Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Baba Para Versene Perş. Mayıs 01, 2008 4:50 pm | |
| Baba para versene -Ne parası ? -Walla fark etmez Türk parası, amerikan parası, İngiliz parası olabilir. -Yaaa sabır
-Baba para versene. -ulan daha dün para vermedim mi ben sana. Napcan yine -baba kontörüm bitti kontör alacam. -Ulan senin hattın faturalı değil mi? Dün de faturamı yatıracam diye para aldın yimezler. -Öyle mi dedim. Tüüühh.
-Baba bana para lazım? -Nekadar lazım? -200 ytl yeter. -okadar mı? Dur askılıkta ceketimin cebinden alıp geleyim. Çaaaaat. -tühhh ulan baba yine kaçtı? Bir haftadır aynı numara.
-Baba para versene biraz. -ulan artık elin ekmek tutsun çalışta kazan lan -Nedemek yaa sen bana 18 yaşımı geçene kadar bakmakla yükümlüsün yasal olarak yani. -uLan eşoleşşek sen 18 yaşını geçeli 18 yıl oldu nerdeyse. -hadi yaa okadar oldu mu??
-Baba biraz para versene. -Lan ben senin yaşındayken eşek gibi çalışıp 4 nüfusu besliyodum. Bir gün yine çalışırken -Eywahh yine başladı. Tam 1 saat 20 dakika sürer bu nasihatnameyi okuması. Maçı kaçıracam. Keşke istemeseydim.
-Baba -yinemi para istiyon -yok baba. Para istemiyom. -Aslan oğlum -Baba süper bi iş kuruyom. Yalnız bu iş için annemin altınlarına ihtiyacım var baba. Köşeyi dönüyoruz yakında. -yürü git ulan bu kaçıncı.
-baba para -ahh kalbim -baba tamam baba şaka yaptım. -ohhhh.
-Baba paran var mı? -Var ama vermem. -Hönk
-Baba para versene . -Napcan yine parayı -baba selinin doğum günü hediye alcam -Ulan bu selininde yılda 360 kere doğum günü oluyoo. -yemedim ama neyse..
-babişşşş sen ne sürdün bölee bugün ne güzel kokuyosun -40yıllık parfüm kızım ne yenisi yaa -babişş sana bugün bi güzellik gelmiş yaa çok yakışıklısın vallaa kimin babasıı -kızım kısa kes ne istiosun? -canının sağlığı ee bide paraa -napıcan bakim daha dün verdik yaaa -yaaaaaa babaaaaaa dün nolduuuu biliomusun bak anlatıyım -aman yavrum sus yaa valla kaç para istiosan vercem yeter ki sus | |
|
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Baba Para Versene Perş. Mayıs 01, 2008 5:17 pm | |
| süper yah! Emeğine sağlık tonks'çum ;) | |
|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Baba Para Versene Perş. Mayıs 01, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Baba Para Versene Cuma Mayıs 02, 2008 7:47 am | |
| | |
|