Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Flash Imza[Haraketli] C.tesi Ağus. 30, 2008 10:55 pm | |
| Grafiklerini sizin veya benim tasarlayacağım flash imza hazırlayabilirimNick bilgileri;yazsın mı? yazıcaaksa hangi renk? hangi font? falan filan TAVSIYEM YAZMASI VE HARRY_P FONTUNDA OLMASI..Resim;Kimlerin resmi olsun RESMI veya RESIMLER LUTFEN SIZ KOYUNUZŞarkı;olsunmu? olacaksa adı?); 2.5 MB'yi GECERSE KOYMAM!!Diğer; Başka neler olsun?? - Kod:
-
Imzaya koyma kodu; [embed-flash(300,300)]ADRES[/embed-flash] - Kod:
-
Web'e koyma kodu; <embed src="adres" width="300" height="300" quality="high">
Ornekler; Başvurusu:Nick Bilgiler; Kırmızı Harry_P fontunda Created By Greed yazısı Resim; Olmuyacak Şarkı: Olsun açma ve kapama olsun ayrıca A PLace For MY HEad şarkısı olacak.. - Kod:
-
[embed-flash(300,300)]http://warknightrpg.wa.ohost.de/Shower.swf[/embed-flash]
En son Tom Greed tarafından C.tesi Ağus. 30, 2008 11:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Flash Imza[Haraketli] C.tesi Ağus. 30, 2008 10:56 pm | |
| Flash.. İngilizce de.. Değiştirirsen iyi olacak gibi.. | |
|
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Flash Imza[Haraketli] C.tesi Ağus. 30, 2008 11:01 pm | |
| Ingilizcemi :S
neresi ya anlıyamadım ayrıca isteyen yokmu şuan boşum boşluğumu doldurmak istiyorum :( | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Flash Imza[Haraketli] Çarş. Eyl. 03, 2008 3:50 pm | |
| O programın adı Sülo'cum. Türkçe'si yok =) | |
|