| harry potter bilgini test et | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: harry potter bilgini test et Perş. Tem. 24, 2008 1:23 am | |
| 1-TOm riddle'ın annesinin adı?: 2-severus snape ne zaman hogwartsın başına geçti: 3-adamotunun bir diğer ismi: 4-"Vaftiz oğlumdan uzak dur Lucius"Bu sözler kaçıncı filmde kim tarafından kime söylendi: 5-Ludo bagman kimdir: 6-çikolata hangi büyünün etkisinde kalanlar için faydalıdır: 7-argus filch kimi seviyor: 8-harry'nin hogwartstan önce gittiği okul: 9-felsefe taşını kim yarattı: 10-sirius kaç yıl azkabanda yattı:
| |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Perş. Tem. 24, 2008 11:53 am | |
| 4- 5. film Sirius tarafından Lucius Malfoy'a mı ? diğerleri tamamda bunda filmi karıştırdım . .:S bide 7 - nin cevabı ne ? bence Mcgonagall | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Perş. Tem. 24, 2008 12:52 pm | |
| 7.cevabı 5. filmde gayet net veriliyor. diğeride 4 yada 5. film evet çok yaklaştın. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Perş. Tem. 24, 2008 12:53 pm | |
| Tamam işde sen ver cevabı Filch ' in kedisine karşı düşkünlüğü zaten belli , Mcgonagall ' da Animagus Kedi ( hem boyu boyuna huyu huyuna :cheers: ) | |
|
| |
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Perş. Tem. 24, 2008 12:59 pm | |
| hadi bunu veriyim 5.filmde argus doloresi seviyor çünkü filmin başında yaptığı aptal konuşmayı bile zevkle alkışlıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Perş. Tem. 24, 2008 1:04 pm | |
| heee evet doqru Tamam saolll | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Paz Ağus. 10, 2008 11:12 am | |
| - Aberforth Dumbledore demiş ki:
- hadi bunu veriyim
5.filmde argus doloresi seviyor çünkü filmin başında yaptığı aptal konuşmayı bile zevkle alkışlıyor. Sevmek ya da sevmemek işte bütün mesele bu =P Neyse, belki seviyordur ama bence bunun asıl sebebi şu. Filch o okulda kedisi hariç herkesten nefret ediyor ve Dolaresin yaptıklarını hepimiz iyi biliyoruz. Bende eğer Filch'in karakterine sahip biri olsaydım Dolares'in yaptığı herşey hoşuma giderdi. Bu aşktan daha çok çıkar elde etmek. Sadece işine geliyor yani ;)
| |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Paz Ağus. 24, 2008 7:59 am | |
| Ben bilgimi sınamak için W.O.M.B.A.T testini çözdüm en son .Sizede öneririm. | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: harry potter bilgini test et Salı Eyl. 09, 2008 3:00 am | |
| Yaa linkini ekler misin W.O.M.B.A.T.'ın? Nerden çözdün? Ben de çözmek istiyorum yaa... | |
|
| |
| harry potter bilgini test et | |
|