Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: MÜLAKAT ÖRNEKLERİ Paz Mayıs 04, 2008 5:41 pm | |
| >>İşveren : Okulunuz gayet iyi, fakat ortalamanız niye 2.5 ? >Aday : Ben hayatımı derslere adamadım. Sosyal aktivitelerde de bulundum. Spor yaptım, tartışma gruplarına katıldım, tiyatro ile uğraştım. İşveren : Sürttüm diyorsun yani. >Aday : Evet sürttüm. >İşveren: Peki şirketimize neler katabilirsiniz?.. >Aday : Neşe Katarım...! >************** >İşveren : Bana biraz kendinizden bahseder misiniz? >Aday : Muhafazakarım >İşveren : Nasıl yani? Bir erkekle akşam yemeğine çıkarım ama elini tutmam gibi mi? >Aday : Hayır. Bir erkekle her şeyi yapabilirim, ama her erkekle olmaz. >İşveren : Anlıyorum>*************** >İşveren : Sayın X, cv'nizden anladığım kadarıyla bir kaç senede bir iş değiştiriyorsunuz. Sebebi nedir acaba? >Aday : Parası çok geldi, ayrıca rahat bana batar. Bir de sizin gibi mükemmel bir müdür arayışı içindeyim yıllardır. >İşveren : Bu durumda sizinle iyi anlaşacağımızı sanıyorum. >Aday : Ne iş olsa yaparım efendim. >İşveren : Fark ettim. >************* >Banka personel genel müdür yardımcısı mulakata girer: >Gmy - Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz? Malum bayansınız...! >Mm - Hayır düşünmüyorum. >Gmy - Malum bayansınız istersiniz bir ara? >Mm - Eşimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi. >Gmy - Olur mu?? Hayatın neşe kaynağı onlar... Bakın bende 3 tane var. Sizde ileride istersiniz. Malum bayansınız? >Mm - Beyefendi oldu olacak sevişelim, üreyelim, bitsin bu mulakat isterseniz. >************** > İşveren: Sana ne kadar güvenebiliriz? >Aday : Ne kadar para vereceksiniz? >************ >İşveren : Bu şirkete ne katacaksın? >Aday : Birbirine katacam. >************ >İşveren : Şu aralar en çok hangi şarkıları dinliyorsunuz? >Aday : Niye söyletecek misiniz? >************* >Patron : Kız arkadaşın var mı? >Aday : Yakın zamanda ayrıldım, ama olmasını istiyorsanız bir tane bulurum >************* >İşveren : Çalışma arkadaşlarınızda aradığınız özellikler nelerdir? Aday : Adam olsunlar önce. >************ >İşveren : En sevmediğiniz özelliğiniz? ya da arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar? >Aday : Şerreffffsizimdir!!! >************ >İşveren : Kendinizde en sevmediğiniz özelliğiniz nedir? >Aday : İş g örüşmelerinde amaçsız formalite sorularını sormakta ısrar eden kişilere karşı ters hareketlerde bulunmam. >İşveren : Anlıyorum... >Aday : Pek sanmıyorum. Göstermem gerekiyor. >*********** >İşveren : Vardiyalı çalışabilir misiniz? >Aday : Evet, ama sadece gündüz vardiyasında çalışmak istiyorum *********** >İşveren : En güçlü yanınız? >Aday : Kodum mu oturturum. >İşveren : Pardon anlayamadım? >Aday : Yani şey... Tuttuğumu koparırım...
...risk almayı severmısınız ....evet cok severım ......mesala.... .........gecen kahvede ihaleyi 9 a aldım battım..yılmadım bıdahakı el 8 e aldım yıne battım | |
|
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: MÜLAKAT ÖRNEKLERİ Paz Mayıs 04, 2008 5:43 pm | |
| süper | |
|
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: MÜLAKAT ÖRNEKLERİ Paz Mayıs 04, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |