| Ruh Haliniz | |
|
+31Jake G. Potter Victor Krum Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Ashley Walker Yuri Gogarin Mia Any Giovanna Rodolphus Bilson Berilac Hardbottle Lord Voldemort Aberforth Dumbledore William Ravenous Remus Umit Lupin Cho Weasley Allegra Lilith Walker Tom Riddle Claire Weasley Rachel Summer Bilson Sirius Black Hermione Granger Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Sean F. Walker Ceza Walker Emma Binns Ignotus Walker Tom Jack Malfoy Tonks Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Keira K. Walker Paul Walker 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Ptsi Ağus. 25, 2008 4:05 pm | |
| Üzgün (siteden ayrılanlar için) | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
| |
Shayna Onyx Ainscough 7. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 31 Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : 18.5 inç, ejderha yüreği lifi, okaliptüs ağacından yapılma, bükülmez Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Karalılık. Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Ptsi Ağus. 25, 2008 4:19 pm | |
| Yaz tatili boyunca hiç ders çalışmadığı için pişman, bu sebepten dolayı İtalya gezisini kaçırdığı için kızgın, dersane sevie tespit sınavına girmekten korkan... | |
|
| |
Drake Bell Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 30 Savaş Tarafım : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : ::Asiliğin Kuralsızlığı:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Asi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 14/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Ptsi Ağus. 25, 2008 4:20 pm | |
| - Drake Bell demiş ki:
- Üzgün (siteden ayrılanlar için)
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Ptsi Ağus. 25, 2008 4:21 pm | |
| - Shayna Onyx Ainscough demiş ki:
- Yaz tatili boyunca hiç ders çalışmadığı için pişman, bu sebepten dolayı İtalya gezisini kaçırdığı için kızgın, dersane sevie tespit sınavına girmekten korkan...
Yarıyarıya beni anlatıyorsun xD | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Salı Ağus. 26, 2008 8:41 am | |
| Rock dinlediği için mutlu | |
|
| |
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Salı Ağus. 26, 2008 2:00 pm | |
| Siteden gidenler ve ikinci dönem giremeyeceği için üzgün | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Salı Ağus. 26, 2008 8:34 pm | |
| - Claire Weasley demiş ki:
- İsteksiz (Kim gidicek olula yaa..)
katılıyorum | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Salı Ağus. 26, 2008 10:11 pm | |
| Pişman =Koca tatil sınava çalışmadım, al bakalım yumurta kapıda ne yapacaz şimdi?= Üzgün =Amman ne güzel giden gidene= Umutlu =ne biliyim her zaman içimde bir umut vardır benim= Karmaşık =Karmaşık bir hâlim var, bir an kahkahaya boğulup bir an ağlamaklı olabiliyorum... Yaff "Hele Bi Gel"i söyleyemedim az önce beea midem ters takla durumuna geçiş yaptı çok saçma yaa (HP 5'i okuyan anlar hâlimi...)= | |
|
| |
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Çarş. Ağus. 27, 2008 3:21 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
- Pişman =Koca tatil sınava çalışmadım, al bakalım yumurta kapıda ne yapacaz şimdi?=
Üzgün =Amman ne güzel giden gidene=
Umutlu =ne biliyim her zaman içimde bir umut vardır benim=
Karmaşık =Karmaşık bir hâlim var, bir an kahkahaya boğulup bir an ağlamaklı olabiliyorum... Yaff "Hele Bi Gel"i söyleyemedim az önce beea midem ters takla durumuna geçiş yaptı çok saçma yaa (HP 5'i okuyan anlar hâlimi...)= +1 beni anlatıyorsun | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Cuma Ağus. 29, 2008 4:05 pm | |
| hem mutluluktan uçası var hem çok kötü | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Cuma Ağus. 29, 2008 4:12 pm | |
| Üzüntülü,sıkıntılı,mutsuz ve kırgın | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Cuma Ağus. 29, 2008 4:12 pm | |
| | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Cuma Ağus. 29, 2008 4:43 pm | |
| | |
|
| |
Shayna Onyx Ainscough 7. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 31 Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : 18.5 inç, ejderha yüreği lifi, okaliptüs ağacından yapılma, bükülmez Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Karalılık. Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Cuma Ağus. 29, 2008 4:59 pm | |
| 1 Eylül de dersane sınavının olduğunu öğrenmiş olduğu için umutsuz... | |
|
| |
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz C.tesi Ağus. 30, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz C.tesi Ağus. 30, 2008 8:34 pm | |
| Günde 10'dan fazla Feridun Düzağaç dinleyince ağlamaklı oluyorum .. | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz C.tesi Ağus. 30, 2008 11:30 pm | |
| Hüzünlü Şebo dinlediğim için olsa gerek.. | |
|
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Paz Ağus. 31, 2008 9:27 am | |
| | |
|
| |
Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Karanlık Panzer Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deli Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Paz Ağus. 31, 2008 10:39 am | |
| yerli malı gibi bakıyorum sıkıldım darıldım halsizim üzntülüyüm ve sinirli | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Ruh Haliniz Salı Eyl. 09, 2008 2:01 am | |
| | |
|
| |
| Ruh Haliniz | |
|