|
|
| Benim Şarkım | |
|
+9Ashley Walker Drake Bell Shayna Onyx Ainscough Emma Binns Claire Weasley Finrod Voldemort Keira K. Walker Gabriel Valéria Florian Hermione Granger 13 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Benim Şarkım C.tesi Ağus. 23, 2008 4:45 pm | |
| Şu anki ruh halinize uygun bir şarkı seçin ve sözleriyle kimin söylediğini yazın =) Şu an senin şarkın ne? | |
| | | Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 1:28 am | |
| Blink 182-What My Age Again? Whats My Age Again? I took her out, it was a friday night I wore cologne to get the feeling right We started makin' out and she took off my pants But then, i turned on the tv
And that's about the time she walked away from me Nobody likes you when you're 23 And are still more amused by tv shows What the hell is add, my friends say i should act my age What's my age again? What's my age again?
Then later on, on the drive home I called her mom from a pay phone I said i was the cops and your husband's in jail This state looks down on sodomy
And that's about the time that bitch hung up on me Nobody likes you when you're 23 And are still more amused by prank phone calls What the hell is call id, my friends say i should act my age What's my age again? What's my age again?
And that's about the time she walked away from me Nobody likes you when you're 23 And you still act like you're in freshman year What the hell is wrong with me, my friends say i should act my age What's my age again?
That's about the time that she broke up with me (what's my age again?) No one should take themselves so seriously With many years ahead to fall in line Why would you wish that on me, i'll never wanna act my age What's my age again? What's my age again?
What's my age again... Yaşım Kaç Ki? Onu dışarı çıkardım, bir cuma gecesiydi Koku sürdüm havaya girebilmek için Sevişmeye başladık ve pantolonumu çıkardı Ama sonra ben televizyonu açtım Benden işte o zaman uzaklaşmaya başladı 23 yaşındayken kimse senden hoşlanmaz Tv programları seni hala daha fazla eğlendiriyorken Add de neyin nesi, arkadaşlarım yaşıma göre davranmamı söylüyorlar
Yaşım kaç ki? Yaşım kaç ki?
Daha sonra eve dönerken Annesini aradım paralı bir telefondan Polis olduğumu ve kocasının içerde olduğunu söyledim Bu durum oğlancılık gibi görünüyor İşte tam o anda o kaltak telefonu suratıma kapadı 23 yaşındayken kimse senden hoşlanmaz Sapık telefon muhabbetleri seni hala daha çok eğlendiriyorken Arama kimliği de neyin nesi, arkadaşlarım yaşıma göre davranmamı söylüyorlar
Yaşım kaç ki? Yaşım kaç ki?
İşte o zaman benden uzaklaşmaya başladı 23 yaşındayken kimse senden hoşlanmaz Ve sen hala birinci sınıf öğrencisi gibi davranıyorken Benim derdim ne, arkadaşlarım yaşıma göre davranmamı söylüyorlar
Yaşım kaç ki? Benden işte o zaman ayrıldı (Yaşım kaç ki?) Kimse kendini fazla ciddiye almamalı Daha önümde bu kadar zaman varken Neden bunu istiyorsunuz ki, hiçbir zaman yaşıma göre davranmak istemeyeceğim
Yaşım kaç ki? Yaşım kaç ki? Yaşım kaç ki? | |
| | | Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 8:00 am | |
| Şebnem Ferah-Bu Aşk FazLa Sana Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok.
Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır
Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda, Nefes alsan da yanımda x 2
Bu aşk fazla sana..
| |
| | | Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 10:06 am | |
| Şebnem ferah-Çakıl taşları (Şebnem Ferah Fan /Şeboist/ )
Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen Düştün mü sen
Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen Düştün mü sen
Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Benim umudum var benim umudum Benim umudum var benim umudum
Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen
Hiç oldun mu birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen Düştün mü sen. | |
| | | Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 10:10 am | |
| YaLıN------GeLmE
------------------- duydumki cok pismanmissin gecen gözyasiyla dolmus
sana deli gibi asikken tükettigin bu kalbe yan seni cok sevmistim inan
sana gözü gibi bakarken kaybettigin askina yan seni canim bilmistim inan
gelme bunca yilin ardindan dönme yeniden baslayamam son sözün hala rüyalarimda kalbim yorgun artik dayanamam yeniden baslamaya
dönüsü yokki her hatadan gözlerde bitmisse yürekte aranmaz inan
sana gözü gibi bakarken kaybettigin askina yan seni cok sevmistim inan
sana deli gibi asikken kaybettigin askina yan seni canim bilmistim inan
gelme bunca yilin ardindan dönme yeniden baslayamam son sözün hala rüyalarimda kalbim yorgun artik dayanamam yeniden baslamaya | |
| | | Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 10:18 am | |
| Paramparça - Teoman
Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz biraz Biraz şarap önceydi Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken Günler hayatlar geçiyor
Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında Ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda Çok mu ayıp hala mutluluk istemek Neyse zaten hiç halim yok
Bugün benim doğum günüm Hem sarhoşum hem yastayım Bir partaburisi üstümde Babamın öldüğü yaştayım
Bugün benim doğum günüm Kelimeler büyüyor ağzımdan Bildiğim tüm hayatlar Paramparça paramparça
Takatim yok yine de telefon sarıldım Son bir özür için Tüm sevdiğim kadınlardan Aradım mesajlar çıktı kapattım Tele sekretere konuşamayanlardanım
Bugün benim doğum günüm Hem sarhoşum hem yastayım Bir partaburisi üstümde Babamın öldüğü yaştayım
Bugün benim doğum günüm Kelimeler büyüyor ağzımdan Bildiğim tüm hayatlar Paramparça paramparça
Bugün benim doğum günüm Kelimeler büyüyor ağzımdan Bildiğim tüm hayatlar Paramparça paramparça Paramparça paramparça Paramparça paramparça Paramparça paramparça | |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 10:34 am | |
| Nany Sinatra~Bang Bang
I was five and he was six We rode on horses made of sticks He wore black and I wore white He would always win the fight
Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down.
Seasons came and changed the time And I grew up, I called him mine He would always laugh and say "Remember when we used to play?"
Bang bang, I shot you down Bang bang, you hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, I used to shoot you down.
Music played and people say Just for me the churchbell rang Now he's gone, I don't know why And till this day, sometimes I cry He didn't even say goodbye He didn't take the time to lie.
Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down.
| |
| | | Shayna Onyx Ainscough 7. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 31 Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : 18.5 inç, ejderha yüreği lifi, okaliptüs ağacından yapılma, bükülmez Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Karalılık. Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 3:02 pm | |
| Dido-I'm No Angel
If you gave me just a coin for every time we say goodbye Well I'd be rich beyond my dreams, I'm sorry for my weary life I know I'm not perfect but I can smile and I hope that you see this heart behind my tired eyes If you tell me that I can't, I will, I will, I'll try all night and if I say I'm coming home, I'll probably be out all night I know I can be afraid but I'm alive and I hope that you can trust this heart behing my tired eyes
I'm no angel, but please don't think that I won't try I'm no angel, but does that mean that I can't live my life I'm no angel, but please don't think that I can't cry I'm no angel, but does that mean that I won't fly
I know I'm not around each night and I know I always think I'm right I can believe that you might look around
I'm no angel, but please don't think that I won't try I'm no angel, but does that mean that I can't live my life I'm no angel, but please don't think that I can't cry I'm no angel, but does that mean that I won't fly | |
| | | Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Ptsi Ağus. 25, 2008 4:00 pm | |
| Drake Bell - I Found A Way
I never thought that it’’d be so simple but I found a way, i found a way I always thought that it’’d be too crazy but I found a way, i found a way
If you open up your mind See what’’s inside It’’s gonna take some time, to realize But if you look inside, I’’m sure you’’ll find Over your shoulder you know that, I told you I’’ll always be pickin’’ you up when you’’re down So just turn around
Now that I know that anything’’s possible I found a way, I found a way No one can break what is so unbreakable I found a way, I found a way
If you open up your mind See what’’s inside It’’s gonna take some time, to realize But if you look inside, I’’m sure you’’ll find Over your shoulder you know that, I told you I’’ll always be pickin’’ you up when you’’re down So just turn around
No one cares What you give You know you gotta live like you wanna live When it’’s time To be free You know you gotta be what you wanna be
If you open up your mind See what’’s inside It’’s gonna take some time, to realize But if you look inside, I’’m sure you’’ll find Over your shoulder you know that, I told you I’’ll always be pickin’’ you up when you’’re down So just turn around | |
| | | Shayna Onyx Ainscough 7. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 31 Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : 18.5 inç, ejderha yüreği lifi, okaliptüs ağacından yapılma, bükülmez Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Karalılık. Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım Salı Ağus. 26, 2008 10:32 am | |
| Travis - Why Does It Always Rain On Me?
