| Fleur Delacour | |
|
+2Keira K. Walker Fleur Delacour 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Fleur Delacour C.tesi Mayıs 03, 2008 3:58 pm | |
| Adı:Fleur Soyad:Delacour
Meslek:öğrenci
Mezun Olduğunuz Bina :Hala okumaktayım
Zayıf Yanlarınız :
+ Arkadaşları + + + +
Güçlü Yanlarınız :
+ + + + + Hobileriniz :
+ Müzik dinlmek + Karaoke yapmak + + + +
Hoşlandıkları
+ arkadaşlık + aşk + + + +
Hoşlanmadıkları
+ yok + + + + +
Dış Görünüşünüz:
Kişisel Özellikleriniz: iyi huylu ve yardıma hazır
Karakter Ve Aile Özgeçmişiniz:
-ailesi her zaman iyi tarafı tutmuştur ve safkandır ama Fleur içinden her zaman ölüm yiyenleri destekler
Çok yakın arkadaşlar +Clémence Jamié Caliénte Kankaları
+Zac Efron + + + +
Dostlarınız :
+ Usher Raymond + + + + +
Arkadaşlarınız :
+
+
+
Her Hangi Bir Duygu Beslemedikleriniz :
+
+
+
Sevmedikleriniz:
+
+
+
+
+
Düşmanlarınız
+
+
+
+
+
Nötr
+
+
+
Sevgiliniz Veya Eşiniz :
+James Hughes
Eski Sevgiliniz
+ Ronald Weasley En sevdiğim Prof\'ler: +Keira Knightley +Tonks Walker +Mabelle Nerissa James
En son Fleur Delacour tarafından C.tesi Mayıs 10, 2008 10:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Fleur Delacour C.tesi Mayıs 03, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Fleur Delacour C.tesi Mayıs 03, 2008 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Fleur Delacour C.tesi Mayıs 03, 2008 10:58 pm | |
| tabiiki eklerim | |
|
| |
Zac Efron 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Nerden? : CALİFORNİA Rp Sevgilim : ♥EREN BAKICI ♥ Savaş Tarafım : ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI Yaşım(Rp\'de) : 11(aslı=15,5)yakında 16 hehe Asam : DUYGULARIN ESİRİ!!! Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: Fleur Delacour Salı Mayıs 06, 2008 4:33 pm | |
| benide benide ne de olsa kanka sayılırız | |
|
| |
| Konu: Geri: Fleur Delacour Salı Mayıs 06, 2008 4:34 pm | |
| - Zac Efron demiş ki:
- benide benide ne de olsa kanka sayılırız
ekledim | |
|
| |
Usher Raymond Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Aranıyor........ Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Ejder Nefesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 23/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Fleur Delacour Salı Mayıs 06, 2008 11:44 pm | |
| | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Fleur Delacour Çarş. Mayıs 07, 2008 8:42 am | |
| Ben de Ben de | |
|
| |
| Konu: Geri: Fleur Delacour Çarş. Mayıs 07, 2008 9:51 am | |
| tabi kii | |
|
| |
| Fleur Delacour | |
|