| Sevgili Aranıyor Bölümü | |
|
+34Ashley Tisdale Hermione Granger Paris Hilton Bellatrix Lestrange Adam Brody James Voldemort Yasemin Yürük Gökhan Walker Evan Rachel Walker Sean F. Walker Fleur Delacour Cameron Diaz William Ravenous EmmaWatson Severus Snape Cemre Kemer Zac Efron Ronald Walker Ceza Walker Christina Hanna Beth Rose Diana Gaunt Bonnie Kathleen Weasley Mabelle Nerissa Radcliffe Ashley Walker Sarah Laura James Leona L. Daly Angelina Jolie Keira K. Walker Josh Holloway A. Ramona Melanie Lavigne Valerié Reese Bovie Tonks Walker Gülçin E. Walker Paul Walker 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 09, 2008 1:30 pm | |
| James Hughes istersen ben olabilirim:) | |
|
| |
Adam Brody Durmstrang/ Firentoad 5.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 34 Nerden? : diyagon yolu Rp Sevgilim : aranıyo isteyen pm atsın Savaş Tarafım : ölüm yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Eğlencenin Gücü Kan Saflığı : SAFKAN!!!!!!!! En Belirgin Özelliği : cesaret Kayıt tarihi : 01/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 09, 2008 6:04 pm | |
| Fleur Delacour senden güzelinimi bulcam | |
|
| |
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 09, 2008 6:16 pm | |
| tamam o zaman | |
|
| |
Bellatrix Lestrange !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Tom Voldemort Savaş Tarafım : ölüm yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : saf kan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 10:33 pm | |
| sitede yetişkin ve başı bağlı olmayan erkek gören bana haber verebilir mi | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 10:44 pm | |
| Var bilion benim kuzen ama girmiyor Paul fln izin verse ben girewrdim onun yerine ama naparsın kurallar katı :( | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 10:49 pm | |
| nsl eski erkek arkim :S kıs ben ıgnotusu demiom O zaten hala erkek arkim ben allen ıverson'ı diom :lol: hiç online olmayanı hani | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 10:51 pm | |
| kimm looo o hiç görmedim ne iş yapar ailesi kim adı sanı kız vercez sonuçta(ayy bugün çok mutluyum) | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 10:57 pm | |
| Şşşt burda muhabbet yok . | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 10:58 pm | |
| yha kuziş sadece sefgülü ilanı veriyodum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 16, 2008 11:00 pm | |
| Muhabbet ediyordunuz ... Bundan sonra amacından sapan mesajlar uyarısız silinecek ... | |
|
| |
Yasemin Yürük Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden? : Sakarya \' dan Rp Sevgilim : --- Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Şimdilik yok! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : saçmalamak:D Kayıt tarihi : 08/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Perş. Mayıs 22, 2008 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Paris Hilton Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul Rp Sevgilim : Aranıyor!!! Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Büyü Güzeli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çekici , ZEKİ Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Cuma Mayıs 23, 2008 11:09 am | |
| Sarışınım mavi gözlüyüm zekiyim ilgilenenlere duyurulr 8) | |
|
| |
Yasemin Yürük Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden? : Sakarya \' dan Rp Sevgilim : --- Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Şimdilik yok! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : saçmalamak:D Kayıt tarihi : 08/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü C.tesi Mayıs 24, 2008 3:33 pm | |
| Arıyorum xD Tabii bulursam.. | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü C.tesi Mayıs 24, 2008 7:46 pm | |
| aah ah sevdiğim banlandı, bende yenisini arıyom :P müracaat PM. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü C.tesi Mayıs 24, 2008 10:39 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
- aah ah sevdiğim banlandı, bende yenisini arıyom :P müracaat PM.
kızım biz daha bulamadık sen yenisini arıyosun | |
|
| |
Ashley Tisdale Durmstrang/1.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 29 Nerden? : İspanya Rp Sevgilim : Tracy Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : ~Morun Asaleti~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sevimli =) Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Paz Mayıs 25, 2008 9:49 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Paz Mayıs 25, 2008 9:44 pm | |
| - Tonks Walker demiş ki:
- Hermione Granger demiş ki:
kızım biz daha bulamadık sen yenisini arıyosun oo oooo bende bu çalım, bu afra, bu tafra olduktan sonraaa, elimi sallasam ellisi :P | |
|
| |
Hannah Montana Muggle
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 31 Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : Gençlik Büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Ptsi Mayıs 26, 2008 1:48 pm | |
| Bende Arıyorum gencim güzelim | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Ptsi Mayıs 26, 2008 1:59 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
Sende gidip düzgün birini sefseydin nese bulursun bulursun mrk etme:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Ptsi Mayıs 26, 2008 2:12 pm | |
| - Hannah Montana demiş ki:
- Bende Arıyorum gencim güzelim
Hannah önce rütbe için başvur lütfen ... | |
|
| |
Evangeline Lilly Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Fred Weasley Savaş Tarafım : ÖlüM YiYeN Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Asiliğin Asilliği Kan Saflığı : Safkan... En Belirgin Özelliği : HırS Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Ptsi Mayıs 26, 2008 8:24 pm | |
| Ben de arıyorum... İlgilenenen Pm atsın... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevgili Aranıyor Bölümü Salı Mayıs 27, 2008 5:30 pm | |
| - Ignotus Walker demiş ki:
- Hermione Granger demiş ki:
Sende gidip düzgün birini sefseydin nese bulursun bulursun mrk etme:D düzgündü garibim de azcuk gevezeydi :P çok pm atardı :P | |
|
| |
| Sevgili Aranıyor Bölümü | |
|