Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: masa 4 Cuma Ağus. 15, 2008 12:52 pm | |
| Claire Hermione'nin Jack'le beraber olmasından dolayı sık sık geldiği çay dükkanına gelmiş ve Balkabağı suyunu içerken etrafı izlemeye başlamıştı. Herkes kendi halinde konuşuyor ve eğleniyordu. Çoğu masa doluydu. Claire buraya en son geldiğinde yanında yine Hermione yoktu. Kuzeni Cho ilşe buluşmaya gelmiş ve fazla kalmamıştı. "Ama burada olmalıydı" diye bir ses duydu Claire. Yanındaki kıvırcık kızıl saçlı kızdan geliyordu bu ses. Çantasını kurcalıyor hayal kırıklığıyla dolu gözlerini çantanın içinde gezdiriyordu. Karşısındaki kız ise meraklı bir o kadar da sinirliydi. Claire büyük bir merakla onları dinlemeye başladı. Genelde yapmadığı birşeydi bu ama yalnız olunca etrafı izlemek ve dinlemekten başka birşey kalmıyordu geriye. Bir an kıvırcık saçlı kızın gözleri parladı ve pespembe birşey çıkardı çantasından. Claire büyük bir dikkatle kızın elindeki şeyin ne olduğunu anlamaya çalışırken bir sesle hopladı yerinden. Bu bir erkek sesiydi. Sirius geldi bir an aklına. Çünkü ne zaman yalnız olsa Sirius orada bitiverirdi. Claire kafasını çevirdiğinde ise yanıldığını anladı. Minik bir oğlan yerine başka biri duruyordu karşısında.
| |
|
Victor Krum Durmstrang/7.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 32 Nerden? : Bulgaristanın içinden :D Rp Sevgilim : Claire Weasley Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Kurnaz uçuş Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Quidditch Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: masa 4 Cuma Ağus. 15, 2008 2:02 pm | |
| Claire karşısında Sirius'u görmeyi beklerken başka birini görmek çok garip bir duyguydu. Claire'in yüzündeki gülümseme bir anlığına silinip yeniden yerine oturmuştu. Karşısındaki utngaç yüz "tanışabilir miyiz?" diye sorduğunda ise Claire tam bir şaşkınlıkla "Oluur" demişti. Oğlan karşısına oturunca ise "Ben Claire" dedi. Hogwarts'ta olmadığı belliydi. Zaten başka okuldan olmasa Claire'i tanırdı. Claire onunda kendini tanıtmasını bekleyerek Balkabağı suyundan içmeye başladı. Oğlanın yüzündeki utangaç ifade gitmiş rahatlamış gibiydi. Şimdi oda gülümsüyordu | |
|