I can't sleep tonight Everybody saying everything's alright Still I can't close my eyes I'm seeing a tunnel at the end of all these lights Sunny days Where have you gone? I get the strangest feeling you belong Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen? Why does it always rain on me? Even when the sun is shining I can't avoid the lightning I can't stand myself I'm being held up by invisible men Still life on a shelf when I got my mind on something else Sunny days Where have you gone? I get the strangest feeling you belong Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen? Why does it always rain on me? Even when the sun is shining I can't avoid the lightning Oh, where did the blue skies go? And why is it raining so? It's so cold I can't sleep tonight Everybody saying everything's alright Still I can't close my eyes I'm seeing a tunnel at the end of all these lights Sunny days Where have you gone? I get the strangest feeling you belong Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen? Why does it always rain on me? Even when the sun is shining I can't avoid the lightning Oh, where did the blue skies go? And why is it raining so? It's so cold Why does it always rain on me? Why does it always rain... | |
| | | Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Salı Ağus. 26, 2008 8:31 pm | |
| Şebnem Ferah=Bir kalp kırıldığında bir oyun oynayalım mı herkes açsın kalbini oyun oynayalım mı
bir oyun oynayalım mı herkes söylesin adını oyun oynayalım mı
her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kırıldığında hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya
bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada
her kalp kırıldığında bir yerlerde yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa her bir kalp kırıldığında
bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber oyun oynayalım mı
bir oyun oynayalım mı kırmayalım birbirimizi oyun oynayalım mı
her kalp ayrı bir dünya ve bir parça kristal aynı zamanda bir de bilmeyerek değil ama bilerek kırılmışsa artık acı da duymaz başlar yokolmaya
| |
| | | Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Cuma Ağus. 29, 2008 10:56 pm | |
| kayahan-odalarda ışıksızım Bursalı Gülçin'den tercih ederim odalarda ışıksızım katıksızım,viraneyim.. seni sensiz duvarlara yazan benim divaneyim kanım aksınki.. terketmem seni,peşindeyim yar ellerimsin gözlerimsin inanmazsın yar ben perişan günlerim dar anlamazsın yar bir ömür bu zindanlarda ellerimsin gözlerimsin mahkumum sana
dawalı ben dawacı ben yorgunum bu celselerden dargınım sana
posta posta hatıralar voltalarda yar ben perişan günlerim dar anlaamzsın yar
| |
| | | William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Cuma Ağus. 29, 2008 11:27 pm | |
| Feridun Düzağaç-- Beni Unutma
Ne konuşuyor bu insanlar
Ne kadar uzak kelimeler anlamdan
Aynama bir yabancı sızmış
Bakıyor bana uzaktan
Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim
Ucuz basit ve sıradan
Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim
Hayat beni unutsa da sen beni unutma
Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi
Olsun
Beni unutma? beni unutma
Bir uçurumun en ucundayım
O kadar yokum ki görmüyorlar
Kalbim susmuşlar yeri
Kuşlar korkup kaçmıyorlar | |
| | | Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım C.tesi Ağus. 30, 2008 8:28 pm | |
| Coldplay-Trouble Oh no, i see The spider web is tangled up with me And i lost my head And thought of all the stupid things i'd said
Oh no, what's this? A spider web and i'm caught in the middle So i turn to run And thought of all the stupid things i'd done
And i never meant to cause you trouble I never meant to do you wrong And ah, well if i ever caused you trouble Oh, no i never meant to do you harm
Oh no, i see The spider web and it's me in the middle So i twist and turn But here am i in my little bubble
Singing out I never meant to cause you trouble I never meant to do you wrong And ah, well if i ever caused you trouble Oh, no i never meant to do you harm
They spun a web for me They spun a web for me They spun a web for me Üzüntü Hayır,anlıyorum Bir ağ ördüm,bana dolaştı Ve aklımı kaybettim Söylediğim bütün bu saçma şeylerin düşüncesi Hayır,bu nedir? Bir örümcek ağı,ve orasında yakalanmışım Koşmaya başladım Yaptığım bütün saçma şeylerin düşüncesi Hiç bir zaman senin üzülmene neden olmak istemedim Ve hiç bir zaman sana yanlış yapmak istemedim Ve ben,senin hiç üzülmene sebep olduysam Hayır hiç bir zaman sana zarar vermeyi istemedim Hayır,anlıyorum Bir örümcek ağı ve ortasındaki benim Böylece kıvrılıyorum ve dönüyorum Bir hayalin içinde aşkınla burdayım Şarkı söyleyerek hiç bir zaman üzülmene sebep olmak istemedim Ve hiç bir zaman sana yanlış yapmak istemedim Ve ben senin hiç üzülmene sebep olduysam Sana hiç zarar vermeyi istemememe rağmen Benim için bir örümcek ağı ördüler Benim için bir örümcek ağı ördüler Benim için bir örümcek ağı ördüler...
