Alairé Cissy Smart Beauxbatons/Lizardian 5.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 30 Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Henüz Yok Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinsi kurnaz ve zeki.. Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Alairé Cissy Smart Paz Ağus. 10, 2008 1:32 pm | |
| Ad: Alairé Cissy Soyad:Smart Yaş:11 İstediği bina:Binalar Hakkında Bir Bilgim Yok ancak Hogwartsta bulunan Slytherin Binasıyla eş değer görmesini istiyorum.. Bu binayı istemekteki nedeni: Kurnaz ve sinsi olan binalara her zaman aşık olmuşuşmdur.Krakteristik özelliklerim ve safkan takıntım nedeniyle kötü bir binaya seçilmeyi diliyorum! En sevdiği şey: Alay etmek,dalga geçmek,eğlenmek,gizli şeyler öğrenmek,dedikodu yapmak.. Hayvanları ne derce seversiniz?:(Lütfen şıklardan birini yazınız) a)onlara aşırı derecede bayılırım b)Bazılarını severim(seviyorsanız hangileri şıkkın yanına yazınız) Basilisk Hipogrif ve Ejderha c)Sevmem d)Nefret ederim Ne derece Çalışkanısınız?(Lütfen şıklardan birini yazınız) a)Çok b)Orta(Fazla çalışmaya düşgün değilim) c)Değilim Burcunuz?: İkizler Ve parantez içindeki renklerden birini seçin!(Mavi,Kırmızı,Sarı,Yeşil) Yeşil Ne derece cesursunuz?(orta mı?Çok mu yoksa hiç mi?) Orta.. | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Alairé Cissy Smart Paz Ağus. 10, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Alairé Cissy Smart Paz Ağus. 10, 2008 1:53 pm | |
| | |
|