Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Telefon Fantezileri ve Cevaplar Çarş. Ağus. 20, 2008 5:29 pm | |
| su anda uzerinde ne var hayatim *-ciplagim canim banyodan ciktimda -lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be
- şu anda üzerinde ne var aşkım ? * üzerimde bisiklet yaka yavruağzı bi badi var. altımdada gri streç taytım var. şindi taytı bileklerime kadar indirdim... - niye ki ?? * s..çıyorum... - vaay bende diyorum ses niye yankı yapıyo...!
- şu anda üzerinde ne var hayatım? * haydar var. - nee..? * bizim site bekçisi haydar canım, bişey yok sevişiyoruz. - ....... * alo alooo... ses gitti...
-şu anda üzerinde ne var emre ? * üzerimde bi ağırlık var canım. - nasıl yani ? * bilmiyorum hayatım. çok kötü gazım var. osursam rahatlıycam ama... - hayvansın emre!!
- şu anda üzerinde ne var timur? * aşağıdanmı başliym, yukardanmı...? - aşağdan başla. * kahverengi çoraplarım var. hani topukları incelmeye başlıyan, gerçi lastikleride biraz sıkıyo ama.... - dıııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııt * kapattı..
- şu anda üzerinde ne var canımm....? * kırmızı saten geceliğim vaar - başkaa * siyah jartiyerimi giydim. - onun altında * onun altında g-stringim var - pekii onun altında ne va... aaa! hass...tir!!! köntür bitti...
-Su anda uzerinde ne var askum?? * Çatı var niyeki?
- şu anda üzerinde ne var hayatım..? * siyah bi helikopter var. - ne işi var orda helikopterin yaa... * bilmiyorum bişey göremiyorum üzerime parlak bi ışık tutuyolar.. - hiiii..... kaç aşkım hemen ordann. çabuk koş koşş * şaka yapıyorum kızım ne helikopteri, pijama var üstümde - çok kötüsün aşkım yaa * sende salaksın ben sana bişey diyomuyum
-Şu an Üzerinde Ne Var Hayatım? -Kıllarım Var -aLLah beLanı Wersin -Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? -paçalı don -oooww deme ne kadar seksapel olduğunu hayal edebiliyorum
-Şu an üzerinde ne var hayatım? -Boğazlı kazak, kotum, montum. Niye ki? -Çıkarsana onları. -Niye ya? Deli misin...Anladım ben,anladım. Sen ben hasta oliim evde yatıyım istiyosun. Sen dışarda kızlarla geziceksin dimi -Ee pes valla... Hayalgücüne hayranım canım
-şu anda üzerinde ne var -hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın -ayyy aşkııımm -üst rafa boyum yetmıo bılıomusun.. kitabımı alacamda o bakımdan -hayvansınnnn -biliyorum
-şu anda üzerinde ne var? -sarı tulum, beyaz göynek, kafamdada baret vardır. nıe sordunki? -ay yanlış numara..
-şu anda üzerinde ne var? -bi üzerimde bölüm şefi var onunda uzerınde genel mudur var aşkım. niye sordunki -sormadım bişi ben. -nası ya?
-şu an üzerinde ne var hayatım -bir sürü adam var necdet, belgrat ormanlarındayım. kurtar beni necdeeeet!
-su an üserinde ne var hayatim? -ne önemi var üserimdekilerin içimdekiler dururken -sabret lam oraya da gelecez herhaldee... -yok biz seninle saadet dolu yolumuzda yüreyemecegiz fikret biliyorudum zaten beni sadece dis görünüsüm için sevdiiniiii nelvedaaaa -yok bee nerden cikartiosunn nalannnnnnnnnnn gitmee | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Telefon Fantezileri ve Cevaplar Çarş. Ağus. 20, 2008 5:41 pm | |
| | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Telefon Fantezileri ve Cevaplar C.tesi Ağus. 23, 2008 8:58 pm | |
| | |
|
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Telefon Fantezileri ve Cevaplar Paz Ağus. 24, 2008 7:41 am | |
| O_O çok güzeller ellerine sağlık Ece | |
|