| Sormak İstedikleriniz | |
|
+26Albus Dearborn Helmut Waldemar Sterawski Victor Krum Rachel Summer Bilson William Ravenous Remus Umit Lupin Jennifer Love Dearborn Finrod Voldemort Jessica Ann Simpson Paris Hilton Drake Bell Emma Binns Rupert Voldemort Sean F. Walker Bonnie Kathleen Weasley Mabelle Nerissa Radcliffe Ignotus Walker Ronald Walker Tom Jack Malfoy Ceza Walker Jack Sparrow Fleur Delacour Hermione Granger Keira K. Walker Angelina Jolie Paul Walker 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Paz Haz. 15, 2008 3:19 pm | |
| Okul sonrası için bölümler açılacaktır ... Bu arada proflarımızın RP seviyesinin yüksek olmasını istiyoruz , o yüzden bazı öğrenciler prof yapılabilir ... | |
|
| |
Tom Jack Malfoy 7.Sınıf Slytherin Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 11/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Paz Haz. 15, 2008 6:15 pm | |
| Tamam ben sınıf başkanıydım rütbemde belirtilmemiş ?? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Paz Haz. 15, 2008 6:24 pm | |
| finrod voldemort admin mi oldu sizinle aynı renkte :?: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Paz Haz. 15, 2008 6:30 pm | |
| Evet , grafik üzerine eğitim almış biri olarak bize tema , yönetim gibi konularda yardımcı olacak ... | |
|
| |
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Haz. 26, 2008 7:24 pm | |
| Acaba Roaringthroat Binasından sorumlu bir Profesör var mı? Ben göremedim yoksa olmak isterim | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Paris Hilton Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul Rp Sevgilim : Aranıyor!!! Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Büyü Güzeli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çekici , ZEKİ Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Haz. 26, 2008 11:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Haz. 26, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Paris Hilton Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul Rp Sevgilim : Aranıyor!!! Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Büyü Güzeli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çekici , ZEKİ Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Haz. 26, 2008 11:52 pm | |
| kazan mağazası bnmdi vede bitkibilim profosoruydum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Haz. 26, 2008 11:56 pm | |
| Profluğun alınmıştı zaten . Neyse en iyisi öğrenci olman galiba ... | |
|
| |
Jessica Ann Simpson Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Offf yaa tam rp sevgilim olacaktı banlandı yaa offffff =(( Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : ~~Rüzgarın Esintisi ~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sevecen,arkadaş canlısı,çok tatlı,çabuk arkadaş olabilrme özelliği başka yok=) Kayıt tarihi : 20/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Tem. 22, 2008 4:59 pm | |
| rp yaşımızı nerden öğrenecez acaba sölermisiniz.?? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Jessica Ann Simpson Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Offf yaa tam rp sevgilim olacaktı banlandı yaa offffff =(( Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : ~~Rüzgarın Esintisi ~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sevecen,arkadaş canlısı,çok tatlı,çabuk arkadaş olabilrme özelliği başka yok=) Kayıt tarihi : 20/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Tem. 22, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:07 pm | |
| Bişey sormak istiyorm.sitede tatile çıkanların görevleri elinden alınıyo mu? | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:23 pm | |
| Uzun süreliğine tatile çıkacaksan alınıyor , ama işini aksatmayacak şekilde gidip gelirsen görevin sende kalıyor yine ;) | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:28 pm | |
| Uzun süre derken ne kadarlık bi süre ? Ben 1 aylık sadece msn e giriyorm ama Birde sadece Ahmete sorcam sorular var ama kendisini ilgilenmiyor benle :evil: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:34 pm | |
| ne yaptığımı anlasam .Soruyorum cevapda vermiyor.Onunla konuşmayı öle çok istiyorumki..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:35 pm | |
| Bi öylesin bi böyle.. Artık anlam veremiyorum sana.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:37 pm | |
| Artık tavsiyeniz üzerine kendimi düzelttim.Gerçekten... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:38 pm | |
| Acaba bu sözü bana kaçıncı söyleyişin?.. O kadar çok ki sayamadım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 2:42 pm | |
| Ama bu sefer değişik..Bütün arkadaşlarımı kaybettim bu huyum yüzünden.Kafama dank etti Yanlızlık.Artık kendimde köklü bi değişim gerçekleştirdim.Artık arkadaşlarımı tekrar kazanmaya çalışıyorum anlıyo musun.
Ama sizde haklısınız.Benim yaptığım onca şeyden sonra bu sözlerime inanmıyosunuz doğal olarak.Fakat bu sefer değişik.tek diyebilceğim bu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 5:13 pm | |
| Ben sana güvenebilirim ama Ahmeti bilmiyorum.. Onu çok kırdın... | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Perş. Tem. 24, 2008 5:19 pm | |
| Ben arkadasın ne yaptıını bilmiorum ama düzelmiş gibi sanki ? | |
|
| |
| Sormak İstedikleriniz | |
|