| # Kayıtlar # [sıfırdan] | |
|
+6Cedric Michael Perkins William Ravenous Ashley Walker Rodolphus Bilson Cho Weasley Sirius Black 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 6:15 pm | |
| Arkadaşlar Türkçe Kulübü olarak üyeleri artık sıfırdan almaya başlıyorum çünkü bakıyorumda sitede bu kulübe üye olmayan kalmadı ama iş yapan hiç kimse yok! Bundan sonrada her başvuran alınmayacak. Alınmadınız diyince niye gibi laf kalabalığı yapmayın alınmadıysanız alınmadınız o kadar! türkçe Kulübünden 2 uyarısı olanlar boşuna başvurmasınlar bile kesinlikle alınmayacaklar ! Alındıktan sonra 2. uyarıyı alna arkadaşlar atılcaklar. Ayrıca etkin olmayan arkadaşlar yine mazeret gerekmeksizin atılacaklardır! Bundan sonra bana çalışacak adam lazım...
Başvuru için aşağıdaki formu doldurun lütfen.
**************************** Ad & Soyad:
Yaş(gerçek):
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :
Ben şimdiden üyelerin görevlerinide buradan açıklayayım.Forumda gezinirken Türkçeyi bilerek kötü kullanmış olan kişileri bana ÖZEL MESAJ yoluyla bildirmek.Yani mesajın formatını anlatmaya gerek yok mesajda yazılacak olan şu : *********************************** [o sayfanın linki] xxx xxx isimli üye linkteki sayfada Türkçeyi bilerek kötü kullanmıştır...
Bunun dışında ne o konuya Türkçeyi kötü kullandın vs. yazıcak ne de uyarı verecek O İŞLERİ YALNIZCA BEN YAPARIM!!!
Üyelerin görevi sadece bu değil ne bileyim paylaşım yerinde Türkçeyle ilgili yazılar, makaleler, resimler vs paylaşabilirler.
Ayrıca zamanla benim belirleyeceğim bir üyeyi yanıma alacağım bu üye benim sahip olduğum bütün yetkilere sahip olacak.Uyarı verme, konulara kulüp adına mesaj yazma gibi ayrıca bu kişinin bu kulüpte moderatörlüğü olacak yani kulübü değiştirebilme yetkisinede sahip olacak. bunu neden yapıyorum derseniz ben her zaman forumda olacağım diye bir şey yok ben olmadığım zamanlarda o kişi iş yapacak ayrıca ben olduğum zamanlardada iş yapacak.Dediğim gibi bu kişiyi ben zamanla belirleyeceğim onun için herangi bir ben olayım, ben olsam iyi olur vs. muhabbetine girmeyin.
Şimdilik bu kadar...
Saygılarla.Türkçe Kulübü... | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 6:26 pm | |
| Ad & Soyad:Cho Chang
Yaş(gerçek):13
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:Türkçeyi korumak ve yabancılaşmasını önlemek için bu klübe üye olmak istiyorum.
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :Her zaman
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 6:31 pm | |
| Alındınız. Görevlerinizi yukarıda yazdım zaten, gerisi sana kalmış... | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 8:18 pm | |
| Ad & Soyad: Rodolphus Bilson
Yaş(gerçek): 18
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz: Bırakalım Türkçe'miz sade kalsın .
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? : Her zaman . ---------------------------------- VataN MiLLeT SAKARYA ! | |
|
| |
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 9:40 pm | |
| üzgünüm 2 uyarınız var alınmadınız... | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 10:40 pm | |
| Ad & Soyad:Ashley Walker
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:Türkçeyi çok seviyorum ve yabancılaşmasını istemiyorum.Bunun için bu kulübe katılmayı çok istiyorum.
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :Evet katılacağım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Çarş. Tem. 30, 2008 11:00 pm | |
| Alındınız. Görevlerinizi yukarıda yazdım zaten, gerisi sana kalmış... | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Perş. Tem. 31, 2008 12:38 am | |
| Ad - Soyad: Sirius Black Gerçek Yaş:13 Neden Bu Kulüp: Geçen yılki Türkçe öğretmenimin bilgilerine ve Türkçe dili için bir katkı verebilmek için.. Gerçekten Bu Kulüp İçin Faaliyette Bulunacak ve Toplantılara Katılacak Mısınız? : Elbette.. | |
|
| |
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Perş. Tem. 31, 2008 12:43 am | |
| Alındın ama gözüm üstünde olacak, kuralları unutma ! Kurallarda en ufak bir çiğnemede kulüpten atılırsın. Bundan sonra diğer üyelerin Türkçe lerini denetlemek senin işin değil , görevin neyse onu yap. | |
|
| |
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Perş. Tem. 31, 2008 7:39 am | |
| Ad & Soyad:Cedric Michael Perkins
Yaş(gerçek):15
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:Türkçemin korunmasını sağlamak için
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :Elimden geldiğince evet | |
|
| |
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Perş. Tem. 31, 2008 10:19 am | |
| Alındınız.Faaliyette olun yoksa uyarısız atılırsınız.Görevleri yukarda yazdım... | |
|
| |
Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Karanlık Panzer Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deli Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Paz Ağus. 24, 2008 12:14 pm | |
| Ad & Soyad:Regulus Dearborn
Yaş(gerçek):12
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:Çoğu kişi türkçeyi kötü kullanıyor.(yha,okey v.b)Eğer türkçeyi korumassak ileride ona hoşçakal deriz.Bunun yayılmasını engellemek için gireceğim.
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :Her zaman.
| |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Paz Ağus. 24, 2008 12:38 pm | |
| Ad & Soyad:Aberforh dumbledore
Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:Türkçeyi yabancı dillerin etkisinden korumak için
Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :Her zaman | |
|
| |
Thomas Helmut Waldemar 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Nerden? : Sana ne? Rp Sevgilim : Aranıyor..! :D Savaş Tarafım : Death Eaters Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Bekleniyor! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinsi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (70/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Salı Ağus. 26, 2008 5:34 pm | |
| *Ad & Soyad:Bill Voldemort // Siytherin-Hogwarts
*Yaş(gerçek):16
*Niçin Bu kulüpte olmak istiyosunuz:Türkçeyi doğru kullanmayı teşvik etmek amacıyla katılmak istiyoRum.
*Gerçekten bu kulüp için faaliyette olacak mısınız ve yapılan toplantılara katılacak mısınız? :Elimden geldiğince faal olacağım.. [eğer net giderse biraz zor olacak tabii] | |
|
| |
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] Salı Eyl. 02, 2008 1:47 pm | |
| Regulus Aberforth Thomas alındınız. Aynı şeyler sizin içinde geçerli görevlerinizi adabıyla yerine getirin. Üyelerden biri uyarı aldığı taktirde kulüp üyeliği silinecektir...
| |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
| |
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: # Kayıtlar # [sıfırdan] C.tesi Eyl. 06, 2008 9:10 pm | |
| Çok teşekkür ederim =) Bu arada, "ğ" harfim de düzeldi xD | |
|
| |
| # Kayıtlar # [sıfırdan] | |
|