| |
| Konu: Geri: Benim Şarkım C.tesi Ağus. 30, 2008 11:52 pm | |
| Şebnem Ferah~Daha İyi Olmaz Mıydı?.. ben otuz yaşında hayatın ortasında küçücük şeylerle mutlu olmanın peşinde bazen bir şarkıda bazende sokaklarda hayat bulan genç bir kadınım sen erkektin bende kadın gittiğinde yarım kaldım sandığın sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim ardında bıraktığın karmaşayı kökünden tamamen kazıdım biraz uzun sürdü ama adeta yenilendim bir kahve içseydik sarılarak ayrılsaydık daha iyi olmaz mıydı kaldığın bir otelden ayrılır gibi gitmeseydin daha iyi olmaz mıydı sözü hiç uzatmadan doğruları söyleseydin daha kolay olmazmıydı ayrılmak yeterince zor bunu zaten biliyordun ama hayatımın en kötü günü haline getirmeseydin daha iyi olmaz mıydı ben başı önünde rüzgar nerden eserse evet diyen biri olamam içimden gelen sesi dinlerim durmadan ister çok güçlü ol ister kahraman ben istemezmiydim seni andığımda gülümseyebilmeyi sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin sahibin değildim sadece sevgilindim bir kahve içseydik sarılarak ayrılsaydık daha iyi olmaz mıydı kaldığın bir otelden ayrılır gibi gitmeseydin daha iyi olmaz mıydı sözü hiç uzatmadan doğruları söyleseydin daha kolay olmaz mıydı ayrılmak yeterince zor bunu zaten biliyordun ama hayatımın en kötü günü haline getirmeseydin daha iyi olmaz mıydı
| |
| | | Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Perş. Eyl. 04, 2008 3:06 pm | |
| - Keira K. Walker demiş ki:
- Nany Sinatra~Bang Bang
I was five and he was six We rode on horses made of sticks He wore black and I wore white He would always win the fight
Seasons came and changed the time And I grew up, I called him mine He would always laugh and say "Remember when we used to play?"
Bang bang, I shot you down Bang bang, you hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, I used to shoot you down.
Music played and people say Just for me the churchbell rang Now he's gone, I don't know why And till this day, sometimes I cry He didn't even say goodbye He didn't take the time to lie.
| |
| | | William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Perş. Eyl. 04, 2008 3:14 pm | |
| - William Ravenous demiş ki:
- Feridun Düzağaç-- Beni Unutma
Ne konuşuyor bu insanlar
Ne kadar uzak kelimeler anlamdan
Aynama bir yabancı sızmış
Bakıyor bana uzaktan
Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim
Ucuz basit ve sıradan
Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim
Hayat beni unutsa da sen beni unutma
Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi
Olsun
Beni unutma? beni unutma
Bir uçurumun en ucundayım
O kadar yokum ki görmüyorlar
Kalbim susmuşlar yeri
Kuşlar korkup kaçmıyorlar | |
| | | Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Benim Şarkım Perş. Eyl. 04, 2008 8:08 pm | |
| Neşet Ertaş Şu garip halimden bilen işveli nazlı gönlüm hep seni arıyor neredesin sen tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylen gözlüm gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsan ağlayım gülersem gülem bütün dertleyim anlayıp gönlümü bilen gönlüm hep seni arıyor neredesin sen tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Sinamda gizli yaramı kimse bilmiyor heç bir tabib yarama merham olmuyor boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor gönlüm hep seni arıyor neredesin sen
| |
| | | Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım C.tesi Eyl. 06, 2008 2:06 am | |
| Feridun Düzağaç ~~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ Alev Alev Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana
Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık
Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz
Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim... Al beni ... Ne Yaparsan Yap..
