| ~ Başvurular ~ | |
|
+11Cedric Michael Perkins Samara Queen Simpson Drake Bell Claire Weasley William Ravenous A. Ramona Melanie Lavigne Lord Voldemort Remus Umit Lupin Paul Walker Sirius Black Jennifer Love Dearborn 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 9:23 am | |
| Ad:Cedric Michael Soyad:Perkins Meslek(Ya da okul):Hogwarst Rp Gücü:100 | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 9:50 am | |
| | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 11:37 am | |
| Bende düzeltme yapayım . Cedric Michael Perkins , RP gücü belirlemeye başvurmamıştır . O yüzden RP gücü değiştirilip 0 yapılmıştır . Yani bu hikaye için yeterli değil ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 12:59 pm | |
| Ben başvurmuştum ? Hatta ilk olarak ...
| |
|
| |
| |
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 3:33 pm | |
| tamam . | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 8:59 pm | |
| Ad: Hermione Soyad: Granger Meslek(Ya da okul): HOGWARTS Rp Gücü: %100
Bir önerim olacak, zindana inen öğrencinin yanında bir arkadaşı da olsa. Tek başına inmesin garip xP Yanında arkadaşıyla inmiş olsun ve ikisi birden kaybolsunlaar xP Tek bir öğrencinin kaybı pek dikkat çekmeyebilir ama iki kişinin kaybı daha bir gizemli xD | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Paz Tem. 27, 2008 9:03 pm | |
| Hay bir daha toplu birşeye katılırsam.. Zaten hayat beni 'yalnız kovboy' olmaya zorluyo hep.. Rp yapamamın cezasını çekiyorum... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Ptsi Tem. 28, 2008 12:07 am | |
| Şşştt sohbete dalma aaaa!
| |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Ptsi Tem. 28, 2008 10:19 am | |
| Ölümyiyenlere yazarsan sevinirim . | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Ptsi Tem. 28, 2008 11:21 am | |
| Hermione seni çoklu seçime alıyorum , bu arada önerin çok güzel xD Dediğin mantıklı xp Ben de derim iki çocuk kaybolsun xD Tamam karar değişti : Çoklu seçime 4 öğrenci alınacak , aralarından iki tane seçeceğiz! Ama nasıl kaybolduklarını belirtmek rolü alan öğrencilere kalmış , mesela derse giderken mi , yemeğe fln. giderken mi kaybolacaklar..? Artık öğrenci olarak kim seçilirse uydurur birşeyler. xD Rodolphus seni Ö.Y. lere yazıyorum. | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Salı Tem. 29, 2008 8:27 am | |
| - Remus Umit Lupin demiş ki:
- Şunu da göz önünde bulundurun 7/24 sitedeyim
Senden daha fazla giriyorum ben siteye ben gecenin üçünde açıyorum sabahın 6 sında açıyorum.sonra 8 de açıyorum | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Salı Tem. 29, 2008 9:26 am | |
| - Cedric Michael Perkins demiş ki:
- Remus Umit Lupin demiş ki:
- Şunu da göz önünde bulundurun 7/24 sitedeyim
Senden daha fazla giriyorum ben siteye ben gecenin üçünde açıyorum sabahın 6 sında açıyorum.sonra 8 de açıyorum Sitede kaçtan kaça kadar kalman gereken birşey değil.Önemli olan Rp gücün.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Salı Tem. 29, 2008 11:20 am | |
| Hani Cedric neredesin? | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Salı Tem. 29, 2008 11:20 am | |
| Duygu benim ismimi yazmamışsın Öy'lere :S | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Salı Tem. 29, 2008 11:25 am | |
| Bir daha sataştığınızı görürsem..! Rodolphus ekliyorum .. | |
|
| |
| |
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| Konu: Geri: ~ Başvurular ~ Salı Tem. 29, 2008 2:27 pm | |
| Zamanda geriye giden iki çocuk var: Hermiona ve Claire! | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| ~ Başvurular ~ | |
|