiyor(Nilay'ım ve Berker'im bile :cry: ) Yalnız kalmak ikinci defa beni bu kadar çok üzdü. Bir kere ta ağlamıştım ama ağlamadım bu sefer hayret ettim doğrusu. Tek eğlence kaynağım bu sitede vakit geçirmek ve Lost izlemek(2,5. def bitirdim tüm sezonları ve 3. defa bitirmek için izlemeye başladım :cry:) Biri bana yardım etsin zaten tek kaşımı da kaldıramıyorum uyuz oldum. Biri bana öğretsin n'olur, bunu öğrenmem şart Benjamin'e benzeyebilmem için. N'olur biri benimle konuşsun(mümkünse John ve Sude hariç xD) | |
|
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Çarş. Tem. 23, 2008 5:41 pm | |
| İyicene bezdim artık dayanamayacak duruma geldim ben insanları mutlu etmeye çalışıyorum ama bazı şeyleri düşünmeden söylediğim için yüzlerce defa terslendim zaten Deniz'de bana kızdı hiç arkadaşım kalmadı artık yapayalnızım rp yapma hevesimde gitti öff artık siteden ayrılmayı düşünüyorum.Yeni msn alıp üzdüğüm herkesin hayatından çıkıcam hatta elektrik kaçıran webcam'ime elimi koyup çarpılarak hastahanelik olmayı bile düşünüyorum artık ölüm nasıl birşey diye iyicene merak ediyorum zaten oks'de hangi liseyi kazandığımız yakında açıklanacak!! | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Perş. Tem. 24, 2008 1:30 pm | |
| Malı Arap Faik'ten alıyoduk . Karabük'te ikinci yükleme yapılıyodu . Odan istanbul'a gelen mal Ambarlara aktarılıp Limana götürülüyodu x) " Ne anlatcak sen kacırdın sen anlatcan ben dinlicem x] " | |
|
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Cuma Tem. 25, 2008 5:47 pm | |
| Remus ne saçmaladın sen | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Cuma Tem. 25, 2008 5:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dök İçini Rahatla Cuma Tem. 25, 2008 6:03 pm | |
| | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
| |
| Dök İçini Rahatla | |
|