Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: ~ Hikayenin Konusu ~ Cuma Tem. 25, 2008 12:18 pm | |
| Hikayenin konusundan kısaca bahsedeyim: Çok soğuk bir kış gününde , yarıyıl tatilinde okulda kalmayı tercih etmiş bir öğrenci , okulunda yolunu bulmaya çalışırken yanlışlıkla zindanlara girer(ne demeye girdin oraya çocuk). Efendim sonracıma Zindanlar son derece karanlık olduğu için elleriyle duvarları yoklayarak el yordamıyla yönünü bulmaya çalışırken , duvarda bir taşın gevşek olduğunu farkeder. Taşı zorlukla çıkardığında ise , hemen ardında , kum saatine benzeyen bir şey olduğunu farkeder. Bu nesnenin ne olduğunu merak ettiği için , üzerindeki , küçük bir topaca benzeyen şeyi döndürür ve odada bembeyaz bir ışık çaktıktan sonra ortadan yok olur. İşte hikayemiz böyle başlıyor. Çocuğun kaybolması olayından sonra , Okulda birçok , nedeni belirlenemeyen kaybolma vakaları yaşanmaya başlamıştır. İşte burada ben ve 4 arkadaşım devreye giriyoruz. Sonu gelmeyecek gibi görünen araştırmalar ve zorlu günler sonucu , yıllar önce bir büyücünün , çocuğun kaybolduğu zindana bir Zaman Döndürücü saklamış olduğunu öğreniyoruz. Bütün parçaları birleştereyoruz ve olayın gerçek yüzünü ortaya çıkarıyoruz. Ama asıl sorun , olayı telafi edebilmekte. Tarihi kaynakları araştırarak , Zaman Döngüsü'nün bilinmeyen , yani çook eski bir tarihte yapıldığını , çok da tehlikeli olduğunu öğreniyoruz. Kaynaklara göre , Döndürücü , eski zamanlarda kullanan çoğu kişinin zaman arasında sıkışıp kalmasına , kurtalamayınca feci şekilde can vermesine yol açmıştı. Ben ve arkadaşlarım , çok daha güvenli , yeni icat Zaman Döndürücül'erini alarak zamanda kaybolan öğrenciyi arıyoruz. Ama bizim planımızı öğrenen Ölüm Yiyenler işin içine giriyor ve herşeyi mahvediyorlar...Gerisi doğaçlama. | |
|
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: ~ Hikayenin Konusu ~ Paz Tem. 27, 2008 5:58 pm | |
| Çoklu seçimdeki öğrenciler varya anladığım kadarıyla sadece biri seçilecek. Onun görevi ne. Kaybolan çocuk demeyin sakın?? | |
|
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: ~ Hikayenin Konusu ~ Paz Tem. 27, 2008 6:50 pm | |
| | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: ~ Hikayenin Konusu ~ Paz Tem. 27, 2008 7:10 pm | |
| Maşallah maşallah.. 70 ha 15 puan gerekecek.Boşver Prof. ya.. | |
|
Melyssa Nelly Dearborn Tılsım-Muska Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 31 Nerden? : Evden Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Anka Dokunuşu =) Dokununca ne olacaksa :/ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Canayakın , agresif , soğukkanlı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| Konu: Geri: ~ Hikayenin Konusu ~ Cuma Ağus. 01, 2008 10:19 am | |
| | |
|