| var mısın yok musun ??? | |
|
+31Helmut Waldemar Sterawski Ashley Walker Victor Krum William Ravenous Allegra Lilith Walker Claire Weasley Sirius Black Melyssa Nelly Dearborn Hermione Granger Matt Dallas Jaimie Alexander Bonnie Kathleen Weasley Kat Deluna Tom Voldemort Jack Sparrow Helen Beatrice Tyler Tonks Walker Paul Walker Keira K. Walker Tom Jack Malfoy Duncan Matthew James Rachel C. Barrymore Adam Brody James Voldemort Ignotus Walker Ceza Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Usher Raymond Sean F. Walker Ronald Walker Emma Binns 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? C.tesi Tem. 12, 2008 3:43 pm | |
| Tamam gelirim (Biletler senden)
Benimle ip atlar mısın? | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? C.tesi Tem. 12, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? C.tesi Tem. 12, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? C.tesi Tem. 12, 2008 3:58 pm | |
| Olur izleriz sonrada benim istediğim filmleri
Bana bütün HP kitaplarını alır mısın? | |
|
| |
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Paz Tem. 13, 2008 2:11 pm | |
| Gelirim.Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konseri için bilet almıştık,biletler sahte çıkmıştı.Ağlamıştım iki gün boyunca.Yine olmaz umarım. :62:
Benimle Ölüm Yiyen olmaya var mısın? :twisted: | |
|
| |
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Paz Tem. 13, 2008 3:43 pm | |
| Yokum,senin beyin gücün altında ezilmek istemiyorum XD Yok ya sevmem ben santranç.
Benimle badminton oynamaya var mısın ?
En son Allegra Lilith Walker tarafından Paz Tem. 13, 2008 5:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Paz Ağus. 10, 2008 10:43 am | |
| Varım (yandık!!)
Benimle dağ taş dere tepe demeden dolaşmaya var mısın??
| |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Ptsi Ağus. 11, 2008 5:10 am | |
| Varım.. (gerçi sen var mısın orası meçhul ama ) Benle bir çikolata yemeye var mısın yok musun.. | |
|
| |
Victor Krum Durmstrang/7.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 32 Nerden? : Bulgaristanın içinden :D Rp Sevgilim : Claire Weasley Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Kurnaz uçuş Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Quidditch Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Ptsi Ağus. 11, 2008 3:20 pm | |
| varım
benimle dağa çıkmaya var mısın yok musun | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 12:22 am | |
| Sen değilde bi başkası olsaydı VARIM derdim xD Kalk Ekin'lere gidelim =) Var mısın? | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 12:23 pm | |
| Varım =)
Hadi lunaparka gitmeye var mısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 5:04 pm | |
| Off bilmiyorum
Akşama kadar pineklemeye??
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 5:08 pm | |
| Yaptığımız başka birşey varmış gibi..
Bütün yıl hiç durmadan Johnny Bravo izlemeye | |
|
| |
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 5:10 pm | |
| Varım
Benden sonra mesaj yazmamaya
| |
|
| |
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 5:11 pm | |
| Şimdi ne desem..
Siteden benimle birlikte ayrılmaya? | |
|
| |
Helmut Waldemar Sterawski Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 48 Nerden? : Bilen kimse yaşamıyor... Rp Sevgilim : Lizzie Katherina Andie Savaş Tarafım : Varşova Paktı :D Yok Greenpeace...Sorulur mu? Yaşım(Rp\'de) : 36 Asam : Ölümlerin Sesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Soğukkanlı, sinsi, kurnaz ve riyakar... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 7:02 pm | |
| Yokum Üstümdeki esprili şahsı ayrılmaması için ikna etmeye? | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 9:37 pm | |
| Varım ve ettim de galiba ... Uzun bir tatile çıkıp güzelce stres atmaya ? | |
|
| |
| Konu: Geri: var mısın yok musun ??? Cuma Ağus. 29, 2008 11:24 pm | |
| Tatilde bilgisayar ve internet isterim Karanlık Lord'u tahtından indirmeye? | |
|
| |
| var mısın yok musun ??? | |
|