| Çünkü... | |
|
+18Aberforth Dumbledore Jennifer Love Dearborn Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger William Ravenous Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Emma Binns Sean F. Walker Keira K. Walker Tom Jack Malfoy Duncan Matthew James Ignotus Walker Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Tonks Walker Mabelle Nerissa Radcliffe 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Salı Haz. 10, 2008 2:37 pm | |
| Eee soru çünkü:HASTALIĞIM GEÇTİ. Mutsuzum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çünkü... Paz Haz. 15, 2008 10:09 am | |
| çünkü Yazılıdan düşük aldın
halsizim |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Paz Haz. 15, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Ptsi Haz. 16, 2008 2:40 am | |
| çünkü bugün çok yoruldun sinirliyim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çünkü... Ptsi Haz. 16, 2008 9:37 am | |
| çünkü birisi sana haksızlık etti
mutluyum |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Paz Haz. 22, 2008 1:37 am | |
| Çünkü senin oğlunum :P Mutsuzum :| | |
|
| |
Melyssa Nelly Dearborn Tılsım-Muska Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 31 Nerden? : Evden Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Anka Dokunuşu =) Dokununca ne olacaksa :/ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Canayakın , agresif , soğukkanlı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Salı Tem. 01, 2008 4:45 am | |
| Ama mutsuz değilim ki :P Neyse.. Çünkü bu hafta gitar kursuna gitmedim xD Sevinçliyim | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Paz Tem. 06, 2008 12:50 pm | |
| Ağlıyorum... Çünkü Ahmet abi gitti.... Ağlıyoruz.. | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Çarş. Tem. 09, 2008 9:22 pm | |
| Rupert'ın resmini gördün =)=)
Sinirliyim | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Çünkü... C.tesi Tem. 12, 2008 2:28 pm | |
| Bence bu uyarılar Rp dışı mekanlarda olmamalı. Yani burası muggle'ca bence burada istediğini yazabilmeli. Sonuçta sohbet mekanı gibi bişey. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Çünkü... C.tesi Tem. 12, 2008 2:32 pm | |
| Tükrçe her yerde türkçe dir değil mi? İnan bana eğer msn de türkçeyi kötü kullanmak yasaklansaydı türkçede bi bozulma olmazdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çünkü... C.tesi Tem. 12, 2008 2:35 pm | |
| Bi bakıma haklısın bence ama bu cezaylada engelleyemezsin. Yani hiç olmaqzsa sitenin sadece bu bölümünde. Uyarı almak için çok katı bir kural | |
|
| |
| Konu: Geri: Çünkü... C.tesi Tem. 12, 2008 2:36 pm | |
| "slm, nbr, ii, ok" bak bu kelimeler insanlar serbest olduklarında üretildi umarım anlatabilmişimdir ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Çünkü... C.tesi Tem. 12, 2008 2:42 pm | |
| Bende şunu söyleyim. Ben bu kelimeleri kullanmam yani bende dikkat ederim. Sadece söylediğim bu bölümde olmaması. Tamam o kadar aşırı şekilde boyduysa tamam. Ama cart diye ceza verilmez ki.
İster dediğime uy ister uyma ben daha başka hiçbirşey yapamam. Bundan sonrada hiçbirşey yazmıycam ki konu zaten dağıldı. | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Çarş. Tem. 23, 2008 4:26 pm | |
| Çünkü o seni uyuz ediyor xD Mutsuzum, karamsarlığın tavan yapmış durumda... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çünkü... Çarş. Tem. 23, 2008 4:29 pm | |
| çünkü bulaşıcı bir hastalık sanırım(bende aynen XD )
sinirli ve üzgünüm aynı zamanda kırgın saysam 1 sayfa olur XD
| |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Çarş. Tem. 23, 2008 4:32 pm | |
| xD Çünkü birisi sinirlerini bozdu veya seni incitti/kırdı ;) Çok sinirliyim hem de çok, tam beynime geldi ok xP | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Çünkü... Çarş. Tem. 23, 2008 4:33 pm | |
| çünkü delisin xD Bunalıma girdim.. | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Çünkü... Çarş. Tem. 23, 2008 6:58 pm | |
| Çünkü pc başındaydın...
ÇÇok üzgünüm mutsuzum aklımdan geçenleri yaparsam....Kötü bir dönem geçiriyorum yanlız kalmak istiyorum sürekli.(son zamnlarda her şeyden uzaklaştım hatta sesim bile bana yabancı.Kendimi tanıyamıyorum...) :cry: | |
|
| |
| Konu: Geri: Çünkü... Paz Tem. 27, 2008 10:48 am | |
| Anaaam pc başından kalkmıyonki hepsi onun yüzünden. Bende o kadar saat sussam kendi sesimi tanıyamam :p:P
kendimi çok yorgun hissediyorum. Hatta hissetmiyorum yorgunum | |
|
| |
| Çünkü... | |
|