Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: İki forum üyesi evlenirse Cuma Eyl. 05, 2008 8:15 pm | |
| aşkıım + efendim canım - hadi yatalım artık.. + tamam aşkım. - topiği kilitledin dimi ((8 Kişi Burada Takılıyor (3 Tanrı Misafiri ve 5 Utangaç Üye) )) - + dağılın bakiyim iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla
- aşkım kalk topikten tıkırtılar geliyoo.. +kedidir hanım kedi
Aşkım -Ben sana küsüm -Neden aşkım -Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın -Ama aşkım hayvanlar aleminde bir öküz hakkında yorum yapmıştım sadece -Olsun altınada yorum yapabilirdin -Saçmalamaya başladın sen artık -Girip o postları editleyeceksin -Ya bi git ya -O zaman bu ilişki burda biter -Düş yakamadan -Banlatcam seni -Ben forumdan ayrılıyorum zaten -İmzanı sil öle git -Sende nickini değiştir -Salak -Manyak -Akşam eve gelirken 2 ekmek al -Olur
+ Yaa aşkım yaa gördüğüme göre imzanı değiştirmişsin. - Evet değişiklik olsun diye. + Nasıl ama eskisinde benim adım yazıyordu ya - Hee nasılda unutmuşum. Düzeltirim. + Sen beni sevmiyorsun artık Hüsnü. - Olurmu öyle şey aşkımmmmm tabii seviyorum. + Hadi inandım diyelim. Adminle konuştunmu peki? - Birde adminmi çıktı şimdi? Nee diye konuşçam adminle. + Eee hani seni mod yapması için yalvarıp (+) rep verecektin ya ondan bahsediyordum. - Ben adminle atıştım 10-15 tane (-) rep verdim. + Ne yaptım dedin sen? - Eee bir kıza sataşıyordu bende - verdim. + Sanane elalemin userinden? - Ben ona şeyyy... + Sen ona neyyy...
+aşkm bir şey dicem ama söz ver kızmıcan _söyle allahın belası +evlilik topicimizde yanlışlıkla flood yaptım kızma nolurr _sen benim admınlerle başımı belayamı sokmak istiyorsun !!annen yine bize eksi rep vercek +napayım yaranayım diye admın olmasını isteyen sendin
gecenin bu saatinde PM atan kız kim? - ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver
- bir bayan üyenin topiğine yazı yazıp göz kırpmışsın? + ama hayatım biz yöneticiler hep böyle yaparız. küçük bir uyarı yazısı yazıp göz kırparız. - ben anlamam necati git editle onu! .. | |
|
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: İki forum üyesi evlenirse Ptsi Eyl. 08, 2008 9:35 pm | |
| zuhaha manyak birşey olmuş | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: İki forum üyesi evlenirse Salı Eyl. 09, 2008 8:17 am | |
| ehuehuehuehuehuhihhihihihihi... | |
|