| şu anda napıyorsun _?? | |
|
+41Shayna Onyx Ainscough Victor Krum Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Jennifer Love Dearborn Penelopé Evan Dearborn Berilac Hardbottle Yuri Gogarin Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Ignotus Walker Ashley Walker Cho Weasley William Ravenous Rodolphus Bilson Samara Queen Simpson Allegra Lilith Walker Claire Weasley Rachel Summer Bilson Sirius Black Melyssa Nelly Dearborn Hermione Granger Tom Voldemort Rachel C. Barrymore Adam Brody Tom Jack Malfoy Tonks Walker Fleur Delacour James Voldemort Tuana Slowy A. Ramona Melanie Lavigne Evan Rachel Walker Usher Raymond Emma Binns Sean F. Walker Bellatrix Lestrange Ronald Walker Paul Walker Keira K. Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Gülçin E. Walker 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Cuma Ağus. 22, 2008 11:23 pm | |
| Adminlik mi??
Soru soruyorduuum
| |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Cuma Ağus. 22, 2008 11:41 pm | |
| Sen versene o numarayı ben bi göstereyim xD [pşşşt şakaaa, deşifre olmak yok xzD ]
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Ağus. 25, 2008 1:31 am | |
| arkadaşımla telefonda konuşup bir yandan da nette takılıyorum... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Ağus. 25, 2008 10:59 am | |
| Sinirden, sıkıntıdan, üzüntüden ölüyorum. | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Ağus. 25, 2008 11:19 am | |
| | |
|
| |
Albus Dearborn !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 33 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Nina Teander Savaş Tarafım : ZAY olmayacakta ne olacak Allah aşkına Yaşım(Rp\'de) : 23 Asam : :::Ölüm Çağırısı::: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Ağus. 25, 2008 11:20 am | |
| Sıkıntı Bombasının pimini çekiyorum | |
|
| |
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Ağus. 25, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Ağus. 25, 2008 5:38 pm | |
| Bir yandan msnde konuşuyorum bir yandan telefonla konuşuyorum ve buraya mesaj yazıyoruum... | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Salı Ağus. 26, 2008 8:43 am | |
| Siteye faydam dokunsun diye çırpınıyorum .. | |
|
| |
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Cuma Ağus. 29, 2008 12:10 am | |
| Radyo dinliyorum,,, Muzo ile Yastık Sohbetleriiii xD | |
|
| |
Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Karanlık Panzer Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deli Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Paz Ağus. 31, 2008 11:18 am | |
| yerli malı gibi bakıyorum mesaj yazıyorum | |
|
| |
| |
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Ptsi Eyl. 01, 2008 7:08 pm | |
| Duygu espri istiyo yapamıyorum.. Ağlicamm | |
|
| |
| Konu: Geri: şu anda napıyorsun _?? Çarş. Eyl. 03, 2008 12:21 pm | |
| Acıkıyoruuum, acıkıyoruuum ve yine acıkıyorum
| |
|
| |
| şu anda napıyorsun _?? | |
|