Charlie Willson 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Sanane kardeşim ya söylemiyom varmı :@ xD Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : sıfır xP kaçsa kaç sanane yahu Asam : ~Ejderha Yüreği~ Kan Saflığı : MeLeZ En Belirgin Özelliği : Cesaret Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Charlie Wilson Cuma Ağus. 22, 2008 1:00 am | |
| Ad: Charlie Soyad: Wilson Yaş: 11 İstediği bina: Ravenclaw Bu binayı istemekteki nedeni: Slytherin'den nefret ediyorum. Hufflepuff'u çok sevdiğim söylenemez çünkü hep Hufflepuff'a gidiyorum ve bundan bıktım. Gryffindor'lu olunca Slytherin'e giden hiç arkadaşım olmuyor, olunca çok abes kaçıyor zaten Sly ve Gry düşman olmalı en mantıklısı. Ama Ravenclaw tam bana göre ve kendimi en rahat hissettiğim yer. En sevdiği şey: Quidditch yani uçmayı severim Hayvanları ne derce seversiniz?:(Lütfen şıklardan birini yazınız)
a)onlara aşırı derecede bayılırım
Ne derece Çalışkanısınız?(Lütfen şıklardan birini yazınız)
b)Orta
Burcunuz?: BaLık
Ve parantez içindeki renklerden birini seçin! (Mavi)
Ne derece cesursunuz?(Çok) | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Charlie Wilson Cuma Ağus. 22, 2008 10:34 am | |
| | |
|