| KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI | |
|
+8Ceza Walker Leona L. Daly Rachel C. Barrymore Ronald Walker Jack Sparrow Emma Binns Gülçin E. Walker Tonks Walker 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Salı Nis. 22, 2008 5:56 pm | |
| Herkes hoşuna giden yazarları ve kitapları önerebilir | |
|
| |
Gülçin E. Walker Sihirli Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 29 Nerden? : EyfeL kuLesnden Rp Sevgilim : JosH Holloway geLse =) Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : BayanLaRa Yaş SoRuLmaz Asam : YıLan SaLdıRısı Kan Saflığı : Safkanın Leyn En Belirgin Özelliği : Rock Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Salı Nis. 22, 2008 6:03 pm | |
| 'Şu Çılgın Türkler'' kitabıyla satış rekorları kıran Turgut Özakman'ın 10 martta çıkacak ''Diriliş - Çanakkale 1915'' kitabı birçok internet alışveriş sitesinde önsiparişle satışı konuldu.
Bilgi Yayınevi tarafından yayımlanan "Şu Çılgın Türkler" kitabıyla Türk tarihini ve kahramanlıklarını farklı bir dille anlatarak kitleleri etkileyip tarihi sevdirmeyi başaran Özakman'ın yeni kitabı daha çıkmadan yoğun ilgi görmeye başladı.
Örneklerini Amazon.com gibi sitelerde gördüğümüz önsipariş sistemiyle satılmaya şimdiden başlanan kitabın yine satış rekorları kırması bekleniyor.
Çanakkale savunmasında yaşanan kahramanlıkların aktarıldığı kitabın satışa konulduğu web sitelerinden bazıları ve belirlenen satış fiyatları ise şöyle:
"Diriliş - Çanakkale 1915 / Turgut Özakman" önsipariş yapan web siteleri
Hepsiburada: 15,12 YTL İdeefixe: 17,60 YTL Hızlıal: 15,12 YTL Kitapyurdu: 15,31 YTL Turkkitap (Almanya): 14,90 euro
Bu sitelerden önsipariş veren okuyuculara kitap, çıkış tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacak.
Kitabın arka kapağı
Tarihin en eski milletlerinden biri, ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa diriliyordu.
Ünlü Yazar Turgut Özakman, şöyle anlatiyor:
"Diriliş'i yazarken bazı şehitlerin omuz başımda durdukları, yazdıklarımı denetledikleri duygusuna kapıldığım çok oldu.Ey sevgili gençler! Bu savaşları, lütfen sabırla, dikkatle, düşüne düşüne okuyunuz. Bunları heyecanlı, kanlı savaş sahneleri anlatmak için, hele savaşı övmek için yazmadım. Bir milletin dirilişinin, uyanışının aşamalarını oluşturdukları için anlattım, bilmenizi istedim." Düşmanın hangi kanada yürüyeceğini tesbit etmek için uçağa ihtiyaç vardır. Ancak, Türk ordusunun sadece 4 uçak kalmıştır, onlarda yedek parça olmadığı için Ankara'da beklemektedirler. Keşfe çıkan tek uçak ise havada arızalanır ve düşer. Yunan ordusu taarruza geçmiştir. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Cuma Nis. 25, 2008 5:09 pm | |
| BABAM ÖLDÜĞÜNDE AĞLAMADIM Kitabın türü biyografi. Iris Babası tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca tacize uğrar ve bunu 14 yaşındayken açıklar babası açıklasından 2 gün sonra intihar eder kızı başka bir okula gönderirler bir daha bu konuyu açmaması için uyarırlar.Ama kız sanırım tv de gördüğü yarışma için başından geçenleri yazar. | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Paz Mayıs 04, 2008 5:57 pm | |
| ESERİN ADI:İNTİBAH YAZARI:NAMIK KEMAL
Ali bey ve Dilaşub'un aşkını ve başlarından geçen olayları anlatmaktadır | |
|
| |
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Paz Mayıs 04, 2008 7:24 pm | |
| Narnia serisini önerebilirim | |
|
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Ptsi Mayıs 05, 2008 9:02 am | |
| acaba nerde bulabilrim?narnia serisini? | |
|
| |
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Salı Mayıs 06, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Rachel C. Barrymore Muggle
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Karmaşıklığın Kolaylığı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Metamorfagus Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Cuma Mayıs 09, 2008 11:13 pm | |
| Kahraman Türk Çocukları Onbaşı Nezahat vb. Kahraman Türk Çocukları'nı anlatıyor.Bugün kermesten aldım.Okudukça ağlıyorum!Gerçekten çok güzel!Almanızı tavsiye ederim! | |
|
| |
Leona L. Daly Muggle
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 38 Nerden? : Newcastle Rp Sevgilim : yanlızlığın habercisi...Belki... Savaş Tarafım : Neyaşam Neölüm;) Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Karanlığın Çağrısı~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Dağınık Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Paz Mayıs 11, 2008 11:37 pm | |
| Yazar: Jean-Christophe Grange Kitap Adı: Leyleklerin Uçuşu
Göçmen kuşlardır leylekler. Her bahar Avrupa'ya gelir, yaz sonunda tekrar Afrika'ya doğru yola çıkarlar. Ama bu yıl geri dönmeyecekler.. Louis Antioche'un kayıp leyleklerin sırrını çözmek için çıktığı yolculuk kısa sürede kabusa dönüşür. Parçalanmış cesetler, nereden çıktığı belli olmayan katiller... Arayışı onu, Bulgaristan'daki Çingene mahallerinden işgal altındaki toprakların güneşte kavrulan kibutzlarına, Orta Afrika Cumhuriyeti'nin balta girmemiş ormanlarından Kalküta'nın araka sokaklarına kadar götürecektir. Hatta cehenneme kadar...
