| Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ | |
|
+5Keira K. Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Emma Binns Paul Walker Tonks Walker 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ Paz Mayıs 04, 2008 8:13 pm | |
| > >*Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan > >ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam > >yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı > >ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri > >bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını > >okumuşcasına Mehmet annesine der ki:* *Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol > >ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok.* *Akşam yemeğinden sonra Mehmetin > >annesi evine döner.* *Aradan bir iki gün sonra Handan der ki:* *Mehmet, > >annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum.* > >*Mehmet yanıtlar:* *Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben > >yine de kendisine bir mektup yazayım. Oturur ve yazar:* *Anneciğim, gümüş > >çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.* *Fakat konu > >şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.* > >*Sevgiler oğlun Mehmet.* *Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup > >gelir:* *Sevgili oğlum:* *Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da > >demiyorum.* *Fakat konu şu ki:* *Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, > >gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.* *Sevgilerle annen...* | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ Ptsi Mayıs 05, 2008 6:36 pm | |
| süper teşekkürler | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ Salı Mayıs 27, 2008 10:33 am | |
| Zuha! Koptum burada :lol: :81: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ Çarş. Mayıs 28, 2008 7:06 pm | |
| |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ Paz Haz. 08, 2008 12:54 am | |
| | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ C.tesi Ağus. 16, 2008 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ C.tesi Ağus. 16, 2008 12:44 pm | |
| | |
|
| |
| Annelerden kaçmaz süperrrr :-))‏ | |
|