| Sizce Sitede Ters Giden Ne ? | |
|
+8Rose Diana Gaunt Keira K. Walker Jennifer Love Dearborn Sirius Juan Black Drake Voldemort Rachel Summer Bilson Sirius Black Paul Walker 12 posters |
Sizce Ters Giden Ne ? | Bence Ters Giden Bişey Yok | | 46% | [ 6 ] | Site Çok Karmaşık , Hiçbirşey Anlamıyorum | | 0% | [ 0 ] | Adminler Yetersiz , Görevlerini Yapmıyorlar | | 0% | [ 0 ] | Kurgu Kötü | | 8% | [ 1 ] | Görünüm Kötü | | 0% | [ 0 ] | Bana İtici Geliyor | | 0% | [ 0 ] | Diğer (Yorum yaparak belirtin lütfen) | | 46% | [ 6 ] |
| Toplam Oylar : 13 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? C.tesi Tem. 19, 2008 11:20 pm | |
| Arkadaşlar bu benim için ve tabii sitenin geleceği için çok önemli . Lütfen düşünceniz şıklarda olmasa bile kendi yorumunuzu yapın . Rica ediyorum ... | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? C.tesi Tem. 19, 2008 11:23 pm | |
| Yaz geldi ahmet bu gayet normal bişey diğer sitelerde niye böyle değil dersen bana göre sitenin sisteminin daha yeni yeni oturmasıdır.Bu kışın boşuna bukadar kuruntu yaptığını göreceksin.
| |
|
| |
Rachel Summer Bilson Muggle
Mesaj Sayısı : 501 Yaş : 31 Nerden? : Los Angeles Rp Sevgilim : ♥Adam Seth Armstrong♥ Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : KéDî PéNÇéSî Kan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Sert Çıkışları Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? C.tesi Tem. 19, 2008 11:31 pm | |
| Çok sağol Orlando. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum Ahmet'e. Hangi site'de işler yolunda gidiyor ki? Hepsi geçici tatilde... Ben yinede yazayım... Görülüyor ki Sitede Rp yerlerinden çok Rp Out yerleri kullanılıyor. Aslında birlikte olabilmek için hoş yerler ama neden bunu Rp İn'de de yapmayalım? Rp İn'de daha iyi arkadaşlıklar edinen bir çok insan var. Neden bizde bu adımı birlikte atmıyoruz? Neden işin hep hazırına, hep kolayına gitmeye çalışıyoruz? Rp yapmayacaksanız RPG sitelerine neden üye oluyorsunuz? Böyle sadece bir kez görünüp gitmek için mi? Artık bir RPG ailesi üyesi olduğunuzu gösterme zamanı!.. Tekli Rp yaparak bile yararınız olabilir bu siteye. Kaç dakikanızı alır? Süper Rp'çi değilseniz en fazla 20 dakika... Lütfen artık bencillik yapmayın ve sitenizi batıştan kurtarın. Bir Rp bile bu siteye yarar sağlar. Lütfen biraz daha duyarlı olalım... Lütfen... | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Drake Voldemort Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Ö.&Gelecek P.Yazarı
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (58/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? C.tesi Tem. 19, 2008 11:46 pm | |
| Orlando bu sefer sana katılıyorum bencede ahmet abi sebebi aynen orlandonun dediği gibi | |
|
| |
Sirius Juan Black !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 34 Nerden? : Onun UzaqınDan Rp Sevgilim : Yok Bu Yakışıklı Cocuoa Lasım Savaş Tarafım : Ölümyiyenlik ... Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : ~ Karanlığın Simgesi ~ Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Cesareti Kayıt tarihi : 19/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| |
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Ptsi Tem. 21, 2008 1:40 pm | |
| Bana kalırsa Out olan her yer bir süre için kapatılmalı!.. | |
|
| |
Rose Diana Gaunt Astronomi Prof./Kırtasiye Dükkanı Sahibi/Unicornwit Baş Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Nerden? : İzmir Rp Sevgilim : yokk Savaş Tarafım : Tarafsızz Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Dostluk Eli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki ve asi olması Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (10/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Ptsi Tem. 21, 2008 11:32 pm | |
