Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Cedric Michael Perkins Ptsi Tem. 28, 2008 8:09 am | |
| Ad:Cedric Michael Soyad:Perkins Bina:Ravenclaw Okul:Hogwarst Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?:4 Sınıf başkalığı seçiminde seçildim ama sınıfım aşarıya kaçıyormuş. RP :Cedric uyandıktan sonra zamanın akşam yemeği vakti olduğunu fark etti. Hemen hazırlandı ve odadan çıktı Ortak Salon neredeyse boşalmıştı. Merdivenlerden inerken bir çocuk ona şöyle dedi: Sersemlet! Cedric ne olduğunu anlamamıştı. Ama ona doğru gelen ışığı görünce eğildi ve büyü cama çarptı. Cam azda olsa kırılmıştı. Cedric’in canı buna çok sıkılmıştı. Bina başkanın odasında olduğunu görünce asasını kaldırdı ve Petricilus Tatalus (out: galiba buydu) dedi ve çocuğun elleri birden şap diye vücuduna yapıştı. Başarmıştı. Kitapta gördüğü bir büyüydü bu. Büyü yapmanın ne kadar kolay olduğunu görünce mutlu oldu. Hemen Bina Başkanına olanları anlatıp dışarı çıktı. Aşağı inerken merdivenin yer değiştirdiğini gördü. Şimdide yolu uzamıştı. Yine merdivenlerden aşağı indi. Bu seferde kapıdan tam geçecekken kapı birden duvar oldu. Kafasını çarpmıştı. Birden içinden gerçekten burasının gizemli bir yer olduğunu anlamıştı. Büyük salonu bulmak için birine danışmalıydı ama kime? Yanından geçen bir Slytherinli'yi durdurdu ve sordu Büyük Salona nasıl gidiliyor? ama slytherinli çocuk Yeri söylemem için bana 60 Gelleon vermen lazım. Ve götürmemi istersen +80 Gelleon dedi. Cedric sinirle orayı terketti. Ne kadar saçma bir şey yapmıştı bir Slytherinliye yer sormuştu. Sonra birisin yanındaki arkadaşına "Hey hadi Büyük Salona gidelim" dedi. Onları takip etti ve huzur dolu Büyük Salona vardılar.Cedric Büyük Salonda Ravenclaw masasına oturdu.Galiba erken gelmişti daha yemekler ortada yoktu.Büyük Salon ise neredeyse tamamen boştu.Büyük Salon dolmaya başladığında Ravenclaw masasıda başka kimseyi alamayacak kadar dolmuştu.Bir anda yemekler "pat" diye önlerine çıktı.Ve herkes yemeğe başladı.Cedric biraz hızlı yerdi...yada çok hızlı.Her zaman Büyük Salondan ilk Cedric çıkardı.Bu seferde öyle olmuştu.Sınıftan çıktan sonra Ortak Salona geri dönmüştü.Kapı açıldığında içeri girdi.Hemen bir koltuk bulup oturdu.Arkasında bir ses şunu dedi: Özür dilerim!Ben bu sabah ki sihiri aslında rastgele bir şeye yapmıştım.Tam sen o sırada çıkınca büyü sana geliyordu.Eğer bana "Maximum Vucut Bağı" yapmasaydın sana söylerdim. Anlaşılan o ki Sınıf Başkanı bir güzel işi Halletmiş.Bugün yaşanan bu olay Cedric'i iyice yormuştu.Tam merdivenden çıkacakken bir çocuk onu çağırdı.Cedric geldiğinde çocuk şöyle dedi: Dersi unutmadın değil mi? Cedric uykulu uykulu ve sersem sersem: Ne dersi yaa!Daha şimdi dersten çıktım.Çocuk kesin ona şaka yapmıştı.Yatakhaneye gidip yatağına oturdu.Birden sınıfından birinin "Hadi derse gelmicek misin?Revir'e filan mı gideceksin." Cedric şaşırmıştı.Demek ki çok çalışmıştı.Yoksa hayatta unutmazdı.Hemen toplamak için "Sadece asamı unutmuşum onu alacağım" dedi.Hemen bavuluna gitti. O görmeden "Accio" dedi asa birden cebinden çıktı eline geldi.Neyse ki çocuk görmemişti.Hemen cüppesini düzeltti.Ortak Salona doğru koştu.Kapıdan çıktı.Yolda gidiyordu.Derse vardığında kimse yoktu sadece 1-2 kişi vardı
En son Cedric Michael Perkins tarafından Ptsi Ağus. 04, 2008 10:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Cedric Michael Perkins Ptsi Tem. 28, 2008 3:54 pm | |
| Out: Hogwarst değil Hogwarts | |
|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Cedric Michael Perkins Salı Tem. 29, 2008 5:29 pm | |
| | |
|