| Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo | |
|
+8Finrod Voldemort Claire Weasley William Ravenous A. Ramona Melanie Lavigne Paul Walker Ignotus Walker Lord Voldemort Tonks Walker 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Çarş. Tem. 23, 2008 8:11 pm | |
| Sayın sanal-sihir-dunyasi üyeleri size buraya yazacağım yazıyla veda etmek istedim çünkü ben siteden ayrılıyorum hemde köklü olarak yarın Voldemort'u ikna edicem ve son bir rp ile kendimi öldürtücem ona rpde bu sayede bu sitede işim bitmiş olacak ardından rütbem başka birine verilebilecek ben ise bazı nedenlerden ötürü rp hayatıma da son vereceğim artık rp yapmayacağım yarın son bir rp ile kendimi sitede öldüreceğim yada öldürteceğim herkes kendine iyi baksın herkesi çok seviyorum hatta tartıştıklarımı bile kimi kırdıysam gerçekten özür dilerim hepiniz çok iyi insanlarsınız ben sizi unutmayacağım lütfen sizde beni unutmayın ben gideceğim ama elbet benim yerime yüzlercesi gelecektir.Paul Keira Bonnie ve Avril hepsi bir birinden iyi adminler hatta itiraf edeyimki Paul benim kadar iyi admin hatta bazı konularda benden daha iyi en azından daha objektif neyse zate rp hayatım yarınki son rp ile bitiyor kendinize iyi bakın Sanal-Sihir Dünyası!
---------------------------------------------------------------------
Biliyorum buraya üyelerin bir şey eklemesi yasak ama nereye ekleyeceğime karar veremedim.Siz uygun bir yere taşırsınız...Benden bunu istediği iiçin yazıyorum | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Çarş. Tem. 23, 2008 8:51 pm | |
| Sen ne yapıyorsu ya ! Ignotus'ta ayrılıyormuş ! Lord'a söylicem öldürsün ! Dursanıza bir Ignotus'a kaç kez söyledim ben böyle insan öldürmeye yokum ! | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Çarş. Tem. 23, 2008 9:18 pm | |
| Voldicim bunu benim isteğim üzerine Tonks yasdı oradaki cümleler bana ait ben acil çıkmam gerektiği için yazamadım ve sende biliosun yarın rp de beni öldüreceğini senden istediğimi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Çarş. Tem. 23, 2008 9:27 pm | |
| Herseferinde söyledim ama anlamadın çok istiyorsun yerine getireceğim !!! | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Çarş. Tem. 23, 2008 10:25 pm | |
| Niye böyle bir karar aldın İgnotus , bir sebebi var mı ? | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Çarş. Tem. 23, 2008 11:22 pm | |
| Evet bende merak ettim... | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 1:55 am | |
| - Avril Ramona Lavigne demiş ki:
- Evet bende merak ettim...
Evet yani iye böyle bir karar aldın hepimiz bunun merakı içindeyiz.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 7:26 am | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Niye böyle bir karar aldın İgnotus , bir sebebi var mı ?
Biliyorum ama ben söylersem ayıp olur önemli bir şey olduğu kesi bence Ignotus söylesin. | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 8:45 am | |
| Evet bir sebebi var bazı şeylere dayanamıyorum artık bu siteye son girişim zati Voldy'i bekliyorum o gelincede son girişim olcak sonra Hp'nin lafını bile etmem herhalde birde Rp'nin tabi... Claire'cim ağlamanı istemem ama ben size söyleyemeyeceğim bir sebepten aniden ayrılınca rütbelerim bende kalabilirdi uzun zaman bu sayede başkalarının isteyebileceği bir rütbe ziyan olurdu.Bu yüzden böyle bir ayrılmayı seçtim | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 9:55 am | |
| Arkadaşlar ayrılcam diyosa özel bir nedeni vardır.Henüz bunu bende bilmiyorum ama öğrenip onu ikna edicem siteye dönmesi için... | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 9:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 10:01 am | |
| Haydi Sihir Alemi Hoşçakalın Rp'mide bitirdim Güle Güle Kendinize İyi Bakın! Umarım siteniz mükemmel başarılara imza atar... | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 10:05 am | |
| | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 10:32 am | |
| | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 10:36 am | |
| | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 10:53 am | |
| - Ignotus Walker demiş ki:
- ...Umarım siteniz mükemmel başarılara imza atar...
İnşallah... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 11:09 am | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Kötü oldu bu ya , gerçekten üzündüm . İgnotus siteye bişeyler katmak için çabalayan nadir insanlardan biriydi ...
İkna etmeye çalıştım | |
|
| |
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 12:15 pm | |
| İgnotus'a yarın bir cenaze düzenleyeceğiz . Bütün site katılabilir ... | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 12:52 pm | |
| Üzüldüm ya.. Gitmese daha iyi olurda %100 ama özel sebepleri vaRsa... | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 3:01 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo Perş. Tem. 24, 2008 9:11 pm | |
| hermonie senin bu mesajını gördüm ve sırf bunun için gördüm kehanetim konusundaki kısım için ya siz benim arkilerimsizin istediğin kehanet olsun Hermonie gel sana yapim xD | |
|
| |
| Ignotus Peverell yarın en erken vakitte ayrılıyo | |
|