Christina Hanna Beth Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 112 Nerden? : Kanada Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : Z.a.y Yaşım(Rp\'de) : ananın amı Asam : am biti Kan Saflığı : sik gibi En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 10:06 am | |
| ALINTIDIR! ten beyaz, saç siyah küller, kahkahasında patlar uclu kelekerler, kirpiği kapkara tüller, ben bir ölüm yiyene vuruldum... göz değil lumos mübarek, bendeki aşk değil imperius olsa gerek, bir iksirciyi sevdi nihayet, ben ebedi hogwarts'tan kovuldum... asamı aldım yanıma, cisimlendim diagon yoluna, benzedim bahtsız remus'a, ulu çınar'a sığındım... seyret perişan halimi bende akşam olmakta, dostlar seyrelmiş beyhude iksirle vakit dolmakta, hipogrif çarpmışa döndüm, macar tekboynuzlu tepmişe döndüm terk i diyarda, snape, senin allahın yok mu? yarin gözü iksirde benim bir kuru cüppem var, ruh emiciler nispette be hey kara vicdanlı yar, yağlı saçlarına yağmasın lapa lapa kar snape, senin allahın yok mu...?
| |
|
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 10:28 am | |
| Süper yaa! Koptum burada :lol: | |
|
Mesaj Sayısı : 112 Nerden? : Kanada Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : Z.a.y Yaşım(Rp\'de) : ananın amı Asam : am biti Kan Saflığı : sik gibi En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 10:40 am | |
| göz değil lumos mübarek, hipogrif çarpmışa döndüm, macar tekboynuzlu tepmişe döndüm terk i diyarda, yağlı saçlarına yağmasın lapa lapa kar bu kısımlar süper xD | |
|
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 10:57 am | |
| Vallaha ya! Kim yazmışsa süper | |
|
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 11:01 am | |
| kimin yazdığını biliyorum ama reklam olur die sölemeyim=D | |
|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 2:46 pm | |
| daha çnce okumuştum ama yine koptıum | |
|
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Cuma Nis. 25, 2008 4:00 pm | |
| süpermiş yaaa | |
|
| Konu: Geri: Snape'e Yazılmış Şiir (Alıntıdır) Paz Mayıs 04, 2008 9:06 pm | |
| | |
|