Sınır tanımayan bir hayal gücü, kusursuz bir kurgu, tüyler ürpertici şiddet sahneleri, nefes nefese bir gerilim. Jean-Christophe Grange'yi bu tarzın zirvesine çıkaran, Kızıl Nehirler'i dünya çapında bir başarıya ulaştıran bu nitelikler, Leyleklerin Uçuşu'nda da var. Korkutucu bir yolculuk, şaşırtıcı bir kitap!
'Kızıl Nehirler ve Taş Meclisi'ni okudum. İnanıyorumki biz polisiye roman yazarları çok sağlam, sıkı, sarkmayan, soluk soluğa okunan bir kurguyla, edebiyatın temel işlevi olan insan benliğine yolculuğu gerçekleştirebiliriz.'
- Ahmet Ümit-
'Yeni bir Stephen King, Soluk soluğa bir tempo, dozu hiç azalmayan bir gerilim, gerçeküstü şiddet sahneleri. Grange inanılmaz bir ustalık sergiliyor.'
- VSD, Fransa-
(Arka Kapakta yazılanlar Yukarda)
Kendi Düşüncelerim
Çok sürükleyici bir roman ,cinayet ve belirsizlikleri sevenlere Yazarın diğer kitapları da süper
Kızıl Nehirler( En çok etkileyen, Filmi var) Taş meclisi Kurtlar İmparatorluğu (filmi var, Türkiye 'de de geçmiştir.) Siyah Kan
Hepside birbirinden güzeldi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Ptsi Mayıs 12, 2008 5:16 pm | |
| sana katılıytorum kitapları çok güzel Bir de şeytan yemini o da çok güzel | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Salı Mayıs 27, 2008 6:42 pm | |
| evet bende şetanın yemini ni yeni okudum mükkemmel | |
|
| |
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Çarş. Mayıs 28, 2008 5:58 pm | |
| Çok güzel bir kitap dimi yha | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Cuma Mayıs 30, 2008 8:05 pm | |
| çok güzel kitaptır herkese öneririm ama biraz kalındır benim okumam uzun sürdü.Ama kitaba bayıldım Meksikalı romancı ve tarihçi Paco Ignacio Taibo II bu etkileyici biyografiyle, efsanevi Latin-Amerikalı devrimci karakter Ernesto 'Che' Guevara'nın yaşamını ve kişiliğini aydınlığa kavuşturuyor. Bir Latin-Amerikalı politik aktivist olan Taibo'nun geniş bağlantıları ona, Guevara'nın kendisinin kaleme aldığı, daha önce gün ışığına çıkmamış bir belgeye ulaşma yanında, Küba arşivlerine girme ve Che ile birlikte Meksika'da, Küba'da, Afrika'da ve Güney Amerika'da savaşan kişilerle tanışma imkânı da tanıdı. Yirminci yüzyıl sonundaki eşitsizliğe ve sosyal adaletsizliğe karşı savaşımın bir sembolü olan Guevara'nın 1967'de Bolivya'nın güney- doğusundaki ormanlarda öldürülüşünden sonraki yıllarda, o ve onun bağımsız, pragmatik gerilla Marksizmi gittikçe artan bir ilginin odağı oldu. Bu kitapta, tarihçi disipliniyle yazarlık yeteneğini bir araya getiren Taibo II, bir efsaneyi ete kemiğe bürüyor ve ardından capcanlı bir yaşamın tam ortasına yerleştiriyor. 'Nükteci zekâsı ve doğal utangaçlığı'yla karşınızda Ernesto Che Guevara | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Ptsi Haz. 23, 2008 3:11 am | |
| Kitap adı: Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yazarı: Joanne Kate Rowling Kitap: Kapak Resmi: Mary Grand-Prié[adı doğru yazdığımdan emin değilim.] Yayın evi: Yapı Kredi Yayınları
Kitabın arkasında "Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki beşinci yılında Harry, hayatını cehenneme çeviren sihirli/sihirsiz pek çok şeyle başa çıkmak zorundadır: Yaz tatilini yanında harcadığı aptal akrabaları; ergenlik çağının isyanları, heyecanları, korkuları; onun gösteriş düşkünü bir yalancı olduğunu düşünenler; okulun işleyişine burnunu sokan Sihir Bakanlığı; öncekileri mumla aratan yeni bir Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeni; yine karşı karşıya geldiği Ruh Emiciler ve Ölüm Yiyenler; varlığını her zamankinden daha çok hissettiren Voldemort; ağır dersler, zor sınavlar, acımasız cezalar; sürekli yinelenen bir kabus ve acıyan yara izi; ona en yakın insanlardan birinin ölümü; beş yıl gecikmeyle öğrendiği bir gerçek..." yazıyor.Birde