| hangi dersin hocası | |
|
+6Paul Walker Cho Weasley Nina Teander Emma Binns Keira K. Walker Aberforth Dumbledore 10 posters |
hangi dersin hocası | Coğrafya | | 0% | [ 0 ] | fizik | | 0% | [ 0 ] | kimya | | 0% | [ 0 ] | biyoloji | | 0% | [ 0 ] | sosyalbil. | | 10% | [ 1 ] | matematik | | 10% | [ 1 ] | müzik | | 10% | [ 1 ] | resim | | 0% | [ 0 ] | yabancı dil | | 60% | [ 6 ] | TÜRKÇE | | 10% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 10 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: hangi dersin hocası Perş. Ağus. 21, 2008 11:31 pm | |
| Evet millet hangi dersin hocasını seviyosunuz | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Cuma Ağus. 22, 2008 9:35 am | |
| Bizim İngilizceciye bayılıyorum ben xP Mükemmel bi kadın.. Çok kültürlü.. Hehe bana şey diyo "Ekin tatil sonrası çok iyi bildiğin bişeyi unutup gelirsen sana o ingilizce kitabını tuzlar yediririm xP" Öyle olucakta galiba | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Cuma Ağus. 22, 2008 4:38 pm | |
| Bizim İngilizce hocamız iki düzgün hocamızdan birisi. Çok iyi ders anlatıyo ve öğrencilere arkadaş gibi davranıyo. | |
|
| |
Nina Teander Zihinbend Profesörü/Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 29 Nerden? : antalya Rp Sevgilim : James Daniel Black Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 95 Asam : ::Gökyüzünün maviliği:: Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : cesur ve aynı zamanda çok zeki Kayıt tarihi : 18/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Cuma Ağus. 22, 2008 4:43 pm | |
| matematik dersine bayılıyorum | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Cuma Ağus. 22, 2008 6:07 pm | |
| valla ben bir sürü dersi seviyorum ama öncelik müzik ayıptır sölemesi çok güzel flüt çalarım sonra fen-yabancı dil-türkçe-matematik ve en son sosyal bilgiler.ıykkkk sosyaldan nefret ediyorum.sosyalcıdanda nefret ediyorum yaaa çok zor tarih felan çok ezber lazımm | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Cuma Ağus. 22, 2008 6:12 pm | |
| Matematik ve İnkılap hocasını severdim ... | |
|
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Cuma Ağus. 22, 2008 7:24 pm | |
| Kesinlikle yabancı dil hocam...Üstelik ablamda bi yabancı dil öğretmeni(almanca)kıyak geçmiyorum ama... | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| |
| |
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası C.tesi Ağus. 23, 2008 2:00 am | |
| Valla sadece dershanedeki sosyalcimi seviyorum ama her dersi severim (resim harç ıyyykk )ama özellikle resimciden nefret ediyorum, gıcıklığına perdeleriyle masalarını guaj boyayla boyamıştık | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Ptsi Ağus. 25, 2008 5:06 pm | |
| Eee bu anket çoklu değil xD
İnkilap,GTT, matematik, edebiyat hocasını çok severim...Ha bir de bu yılkı ingilizcemizi çpok severim geçen yılkı tam bir cadıydı... | |
|
| |
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Ptsi Ağus. 25, 2008 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: hangi dersin hocası Çarş. Ağus. 27, 2008 7:48 pm | |
| - Jake G. Potter demiş ki:
- Kesinlikle yabancı dil hocam...Üstelik ablamda bi yabancı dil öğretmeni(almanca)kıyak geçmiyorum ama...
Öyle mi kuzu ya getiresin pratik yapam ablanla...Az kaldı unutuyordum coğrafyacımız görüp görebiiiliceğiniz en iyi öğretmendir her açıdan... | |
|
| |
| hangi dersin hocası | |
|