Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33Nerden? : LondraRp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 25Asam : Hipogrif PençesiKan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdirRuh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
Temayı Esra buldu ben de düzenledim ... Sitede bütün adminlerin emeği var ... Bu arada hergün bir berbat diyen çıkıyor ...
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33Nerden? : LondraRp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y.Yaşım(Rp\'de) : 21Asam : Tek Boynuzlu At DokunuşuKan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xDRuh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
Aslında mysql serveri yani ftp ye girebilsen oylamada kimin ne oy verdiğini görme şansın var sınırım ama sen başka bir sitenin subdomainini almışsın bundan dolayı o site kayıtları sana göstermeyebilir.
Rachel Summer Bilson Muggle
Mesaj Sayısı : 501 Yaş : 31Nerden? : Los AngelesRp Sevgilim : ♥Adam Seth Armstrong♥ Savaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 20Asam : KéDî PéNÇéSîKan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Sert ÇıkışlarıRuh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
Onlar naptıklarını bilmiyorlar Dengesizler. Belki de kıskanıyolardır :P
Angelina Johnson Durmstrang/1.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29Yaşım(Rp\'de) : 16Asam : ::soğukluğun ışığı::Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sinirli olmamRuh haliniz : Kayıt tarihi : 15/08/08
Siteye bayıldımm yha çok güzell ama anlayamadığım yerler var
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32Nerden? : ParisRp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 22Asam : Kedi PençesiKan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : ParanoyaklığıRuh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Angelina Johnson Durmstrang/1.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29Yaşım(Rp\'de) : 16Asam : ::soğukluğun ışığı::Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sinirli olmamRuh haliniz : Kayıt tarihi : 15/08/08
Evet sorunum oydu ama artık her şeyi hallettim sanırım teşekkür ederimm
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33Nerden? : LondraRp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka YoldaşlığıYaşım(Rp\'de) : 25Asam : Hipogrif PençesiKan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdirRuh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Bu arada bu 11 berbat oyunun nerden geldiğini buldum . Tabii içlerinden bazıları gerçek olabilir ama çoğu site hakkında kötü düşünceleri olan insanların oyu . Demek istediğim eskiden anketlere oy vermek için üye olmaya gerek yoktu , muhtemelen bu oylar üye bile olmayan kişilerden geldi . [Düzeltilmiştir bu durum]