Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Karanlık Panzer Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deli Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: Noel Balosu[Tüm Okullar Ortak] Salı Eyl. 02, 2008 10:03 pm | |
| -Kurtboğan İksiri'nde en ufak hata seni öldürebilir.Yanlış bilmediğinden emin ol.Sakın bana Kurtadam muamelesi yapma.Bu çok yanlış olur.Bu Kurtboğan İksiri ile ilgili herşeyi bir kişi biliyor.O da hayatımda değer verdiğim en iyi dostum.Ondan Astronomi haritası almalıyım.Unutmuşum.Gelmeyeceğini düşünmeye başladım.
-Hayret ben yanlış iksiri yaptım ama ölmedim.Sadece bağırsak sorunu yaşadım.Bunun bir araştırmam lazım.Ve üstelik ben sana kurtadam muammelesi yapmıyorum yanlış anladın.
Dedi Regulus ve gülümsedi.Ve şu sözleri ekledi.
-Şu dersler.Her yere giriyor.Çoğu lafta bir dersle ilgili söz çıkyor.Şuan dersi düşüncek durumda değilim.Ve arkadaşın çok önem veriyorsun ha.
Küçükken Regulus'un da iyi bir dostu vardı.Ama şimdi o yoktu.Regulus o arkadaşını düşündükçe şekli gözünün önüne gelirdi.Ve onu her hatırladığında gözünden bir damla yaş akardı.
| |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Noel Balosu[Tüm Okullar Ortak] Salı Eyl. 02, 2008 10:25 pm | |
| -Arkadaşlarım bence derslerden daha önemli.Ama.. Neyse boşver..İçimde kötü bir his var.. Arada olur..Bi sevgilin falan var mı?Şahsen benim yok ama Gryffindor'dan bir kızı seviyorum doğrusu.Nerelisin?Hiç kendinden söz etmedin..
''Acaba yanlış bir karar mı veriyorum?Ya Ölüm Yiyen'se?2. St. Mungo vakası yaşamak istemiyorum.Muhabbeti yarıda kesip git..'' diye düşünürken oğlanın gözünden bir damla yaş geldi.Will onu bu halde bırakamazdı ama Hermione'yi çok merak ediyordu.Bir an düşünp kızlar yatakhanesine gitmeyi bile düşündü.Onu zorla da olsa elinden tutup getirecekti.Onunla konuşması ve gerçeği öğrenmesi gerekiyordu.. | |
|
Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Karanlık Panzer Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deli Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: Noel Balosu[Tüm Okullar Ortak] Salı Eyl. 02, 2008 11:35 pm | |
| -Arkadaşlarım bence derslerden daha önemli.Ama.. Neyse boşver..İçimde kötü bir his var.. Arada olur..Bi sevgilin falan var mı?Şahsen benim yok ama Gryffindor'dan bir kızı seviyorum doğrusu.Nerelisin?Hiç kendinden söz etmedin..
-Hiç sevgilim yok.Bir kaç kişye teklif ettim ama hiçbirinden cevab gelmedi.Şu kızları hiç anlamadım.Nazmı yaparlar sinirmi belli olmaz.Beni seven varmı onu bilmiyorum.Ve Alman'ım.Ve başkenti Berlin'de oturuyorum.Yani şehirli çocuğuyum.Dedemle birlikte oturuyorum.Annem ve babam kötü bir büyücü tarafından öldürüldü.Ve sen nerelisin?
En son Regulus Dearborn tarafından Çarş. Eyl. 03, 2008 3:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Noel Balosu[Tüm Okullar Ortak] Çarş. Eyl. 03, 2008 2:59 pm | |
| -Alpler ha?İlginç.. Her gün okula nasıl gidip geliyorsun..'' dedi Will.Sonra iyice düşündü..
''Sıkıldım.En azından bir arkadaşım olsa da..'' diye düşündü Will.
''... İngiltere doğumluyum.Burada okuyorum.'' dedi Will.Gözü hâlâ bir umutla kapıya bakıyordu.İçinden Ron'un yerinde olmak istediğini geçirdi.Ne de olsa o Hermione ve Claire'in en iyi arkadaşı gibi görünüyordu... | |
|