William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Hogsmeade Gezisi Perş. Tem. 31, 2008 3:27 pm | |
| Sirius,kitapçıdan çıktıktan sonra kafası kitap okumaktan allak bullak olmuştu.
'' En iyisi bir çay içerek kendime geleyim.Hem oranın çayını severim.'' diye dışından söyleniyordu Sirius.Daha önce buraya geldiğinde epey kalmıştı ama bu sefer öyle olmayabilirdi.Hem oranın çalışanı ve sahibesi çok iyi kişilerdi.Burnuna güzel kokular gelmeye başlayınca Sirius çay dükkanının çok uzakta olmadığını anladı.Dükkanın kapısından içeri girdiğinde içeride beş kişi vardı : Profesör Keira Walker,Profesör Paul Walker,1.Sınıf Hufflepuff Eren,Remus ve Samara.Eren hariç hepsiyle iyi anlaşırdı.Kendine boş bir masa bulup oturdu.Ve aklından şiparişini düşünüyordu.Menüye göz attı ve en çok dikkatini çekeni istedi: Gunpowder. ''Garson,ben bir Gunpowder istiyorum.'' dedi. | |
|
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Hogsmeade Gezisi Ptsi Ağus. 04, 2008 3:09 pm | |
| Samara içeri giren Sirius'un boş bir masaya oturduğunu ve siparis verdiğini duydu: -''Garson,ben bir Gunpowder istiyorum.'' demişti. Samara mutfağa gitti ve bir gunpowder hazırladı. Emin adımlarla yürüyerek Sirius'un yanına gelen Samara: -Buyuru Sirius'cum başka bir arzun var mı? diye sordu ve Sirius'un cevap vermesini bekledi. | |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Hogsmeade Gezisi Ptsi Ağus. 04, 2008 4:53 pm | |
| Sirius çayı geldi ve Samara'ya ''Teşekkürler'' dedi.''Buyuru Sirius'cum başka bir arzun var mı?'' diye sordu Samara.
''Hayır sağol.Biraz yalnız kalmak ve düşünmek istiyorum.Biliyorsun bu aralar dersler yoğun.Yapacağım bir çok şey var.'' dedi Sirius gülümseyerek.Çayından bir yudum aldı ve tadını güzel olduğunu farketti.
''Sanırım bu buraya son kez garson olarak gelmeyişim.'' dedi içinden. | |
|
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Hogsmeade Gezisi Cuma Ağus. 08, 2008 8:10 pm | |
| Sirius Samara'nın sorusuna: -''Hayır sağol.Biraz yalnız kalmak ve düşünmek istiyorum.Biliyorsun bu aralar dersler yoğun.Yapacağım bir çok şey var.'' diyerek cevap verdi. Sirius'u fazla sıkmak istemeyen Samara: -Pekala... diyerek cevap verdi ve onun yanından uzaklastı. | |
|