Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: anahi giovanna Ptsi Tem. 21, 2008 3:43 pm | |
| Ad:anahi Soyad:giovanna Bina:phoenixfeather Okul:beauxbaton Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?:farketmez hangisi uygunsa RP : Hiç sevmezdi güneş ışığıyla uyanmayı ama bu onun şansı olsa gerek ...Anahi günün ilk ışıklarını yüzünde hissederek uyanmıştı.Bu şekilde uyanmak onu rahatsız ettiğinden büyük bir ''off'' çekerek yatağa oturmuştu.uykusunu açmak için gözlerini ovdu ve başını sağa sola çevirerek,kim var kim yok diye bakmıştı.Yatakhanede çok az kişinin olduğunu farkeden anahi,hemen aynanın karşısına geçerek saçlarını dezeltmeye başlamıştı.Yumuşacık ve dümdüz olan saçlarını elleriyle kısa zamanda düzeltmişti. Anahi arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmek için hazırlanmıştı.Bugün kendini çok iyi ve güçlü hissediyordu.Arkadaşlarıyla birlikte mükemmel ve eğlenceli geçirdiği kahvaltıdan sonra okulun, kalabalık ve uğultulu koridorundan büyük bir skunetle ilerleyen anahi, pencere kenarına gelince biraz durup dışarıyı izleyecekti. Bahçedeki yeşilliklerin ortasında, güneş ışığıyla parıldayana göl anahi'nin dikkatini çekmişti.Saatine baktı ve dersinin başlamsına iki saat vardı, bu zamanı gölün yakınlarında geçirmeyi çok istemişti.Hızlı adımlarla gölün yanına gitti.Anahi'nin ilk yaptığı şey çevreyi incelemekti ama asıl dikkatini çeken sadece biri vardı.Anahi yavaş adımlarla göle yaklaşarak oradaki banklardan birine oturdu. Hiç tanımadığı birisi anahinin dikkatini çok çekmişti gözlerini ondan alamıyordu. Anahi için çok tatlı ve yakışıklıydı...Bir süre sonra çocukta anahiye bakmaya balamıştı.Bu anahi'nin çok hoşuna gitmişti yüzünü hafif bir gülümse almıştı ama belli etmek istemiyordu.Başını yere doğru eğdi ve elleriyle yüzünü kapatarak oturuyordu bankta.Kafasını kaldırdığında gözlerini alamayan o çocuk yanındaydı anahi şaşkın bakışlarıyla ve hafif bir gülümsemeyle ''merhaba, sen burda ne arıyorsun...'' Anahinin bu sözü ona cesaret vermiş olsa gerek,çünkü çok rahat bi şekilde ''merhaba.ben chat.Yalnız olduğunu gördüm de belki birlikte otururuz diye gelmiştim'' Anahi bu sözleri ondan duyduğuna inanamıyordu.Gözlerinin içi gülüyordu adeta...Yündeki gülümsemeyle hiç vakit kaybetmeden ''aslında bu fena olmaz yağni oturabilirsin buraya.Bu arada ben anahi.'' Arada çok hoş bi sohbet vardı.Bu sohbet tam da anahi'nin istediği gibiydi.Günün bitmesini hiç istemiyorudu anahi, mutluluğu gözlerinden akıyor gibiydi.Günün sonunda neler olacağını, chat'le aralarındaki arkadaşlığın boyutunuhiç merak etmeyen anahi,her zaman yaptığı gibi bunuda zamana bırakıp şimdiki mutluluğun tadını çıkartmaya bakıyordu...
| |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: anahi giovanna Ptsi Tem. 21, 2008 3:58 pm | |
| | |
|