ben anlatıyım, şimdi "Bunu neden yazdın ki? Zaten filmi çıktı, isledik." demeyin diye ekledim. Kitabımız 1114[bin yüz on dört] sayfa. Ama filmimiz sadece 138 dakika... Bütün herşeyi çorba etmişler, her zaman yaptıkları gibi. Çoğu şeyi atlamışlar. Ölüm Yadigarları'nı çekerken madalyonu artık gökten zembille indirirler... Çünkü kitapta Grimmauld Meydanı 12 Numara'nın temizliği esnasında vitrinden çıkıyordu ama bizim yönetmen orada geçen bir ayı[belki daha fazlaydı hatırlamıyorum okuyalı çok oldu] on dakikaya sığdırmayı yeğlemiş... Ben derim ki okuyun... Kaçırdığınız o kadar şey olmasın... Ve eminim okuyunca yönetmene hayır dualarınızı saydıracaksınız XD Adam romantik film yönetmeni... Filmi öyle bir çekmiş ki sanki olaylar Cho'nun etrafında gelişiyor. Oysa kitabın yarısı Quidditch'le geçiyo ama filmde Quidditch'in Q'su yok! Hele benim filmi sırf "Kralımızsın Weasley" için izlediğimi düşünürsek ne büyük hayal kırıklığı yaşadığımı anlarsınız Okuyun kitabı abicim... Kendinizi Harry gibi hissetmek, gerçekten Sihir Alemi'ne akmak için, süpürgenin üzerinde Quidditch Sahasında süzülmek için okuyun ... | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Ptsi Tem. 07, 2008 8:35 pm | |
| Ve evet kurtlar imparatorluğuda bitti.Benim yine ağzım 5 karış açık kaldı kitabın sonunda işte grange böyle bir yazar helal olsun diyorum başka bir şey söylemiyorum...
Yorum yapıcak olursam leyleklerin uçuşundaki şiddet sahneleri insanı daha çok dehşete düşürüyordu(belkide konusundan dolayıdır) bide benim bir düüncem daha leyleklerin uçuşundaki betimlemeler daha çok hoşuma gitti kurtlar imparatorluğuna göre.Tabii ki milliyetçi açıdan bakarsak yazar bizim tarihimizi iyi araştırmış.Zaten yazar yazacağı yerleri önceden gidip geze oralarda kalan ve insanlarıyla kaynaşmaya çalışan bir insan onun bu özelliğinide takdir etmek lazım yani ingilterede oturup filistini yazmak gibi değil onunki.Olay örgüsü yine muhteşem.Benim en şaşırdığım yer schiffer in öldüğü yerdi ilkden bahsetmiyor yalnızca bir adam gibi bahsediyor en sonunda ölen kişi schiffer diyince ben zaten birden irkildim ve dedim ki işte budur şimdi benim beklediğim heyecan başlıyor zaten okuyanlar bilir ondan sonra kitap su gibi akıp gidiyor.Fazla da uzatmıyım süper bir yazar yine süper bir esere imza atmış.
Tebrikler... | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Ptsi Tem. 07, 2008 8:47 pm | |
| Ilgın Olut ;Neva.. Tavsiye ederim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Ptsi Tem. 07, 2008 8:54 pm | |
| Bu arada ben okuduğum için bu kitabı sisiznlede paylaşmayı kendime borç biliyorum. Eğer hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa ne bileyim hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız ve gerçekten temiz bir sayfa açıp her şeye yeniden başlamak istiyorsanız yazacağım kitabı okuyun.Aman ha okuduktan sonra sizde başkalarıyla paylaşın ne kadar çok kişi bunların farkına vararsa dünya o kadar güzel bir yer olur...
kitap ismi : Ruhsal Zeka Yazar: Muhammed BOZDAĞ | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Perş. Tem. 24, 2008 1:14 pm | |
| Soner Yalçın ; REİS Soner Yalçın ; Teşkilatın iki silahşörü Beyaz Zambakların Şehri ( bu kitabın yazarını hatırlayamadım ama şöle diyordu kitabın arkasında ******'ün bizzat onayladığı bir kitapmış . Yani eğer ******'ün dediği yapılmış olsaydı askeriyede bu kitap okutulcakmış . Süper sürükleyici tavsiye ederim şiddetle . ) Böyle durduğuma bakmayın harbi bir kitap kurduyum aslında . | |
|
| |
| Konu: Geri: KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI Cuma Tem. 25, 2008 3:20 pm | |
| Fethi Naci----Türk Romanının Ölçüt Sorunu
Eleştiri kitabı biraz ağır ama lise 3 öğrencileri için çok yararlı bir kitap... | |
|
| |
| KİTAP PAYLAŞIMI VE YORUMLARI | |
|