| Rpler.. Bazılar çok düşük seviyede oluyor bence onlara daha fazla ağırlık verilmeli.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Ptsi Tem. 21, 2008 11:34 pm | |
| Hımm aslında RP Dershanemiz var ama kimse RP'yi yapamadığını ya kabullenmiyor ya da kabullenmek istemiyor . Aslında oranın amacı iyi de olsan RP'leri gelisştimekti ... | |
|
| |
Rose Diana Gaunt Astronomi Prof./Kırtasiye Dükkanı Sahibi/Unicornwit Baş Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Nerden? : İzmir Rp Sevgilim : yokk Savaş Tarafım : Tarafsızz Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Dostluk Eli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki ve asi olması Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (10/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Ptsi Tem. 21, 2008 11:39 pm | |
| Evet.. Bilmiyorum ama belki ben bu konuda rpleri kötü olanlara belki yardım edebilirim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Salı Tem. 22, 2008 12:12 am | |
| Bende edebilirim . Çekinmeyin arkadaşlar , RP nasıl yapılmalı konusunda yardımcı olabilirim . Yani düşündüklerimi yazıya dökme konusunda fena sayılmam ... | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Çarş. Tem. 23, 2008 12:45 am | |
| bence sorun rp dershanesi yağni o dershaneye rp yapamayanlar veya güzel yapamayanlar için ama rp dershanesine alınmak için örnek rp istiyorsunuz açıkcası bana göre çok saçma belki bir bildiğiniz vardır ama ben böyle düşünüyorum bunun neden böyle olduğunu açıklarsanız sevinirim | |
|
| |
| |
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Çarş. Tem. 23, 2008 1:21 am | |
| tamam... ama bunu bilmiyordum şimdi öğrendim | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Çarş. Tem. 23, 2008 9:53 am | |
| bence bir problem yok aslında var ama bu tüm sitelerde olan bir problemdir.O kadar takıntı yapılacak bir konu değil ben şöyle bahsedeyimki uzun zamandır siteye girmiyodum nedenlerinden biride özel birkaç mesele anlayacağınız bazen insanlar özelleri yüzünden rp yapamayabiliyorlar.Bunun dışında tatildeyiz çoğunluk il dışındadır hem farkında mısınız bilmiyorum şuan online olanlara değil son 24 saat içnide aktif olanlara bakın gayet kalabalık ve çeşitlilik var demekki site online topluyo bence sorun yok | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Çarş. Tem. 23, 2008 10:59 am | |
| Ben tamamen Orlando'ya katılıyorum. Ben de bir ara siteye giremiyordum ki bunun nedeni yazın gelmesi ve sınavlarımın olmasıydı. Fakat artık önümde bir engel yok okul açılana kadar. En kısa zamanda ofisimde rp yapmaya başlayacağım. Ayrıca ben de yazın gelmesine bağlıyorum problemleri ;) | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Sizce Sitede Ters Giden Ne ? Salı Ağus. 19, 2008 9:06 pm | |
| - Rose Diana Gaunt demiş ki:
- Rpler.. Bazılar çok düşük seviyede oluyor bence onlara daha fazla ağırlık verilmeli..
- Rose Diana Gaunt demiş ki:
- Evet.. Bilmiyorum ama belki ben bu konuda rpleri kötü olanlara belki yardım edebilirim..
Arkadaşım sen bunu seni tanıdığım her sitede yapıyorsun ama ben seni hiçbir sitede rp yaparken görmedim ki sadece yapman gereken yerlere yapıyorsun(prof alımları, rp dersliğii) başka yerde rpen yok....Mbür sitede de aynını yapmıştın ve site kapanmamış olsa senin yaptığın bir rpyi şuraya koyardım ki atmanın kolay olduğunu herkes görsün... Bu arada bence hiçbir sorun yok site güzel ortam güzel rp ler filan her şey güzel sadece yaz olduğu için sitede kimse yok herkes tatilde... | |
|
| |
| Sizce Sitede Ters Giden Ne ? | |
|