| |
| | | Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| | | | Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Benim Şarkım C.tesi Eyl. 06, 2008 11:35 am | |
| Gidiyorsun - Fikret Kızılok
Gidiyorsun Beni bana bırakıp ayrılığa katlanıp Biliyorum Sen de benim gibi ayrılığa katlanıp Artık bir derin sızıdır Bize bizden gelen kalan İçimizde saklanan Artık bir ömür boyudur Seni bana çağıran kalbimin kuytusundan Gece yarıları Sokak lambaları Penceremde meraklı rüzgar Okul çocukları Pür telaş insanlar Hiç birşey olmamış gibi Oysa içimden kopğan bir sen değilsin Umutlarım, anılarım, inançlarım var Kendime gülümseyen bir halim olsa da İçin için akan gözyaşlarım var Gidiyorsun Beni bana bırakıp ayrılığa katlanıp | |
| Konu: Geri: Benim Şarkım Çarş. Eyl. 10, 2008 7:26 am | |
| Yalın - Koyver Gitsin
Her çağırdığında yanına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin Yoktan varetmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu off Off offf koyver gitsin
SoRu: Size hiç oldu mu? Yani hiç dinlemediğiniz kişileri yada şarkıları dinlediğiniz oldu mu? Ya da durup dururken sevmeye başladınız mı?
| |
| Konu: Geri: Benim Şarkım Çarş. Eyl. 10, 2008 3:57 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
- Yalın - Koyver Gitsin
Her çağırdığında yanına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin Yoktan varetmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu off Off offf koyver gitsin
SoRu: Size hiç oldu mu? Yani hiç dinlemediğiniz kişileri yada şarkıları dinlediğiniz oldu mu? Ya da durup dururken sevmeye başladınız mı?
Evet xD depresyondayken xS içimdeki hüzün yüzüme oturmasa da, bu acı beni yerden yere savurmasa da, gözümden başka bir yerden okunmasa da, kim demiş mutlu olduğumu, yandım..
askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. sevgin ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. ben de kül oldum yandım..
içimdeki hüzün yüzüme oturmasa da, bu acı beni yerden yere savurmasa da, gözümden başka bir yerden okunmasa da, kim demiş mutlu olduğumu, yandım..
askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. sevgin ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. aşkın ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım..
izmir bilir ya, fallar çıkmaz ya,kimse bilmez ya, bende kül oldum yandım.. bende kül oldum yandım.. Aslı Güngör | |
| Konu: Geri: Benim Şarkım Cuma Eyl. 12, 2008 6:10 am | |
| - Tonks Walker demiş ki:
içimdeki hüzün yüzüme oturmasa da, bu acı beni yerden yere savurmasa da, gözümden başka bir yerden okunmasa da, kim demiş mutlu olduğumu, yandım..
askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. sevgin ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. ben de kül oldum yandım..
askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. sevgin ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım.. aşkın ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, bende kül oldum yandım..
izmir bilir ya, fallar çıkmaz ya,kimse bilmez ya, bende kül oldum yandım.. bende kül oldum yandım..
Aslı Güngör Öööff... Manyak şarkı bu da[sadece şu duan tutmaz ya kısmına katılmıyorum] xD
Feridun Düzağaç --- --- --- YÜZÜN
Kaç kurtar kendini, Ben oyalarım; git İçimde ne varsa sana alışan Hiç olmamıştı belki
Hayat yalanlar bizi Dilerim güçlüdür zaman, bu acıdan Yağmurdan sonra toprak kokusu yüzün Dokunsam da özlesem de aynı hüzün... Aynı hüzün Bir adam bul kendine sana aynalar tutmasın O kadar güzel yüzün; içine bakmasın Seni korkutmasın
Özlesen de arasan da kendine sakla Herkes herşey senin olsun Bir beni yasakla... Tek beni yasakla...
[Yaa Ece inanabiliyor musun? Pop müzik dinlemeye başladım yaa xS]
| |
| Konu: Geri: Benim Şarkım Cuma Eyl. 12, 2008 9:11 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
- Tonks Walker demiş ki:
izmir bilir ya, fallar çıkmaz ya,kimse bilmez ya, bende kül oldum yandım.. bende kül oldum yandım..
Aslı Güngör Öööff... Manyak şarkı bu da[sadece şu duan tutmaz ya kısmına katılmıyorum] xD
Feridun Düzağaç --- --- --- YÜZÜN
Kaç kurtar kendini, Ben oyalarım; git İçimde ne varsa sana alışan Hiç olmamıştı belki
Hayat yalanlar bizi Dilerim güçlüdür zaman, bu acıdan Yağmurdan sonra toprak kokusu yüzün Dokunsam da özlesem de aynı hüzün... Aynı hüzün Bir adam bul kendine sana aynalar tutmasın O kadar güzel yüzün; içine bakmasın Seni korkutmasın
Özlesen de arasan da kendine sakla Herkes herşey senin olsun Bir beni yasakla... Tek beni yasakla
...
[Yaa Ece inanabiliyor musun? Pop müzik dinlemeye başladım yaa xS]
+12334 xD dua kısmı için | |
| | | | Benim Şarkım | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |