NetWampiri 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 33 Nerden? : Kalabalıktaki bilinmeyenden.. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Yalnızlık Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zamanımı Beklerim. Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/09/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (0/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: NetWampiri C.tesi Eyl. 06, 2008 9:37 pm | |
| Ad:NetWampiri
Soyad:-
İstediği bina:Gryffindor
Bu binayı istemekteki nedeni:En başından beri beni çağırıyor.Oraya Aitim orda olmam gerekiyor. En sevdiği şey:Gitar çalmak. Hayvanları ne derce seversiniz?:(Lütfen şıklardan birini yazınız)
b)Bazılarını severim(Aslan yavrusu,yarasa)
Ne derece Çalışkanısınız?(Lütfen şıklardan birini yazınız) a)Çok
Burcunuz?:Başak
Ve parantez içindeki renklerden birini seçin!(Kırmızı)
Ne derece cesursunuz?(orta mı?Çok mu yoksa hiç mi?) Gerektiği kadar..çok | |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: NetWampiri C.tesi Eyl. 06, 2008 9:40 pm | |
| Arkadaşım zaten bir konu açmıştın,orada seçildiğin binaya aitsin.Bu geçersiz! | |
|
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: NetWampiri Çarş. Eyl. 10, 2008 4:18 pm | |
| Konu geçersiz olduğu için KİLİT + Düşünseli .. | |
|