Mischa Barton Esrar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hallow Savaş Tarafım : !!_Z.A.Y_!! Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Ankanın Sadâkati Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve Asiliği Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Mischa Barton C.tesi Nis. 26, 2008 4:02 pm | |
| İsim: Mischa Yaş: 20 Bina:Slytherin Doğum Yeri: Godric's Hallow Hobi:Korkunç, esrarengiz ve heyecanlı olan herşey Fobi:-- kendimden başka hiç bi şeyden korkmam Kişiliği:Esrar, gizem ve macera nerdeyse bende ordayımdır. Korkudan hoşlanmam, kendimii saklarım gizemli tavırlar sergilerim kimseyle anlaşma gibi bri çabam yoktur anlaşıcak olanlar beni bulur. Gizem benim adım gibidir mesleğimdende belli olduğu gibi...!! Burç: Akrep Boy: 1.73 Kilo: 47 Favori Kitap: Harry Potter serisi özellikle Melez Prens Favori Şarkıcı: Evanescence | |
|
Angelina Jolie Muggle
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden? : bakanlık avlusundan :) Rp Sevgilim : yocKk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güzelliğin Zekası!! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sadakat Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: Mischa Barton Çarş. Nis. 30, 2008 2:13 pm | |
| Ölümün Derinliği~
29.6 cm uzunluğundadır.Meşe ağacı özlüdür.
~Yetenekli Dersleri~ (okul hayatında) KSKS Zihinbend İksir
~Özellikleri~ Ender asalardan biridir. En iyi Avada Kedavra (Öldüren Büyü) Büyüsünü yapar | |
|