| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|
+35Yuri Gogarin Berilac Hardbottle Jennifer Love Dearborn Penelopé Evan Dearborn William Ravenous Mia Any Giovanna Gabriel Valéria Florian Claire Weasley Sirius Black Hermione Granger Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Ashley Tisdale Helen Beatrice Tyler Dayrnt Bill Rock Usher Raymond Emma Binns Fleur Delacour Ignotus Walker George Weasley Sean F. Walker James Voldemort Tonks Walker Ronald Walker Duncan Matthew James A. Ramona Melanie Lavigne Ashley Walker Ivy Alicia Demonio Keira K. Walker Victor Krum Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Paul Walker Ceza Walker Gülçin E. Walker 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 2:00 pm | |
| yav nerden buluyım yapamam
bana ferari 360 spider alıver | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Duncan Matthew James Muggle
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (4/100)
| |
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 7:43 pm | |
| alırım benim içim ağrı dağından kar getirirmisin??? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 8:22 pm | |
| Valla gidebilirsem 3 buzluk kar alırım zaten, bir buzluğun da senin olmasında hiçbir sakınca yok ;)
Benim için İngilizce ve Fen sınavıma girer misin? Ve tabii 5 alır mısın? | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 8:32 pm | |
| fen olabilir ama ing. için söz veremem beni david thewlis le tanıştırabilir misin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Nis. 28, 2008 9:17 pm | |
| hayır (keşke) benim için çöle gidip hurma toplarmısın? | |
|
| |
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 12:25 am | |
| senin için çöle gider hurma toplarım
bana Dwight Howard'ın imzasını bulur musun | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 10:05 am | |
| bidahaki orlandoya gidecez belki
Bana T-Mac'ın imzasını bulabilirmisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 6:34 pm | |
| BULAMAM BENİM İÇİN YARINKİ İNGİLİZCE YAZILISINA GİRERMİSİN? | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 6:37 pm | |
| girerim ama ing kötüdür benşim için geometri çalışırmısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 6:44 pm | |
| hayır asla hayatta yani o derece benim yerime sbs sınavına girermisin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 7:44 pm | |
| bende gircem ikisiyle girememm benim için yarın deneme sınavıma girermisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Nis. 30, 2008 7:53 pm | |
| girerim benim için 90 net yaparmısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 8:56 am | |
| Yaparım, zaten yapmam gerek. Yaparsam da kendimle övünür dururum :lol: Benim için türkçe ödevimi yapar mısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 12:49 pm | |
| yaparım diğer ödevlerinide yaprım benim için dua ezberlermisin? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 2:21 pm | |
| valla uzun bir duaysa imkansız
benim için boğaz köprüsünden paraşütsüz atlarmısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 2:24 pm | |
| Atlamam :lol: salakmıyım atlayayım Benim için markete inip dondurma alır mısın? Üşeniyorum da | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 2:27 pm | |
| alırım ama sana getirirmiyim bilmem benim için bu aylık ev kiramı ödermisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 8:21 pm | |
| hayr
benim için okula gidermisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 01, 2008 8:51 pm | |
| gitmem benim okulum var bide seninkine mi gidicem :o benim için kitap okurmusun? | |
|
| |
| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|