| harry potterdan hangi kız | |
|
+14Jake G. Potter Tom Voldemort Tom Jack Malfoy James Voldemort Tonks Walker Jack Sparrow Adam Brody Ceza Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Paul Walker Keira K. Walker Emma Binns Fleur Delacour Ronald Walker 18 posters |
harry potterdan hangi kız | hermione granger | | 36% | [ 20 ] | cho chang | | 13% | [ 7 ] | ginny weasley | | 18% | [ 10 ] | fleur delacur | | 16% | [ 9 ] | parvati patil | | 5% | [ 3 ] | luna lovegood | | 12% | [ 7 ] |
| Toplam Oylar : 56 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: harry potterdan hangi kız Paz Mayıs 04, 2008 8:11 am | |
| harry potterdan hangi kız işaretleyin bence hermione granger | |
|
| |
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Paz Mayıs 04, 2008 9:40 am | |
| bence en güzelleri fleur delacur | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Paz Mayıs 04, 2008 3:41 pm | |
| bence hermione granger çok tatlı | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Paz Mayıs 04, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 05, 2008 11:54 am | |
| Hermione, Cho, Ginny ve Luna dedim :lol: | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 05, 2008 1:02 pm | |
| hermonie her zaman :cheers: | |
|
| |
Adam Brody Durmstrang/ Firentoad 5.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 34 Nerden? : diyagon yolu Rp Sevgilim : aranıyo isteyen pm atsın Savaş Tarafım : ölüm yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Eğlencenin Gücü Kan Saflığı : SAFKAN!!!!!!!! En Belirgin Özelliği : cesaret Kayıt tarihi : 01/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 05, 2008 2:22 pm | |
| parvati patil aşkım | |
|
| |
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 05, 2008 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Salı Mayıs 06, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Salı Mayıs 13, 2008 11:30 pm | |
| harry potter daki en güzel kız Fleur Delacour | |
|
| |
Tom Jack Malfoy 7.Sınıf Slytherin Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 11/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 19, 2008 10:19 pm | |
| Hermione benim aşkım daha dün içki içtik bizdeydi xD gerisini sormayın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 19, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Tom Jack Malfoy 7.Sınıf Slytherin Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 11/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Mayıs 19, 2008 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Cuma Mayıs 23, 2008 7:08 pm | |
| |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız C.tesi Haz. 14, 2008 6:37 pm | |
| Hermione benim aşkımdı yaa :cry: | |
|
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Meropé Ivélyn S. Boyer Muggle
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden? : Fransa Rp Sevgilim : Aran(m)ıyor (Hiçkimseyi istemiyorum) Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 19 Asam : ~Sonsuzluğun Sonu~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Tanıdıkça anlarsın xP Kayıt tarihi : 23/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Çarş. Haz. 18, 2008 5:40 pm | |
| Ben aralarında en çok Ginny'i seviyorum. Sonra Hermione geldiği ikisine verdim. Kişi açıklamalrı ise şöyle: Hermione ~ Gayet zeki ve güzel bir kız. Hatta birçok zaman Harry ve Ron'un hayatını kurtaran kişi oldu. Fakat bazen çok bencil ve kıskanç olabiliyor. Buna en iyi örnek Melez Prens'de Harry'nin birden yükselen başarısını kıskanmasıydı. Bahane olarak hile yaptığını öne sürüyordu. Ginny ~ Her yönüyle bir erkeğin ideal kız rolünü oynamaya hazır bir genç kızdı hep benim için Ginny. Soğukkanlılığı Harry'nin olduğu kadar benim de ona hayran olmamı sağlayan etmendi. Sonuna kadar savaşmaya çalışıp hiç pes etmeyen yapısı onu Harry'nin binevi ruh ikizi olarak kılıyordu kimi zaman. Luna ~ Her zaman kendini aptal gibi gösteren davranışlarda bulunur Luna. Fakat kimse onun aslında çok zeki ve iyi niyetli biri olduğunu bilmez. Harry'i en iyi anlayan kişidir Luna. Onun tüm gariplikleirini anlar ve ona yardım etmeye çalışır. Bir dost olarak çok sadıktır ve ben onu çok tatlı bulurum. Cho ~ Cedric'ten bahsettiği ve zırıl ırıl ağlayıp Harry'i bunalıma soktuğu anlar haricinde güzel bir kız olarak görmüşümdü Cho'yu. Fakat Harry'le çıktığı için içimd eona karşı anlatılamaz bir öfke yatıyor. Nedeni benim hep Harry'i Ginny ile hayal etmiş olmamdı aslında. Fleur Delacour ~ Ah büyüleyici Veela güzeli Fleur, bir de o gıcık hareketlerin olöasa ne hoş kızsın sen öyle. Clémence'yi çok sevmeme rağmen Fleur'u pek desteklemem. Kendini beğendiğini düşünmüşümdür çoğu zaman. Parvati Patil ~ Kitap ve Filmlerde onunla ilgili çok derin ayrıntılara değinilmemişti aslında. Fakat Lavender'ın arkadaşı olduğu için onu pek sevmem. | |
|
| |
| |
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız C.tesi Haz. 21, 2008 9:53 am | |
| Evet açıklamalar doğru Neslihan'cım ama ben Hermione'yi daha çok seviyorum :63: | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Melyssa Nelly Dearborn Tılsım-Muska Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 31 Nerden? : Evden Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Anka Dokunuşu =) Dokununca ne olacaksa :/ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Canayakın , agresif , soğukkanlı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Haz. 23, 2008 2:04 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Haz. 23, 2008 10:18 am | |
| | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: harry potterdan hangi kız Ptsi Haz. 23, 2008 10:48 am | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Aslında hepsinin kötü bir huzu var .
Hermione çok inatçı , Ginny fazla erkeksi , Cho çok mızmız , Luna çok itici ... gibi .
1+ diyorum ama chık! Hermione en iyisi değil. Ginny en iyisi çünkü benim özeliklerime en çok o uyuyor(erkeksi falan ) Hermione'nin de inatçılığı hoşuma gidiyor. Ama ben kitaptaki Hermione'yi tercih ediyorum ;) Luna zaten itici ve soğuk evet. Cho mız mız sefgülüm oynuyor, ama gözüme en güzel gözükeni(erkek gibi değerlendirmiyorum ) En iyi Ginny, son kararım bu Zaten Harry'de son kararı Ginny'de veriyor ;) | |
|
| |
| harry potterdan hangi kız | |
|