Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28Nerden? : FransaSavaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 13Asam : Karanlık PanzerKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deliRuh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
Konu: Herkesten Uzak bir Masa Cuma Ağus. 01, 2008 1:24 pm
Regulus Obscurus Kitapçısı'ndan istediği kitaba bir göz attıktan sonra çıkmıştı.Yolda yürürken aklında hangi dükkana gitmek istediğini tartışıyordu.Sonra burnuna nefis bir koku geldi.Buralardaki en kokulu dükkan olan Çay Dükkanı'nın kokusu olabilirdi.Koku onu mayıştırıyordu.Birden oraya gitme kararı aldı.Hızlı bir şekilde Çay Dükkanı'na gitti.Kapıdan içeri girdiğinde 6 kişi vardı dükkanda.Hiçbirini de tanımıyordu.Herkesten uzakta bir masada kendine bir yer bulmuştu.- Garson.. Ben bir Pi Lo Chun istiyorum. dedi.
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27Nerden? : HogsmeadeSavaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 20Asam : Adaletin ŞansıKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli OlmasıRuh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Konu: Geri: Herkesten Uzak bir Masa Cuma Ağus. 01, 2008 1:38 pm
Kapıdan aniden içeri giren çocuk hızla ilerleyerek fazla kimsenin olmadığı bir masaya geçmişti.Samara isteklerini sormak üzere çocuğun yanına gitti. Cocuk menüye bir göz attıktan sonra: - Garson, ben bir Pi Lo Chun istiyorum... demişti. Samara: -Tamam 1-2 dakka içinde isteğiniz burda olur... dedi ve mutfağa doğru ilerledi bir kaç sihirli kelimeyle Pi Lo Chun cayı yapan Samara hızlı adımlarla çocuğun yanına gitti ve çayını masaya bıraktı. ARdından: -Başka bir arzun var mı? diye sordu ve beklemeye başladı...
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28Nerden? : FransaSavaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 13Asam : Karanlık PanzerKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deliRuh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Konu: Geri: Herkesten Uzak bir Masa C.tesi Ağus. 02, 2008 6:16 am
-Başka bir arzun var mı?
Regulus çayını yudum yudum içerken hem etrafa bakıp hem de ne vereyim diye düşünüyordu çay dükkanının sahibine dönerek
-Ben bir Antep Fıstığına Bulanmış Çerezye ile English Berakfast istiyorum dedim.
Siparişimi verdikten sonra beklemeye başladım.Etrafı kokularıyla baştan çıkaran çay kokularını koklamaya başladım.İlk söylediğim çayı iştikten sonra siparişimi beklemeye başladım.Şarkılar mırıldanıyor ayağımla ritim tutuyordum.
Biraz da etrafa bakıyordum.Buraya daha ilk gelişimdi.Neyin güzel olup olmadığını bilmiyordum.Çay dükkanının sahibine dönerek.
-Bana önereceğiniz güzel çay veye yiyecek varmı?Buranın daha yenisiyimde.
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27Nerden? : HogsmeadeSavaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 20Asam : Adaletin ŞansıKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli OlmasıRuh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Konu: Geri: Herkesten Uzak bir Masa Ptsi Ağus. 04, 2008 2:50 pm
Çocuk çayını yudum yudum içerken hem etrafa bakıp çayını içmeye devam ediyordu. Samara'ya dönerek:
-Ben bir Antep Fıstığına Bulanmış Çerezye ile English Berakfast istiyorum.demişti.
Çocuk etrafına bakınıyordu. SAmara'ya dönerek:
-Bana önereceğiniz güzel çay veye yiyecek varmı?Buranın daha yenisiyimde. demişti. Samara gülümseyerek:
-Burda kötü diyenceğin hiç birşey yok herşeyin en iyisini yaptık. Bundan emin ol menüdeki resimlere bakarsan eğer görebilirsin... Fakat burda English Breakfast bulundurmuyoruz. dedi ve ekledi:
-Hemen siparişini getiriyorum. dedi ve emin adımlarla mutfağa doğru yürümeye başladı. Birkaç sihirli kelime söyledi ve antep fıstığına bulanmış cezerye ortaya cıktı. TEpsiye koyarak yüremeye başlayan Samara çoktan esrarengiz çocuğun yanına varmıştı. Masanın üstüne koyarak:
-Buyur başka bir isteğin olursa beni çağırabilirsin... dedi ve gülümsedi Samara mutfağa gitti ve ordaki işlerini halletmeye başladı.
Konu: Geri: Herkesten Uzak bir Masa Ptsi Ağus. 04, 2008 9:12 pm
Çay dükkanının sahibine siparişini verdi.Ama bundan sonraki cevabı onu biraz şaşırtmıştı.
-Burda kötü diyenceğin hiç birşey yok herşeyin en iyisini yaptık. Bundan emin ol menüdeki resimlere bakarsan eğer görebilirsin... Fakat burda English Breakfast bulundurmuyoruz.
İlk cevabları haşuna gitmişti.Ama son cevabı onu şaşırttı.
-Fakat burda English Breakfast bulundurmuyoruz. -Hemen siparişini getiriyorum. Dedi ve Regulus düşünmeye başladı.Omu yanlış okudu ama bilmiyorum.Düşünürken Çay dükkanının sahibi mutfaha girerek siparişini hazırlamaya koyuldu.Bir kaç sihirli sözcükten sonra enfes siparişimi getirdi.
-Buyur başka bir isteğin olursa beni çağırabilirsin.. Artık emindi Çay dükkanının sahibine dönerek.
-Afedersiniz siz bana English Breakfast bulunduzmuyoruz demiştiniz. Fakat yabancı çaylarda bu bulunuyor yanlışlık yaptınız herelde.
Dedi.Ama kendiside çok emin değildi heralde.Zaten kendisine güveni olan bir çocuk değildi.